![]() |
|
Peugeotturkey Sticker |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gokayy ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Haziran - 1994 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 759 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Ağustos 2011 Saat 19:39 |
Bu konuyu daha öncedende açmıştım ama bulamadığım için özür dileyerek tekrar açıyorum.Bu peugeotturkey stickerin dosyası kimde varsa bana yollayabilirmi renklisini çıkarttırıcam dosyası bende yok.Kimde varsa yollayabilirmi ?
|
|
![]() |
|
Emperor905 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2011 Konum: Trakya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emperor905
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Olan varsa bana da yollayabilirse memnun olurum arkadaşlar.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR3tSDpqDf5XvDhkSS1ONf7N-bICDLNn0d3S7BSZw0z5CTXVY8HtA
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bende vardı gokhan atmıstı bana ama bulamıyorum bulunca atayım kardesım msnden atarım :)
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
gokayy ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Haziran - 1994 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 759 |
teşekkürler
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
bende farklı renk düşünüyordum bide sileceğe çarptığı için içten yani tersten yapıştırmak istiyorum. bunları yapabilirsen 1-2 tanede bana yaptırırsın (:
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Buda Yeni Tasarım Siticker larımız...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
F-Eren ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2010 Konum: Tekirdağ - İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 377 |
güzelmiş ama ay yıldız eklemek lazım "aracı..." yazısının altına benim fikrim tabii |
|
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray 2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof A Rh - |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |