|
Jant boyama.resimler 1.sayfada |
Yanıt Yaz | Sayfa <1234> |
Yazar | ||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
kardeşim boyayacakta misafirler rahat bırakmıyorki :)))
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
:) arkadaşlar dogru demişsiniz :)
evet şimdi eve geldim boya malzemelerini tam teşhizat aldım ne var ne yok mumlu bezıne kadar aldım yani :) jantları tam 1 saat yıkadım 1 leke kalmadı kuruttum birazdan zımparalama işlemine geçicem :)
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
haydi bakalım burak kardeşim kolay gelsin cumartesi iftarda görelim bi jantları
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
yapım aşamalarını fotolarsan bizede yardımcı olabilri....
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
abilerim 3 saat sürdü zımpara ve astar ama ben bittim şu an ilk astarı attım kurumasını bekliyorum...
ama vallahi dışardan göründügü gibi kolay degil benim jantların aralıgı sıkı oldugun için çok ugraştırdı. bu gidişle günde 1 jant yapacam heralde :)
|
||
34sea45
1. Vites 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
tamam cumartesiye yetişiyo :) güzel oluyosa bende 2 el jant alıp boyarım yoksa sıfır alıcam
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
abilerim fotolarını çektim ama telefondan pc ye aktaracak cihazım yok :)
jantları tam 1 saat zımparaladım ve artık ellerim agrıdan tutmuyo :) zımparalama işlemini bitirdim arkasından derin çizik olan yerleri macunla kapattım sonra tekrardan zımparaladım..Astarını attım 45 dakika sonra 2nci astarını attım gayet güzel oldu :) ama bu saydıklarım sadece 2 jant içindi :( bu aralar biraz yogun oldugumdan ve gerçekten parmaklarımın agrısından yapamıyorum :) ama
|
||
34sea45
1. Vites 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
görelim artık şu jantları :)
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
abi bırak jantıda sen şu benim parmaklarımı görsen acırsın kardeş bırak jantı batsın dersin boş ver resimi dersin..heryeri su topladı sotuldu :)
ahh işte yarın gidip bi yerden para verip alıcam card reader okuyucudan hafıza kartı takılan makineden :) ozaman atarım resimleri...
Düzenleyen Burak.Bülbül - 19 Ağustos 2011 Saat 02:10 |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ince kollu jantların en zor yanıda odur ıste. Temızlemesı zımparası boyası zordur...
|
||
forewer_fb
1. Vites 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
ustası için o işi yapan için belki basit bir olaydır ama, basit bile olsa insanın kendi yaptğı iş mutlu eder insanı, şimdi uygulamayı bitirip jantlara her baktığında mutlu olacaksın emin ol kolay gelsin sonuçları bekliyoruz.
|
||
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Katılıyorum ama gulmekten degıl yanı cidden
|
||
forewer_fb
1. Vites 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
bende sana katılıyorum cem ama beni güldürdüğün için gülmekten katılıyorum
|
||
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Allah yüzünüzden gülücükleri etmez inşallah abilerim :)
Siz gülüşe dururken bende boyayı atıyım artık sahura kadar 2 kat boya atarım :)
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
aynen usta meraktan çatlıoz çatır çatır....))
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
abi ya tam bi teknoloji fakiri oldum sorma ya,herşeye para veriyorum gidipte 5 liralık bi card reader almıyorum kendime (ah burak ahhh)
abi yarın inşallah alıyorum şu card reader mereti canıma tak etti :) kimseyide merakta bırakmamış olurum hem :)
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
İyi Hade Bakak Görek...
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Resimler eklendi.
|
||
gozem
2. Vites 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Vaybe, çok başarılı ve prof. olmuş.. Tebrik ederim..
1 janta ne kadar boya gitti? |
||
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
||
Yanıt Yaz | Sayfa <1234> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |