![]() |
|
Quik diyorum ama... |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | |||
Ego_Ist ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Mart - 1982 Kayıt Tarihi: 30 Ekim 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
bende quick derim ;) 1,5 senedir kullanıyorum bi sıkıntı yok keyifli bi araç ..temizini bulursan kaçırma...
|
|||
![]() |
|||
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
||
bende kışı bekliyorum güzel temiz bişeler düşürebilirsem qick alıcam bende
|
|||
![]() |
|||
eren8er ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
||
106 quik vardı bende 20 gün önce sattım...alcaksan çok iyi araştır temizini bulursan al..yoksa acayip sorun yaşarsın..sunroofsuz olanına kesinlikle girme bence...full olanlarına bak..satarken büyük avantajın olur.. pejo 106 alıyosan sanayide güzel bi usta edinmeyide unutma..çok lazım olcak çünkü..
|
|||
![]() |
|||
eren8er ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
||
bu arada benzin konusunda şunu söyliyim..200 tlye 650 km yaparsın araç bakımlıysa..gazlarsan gti dan farkı olmuyo..
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
|
|||
![]() |
|||
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
||
km verilerin doğru karma kullanımda benim xr da 200 liraya 700 800 arasında oynuyo |
|||
![]() |
|||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11677 |
||
1.5 sene bende quiksilver kullandım. 106 takıntın varsa al içinde kalmasın ama bu saatten sonrada az yakmasını bekleme hiçbir arabanın benzin 4.25 civarında quikte 8 lt den az yakmıyor orjinal haliyle onuda düşün derim. Klima + sunrooflu temiz bulursan kaçırma |
|||
![]() |
|||
||
|
|||
![]() |
|||
||
106 ların kullanımı cok keyıflıdır. Ayrıca her aracın belırlı dınamıklerı vardır. Bunları bılerek kullanırsanız herhangı bır sorun yasamazsınız... Temızı olursa durusu 10 numara![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
cecoliye katılıyorum temizini bulamazsan çok fazla uğraşırsın ve aracından keyif alamazsın. eren diye bir arkadaşta vardı dayanamadı sattı kurtuldum dedi. ben bu sıralar aracımı satma düşüncem var ve ayrılması çok zor gelicek. bence her genç haytatında en az 1 kere 106 quicksilver sahibi olmalı. |
|||
![]() |
|||
||
aynen..iyi araştır..gerekirse bikaç ustaya götür iyice baktır..sonuçta 10 yıldır trafikte olan bi araç..kullanıcı yaş kesimide 18 den taş çatlasa 30 a kadar gider..doğal olarak araçlar dahaçabuk yoruluyo..dikkatli alırsan inşallah bi sıkıntısınıda çekmezsin..
|
|||
![]() |
|||
||
daha öncede her yerdede diyorum özel bir ilgi oluştu içimde 106 lara .. geçen anadolu yemeğinde bir arkadaşın 106 sınının içine oturdum gerçekten kendimifarklı hissettim .... inşallah bir gün kullanmak nasip olur .. sanırım kullandıktan sonra 106 alırım gibime geliyor
![]() |
|||
![]() |
|||
||
bu 106 larda şeytan tüyü var hele ki gti ve quicksilver kasaları bu dodikli kasalar hasta oluyorum. kızlarda da büyük bir ilgi uyandırıyor ve hafta sonları dükkanın önüne koyduğumda en az 3-4 genç eğilip aracın içine bakmaya çalışıyorlar çok güzel bir duygu :)
|
|||
![]() |
|||
||
resmen mermi ..ilk kez 206 kullandım 5 dakkalığına oda ahmetin arabası denk geldi .. maşşalh diyelim nazar değmesin kardeşimin arabasına ... 106 kullanmak istiyorum 5 dakkada olsa 106 sahiplerine duyurulur .. ![]() Düzenleyen by_ersin - 18 Ağustos 2011 Saat 15:08 |
|||
![]() |
|||
aclern ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2010 Konum: Acıbadem - İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
||
Araba = 1.4 lt 106 quik Yol = Niğde-Sapanca Yapılan km = 700 Benzine verilen para = 140 tl Benzincide arabayı fulleyince yüzünüzde olan gülümseme = Paha biçilemez. Saygılar |
|||
2000 1.4 106 Quiksilver
|
|||
![]() |
|||
||
|
|||
![]() |
|||
||
adam 106 quik yada gti binme hevesiyle araç arıyosa o adamı dizel araca bindirmen çok zor..kendi fikrimi söylüyorum yanlış anlaşılmasın..ilerde belki bende dizel bi araç düşünürüm..ama neticede servis çekmiyorum..zevk için biniyorum araca..o yüzden yakıtı abartılı olmadıkça sorun değil..e30 aracım vardı aldığımda tüp vardı üstünde..söktürdüm direk..heleki gti alıyolar tüp taktırıyolar çok şaşırıyorum..
|
|||
![]() |
|||
||
işini görecekse al canın sağolsun |
|||
![]() |
|||
||
usta ben 206 quıkle aracta ben dahıl 5 kısı depo 218 tl ye doldu ve ben 800 km de ısık yaktım 106 1.4 olmasına ragmen tek tepo nasıl 600 km yapar yaw tamam motor kucuk basınca yakıo amaa daha fazla yapması lazım
|
|||
![]() |
|||
berk_ank23 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 28 - Nisan - 1968 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2008 Konum: as Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı berk_ank23
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
selam arkadaşlar benim araç satılık isterseniz
|
|||
Ayhan, 1968
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |