![]() |
|
Çukurcada 7 şehit 11 asker yaralı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
DRIVER34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Eylül - 1981 Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2011 Konum: İST, 4.Levent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 324 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok doğru...
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
vallaha ben burda kızanların sedece yarısına ıctenlıkle ınanıyorum dıger yarısı zaten bu oyunu sergıleyen sıyasete oy verdı(bunu ben degil sistem soyluyoru %50)
bugun sehıt olanlardan bırsı tokattlı topragım abım kardesım suanda aglıyorum ama yapacak bır sey yok yok yok varsa soyleyın suaaatte okulu bırakıp her seyı bırakıp arkama bakarsam serefsizim... biz boyle gudulmeye devam ederiz biz boyle de olecegız.artık hiç içim acımıyor...
|
|
![]() |
|
murat206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: manisa/soma Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
allah rahmet eylesin, başımız saolsun...
bunları yapanlarında bunlara fırsat verenlerinde, bu saatten sonra halen ramazanın bitmesini bekleyenlerinde allah belasını versinn..
|
|
2004 206 XT 1.4 16V 90hp manuel
(şeytan kırmızısı), KME lpg kit |
|
![]() |
|
kanı bozuk şerefsizlerin
|
|
![]() |
|
tolga35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ağustos - 1971 Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
metin kardeşime aynen katılıyorum yeter artık. tek korkum sonunda halkın galeyana gelip bi iç sıkıntı çıkması...
|
|
2004 peugeot 307 XT BVA Tiptronic devilred zavoli lpg
|
|
![]() |
|
Başımız sağolsun---Ailelerine Allah sabır versin--
|
|
![]() |
|
bizim halkımız galyana gelemez artık koyun oldular artık su yonetım basımıza geldıgı gunden berı kac tane sehıt verıldı bı arastırın bakalım en fazla sehıtı gorduk ama halk hala devam dıyor
![]() |
|
![]() |
|
1999 yılında PKK kendini fes etme kararı aldı!(osman pamukoglu darbeleri sonucu)
2000 yılında 0 ŞEHİT 2001 yılında 0 ŞEHİT AKP HÜKÜMETİ BAŞLIYOR; 2002'de 13 ŞEHİT ...2003'te 21 ŞEHİT 2004'te 73 ŞEHİT KALFALIK DÖNEMİ; 2005'te 92 ŞEHİT 2006'da 121 ŞEHİT 2007'de 118 ŞEHİT 2008'de 150 ŞEHİT 2009'da 135 ŞEHİT 2010'da 141 ŞEHİT USTALIK DÖNEMİ; Son bir ay içinde, 83 ŞEHİT... |
|
![]() |
|
HAR_teo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 09 Ağustos 2011 Konum: İst. Maltepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
bakın arkadaşlar bugün bende oruç falan kalmadı :( yaa bu ne biçim iştir yahu. tamam somalide insanlar aç anladık! ama senin ülkende senin askerin şehit olmuş sen gidip hala somali için yardım edelim diyorsun. arkadaş bu mudur yani? sen daha askerini koruyamıyorsun! bunlardan hiçbişey olmaz arkadaşlar çok kızgınım çok sinirliyim çok. Yazık değil mi analara
![]() |
|
2001 206 XR 1.4 Manuel Benzin (Black devil eye headlights + carbon tavan kaplama) "BL@ck @ng€L"
|
|
![]() |
|
semih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 321 |
Allah ramhet eylesin başımız sağolsun.Ailelerine Allah sabır versin.
|
|
![]() |
|
Şehit olan kardeşlerime yüce Allahımdan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum,bu Apo denen şerfsiz,karayılan,bdp liler bunların hepsini taksimde İranın yaptığı gibi asacaksın hepsnin gelmişini geçmişini toprağını........
Sayın başbakan,terörist orucumu tutuyorki ramazanın bitmesini bekliyor...
|
|
![]() |
|
Şehit sayısı 12 oldu,uyumaya çok alıştık dostlar bunu kabul edelim,bize uyumayı iyi öğrettiler...
|
|
![]() |
|
hcbank ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1979 Kayıt Tarihi: 08 Ağustos 2011 Konum: ankara\söğütözü Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
dilerim allahtan yaktıkları atesın ıcınde canlı canlı yanarlar
basımız sagolsun allah aılelerıne sabır ve guc versın
|
|
hayatı gaz pedalı ile paspas arası yaşamak ...[vites sport konumunda]iken...05422048340
|
|
![]() |
|
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
şehitlerimize allah rahmet eylesin.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
burdan çıkacak sonuç şudur ki türkiye ne zaman belini doğrultmaya başlasa birileri ortalığı karıştırıp ilerlemelere engel oluyor.oyuna gelmemek lazım zaman birlik olma zamanı dünya görüşümüz ne olursa olsun bu konuda kenetlenmemiz gerekiyor. Allah rahmet eylesin.
|
|
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
|
![]() |
|
şu mübarek ramazan ayında allah tüm pkk nın belasını verecek inşallah...arkadaşlar şimdi aldığım habere göre şehitlerden biri ardahan göle ilçesi budaklı köyünden vedat gülder eşimin akrabası şu an çok üzgünüz...
Düzenleyen OsmaNDogaN - 17 Ağustos 2011 Saat 21:30 |
|
![]() |
|
Gökhan_S ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1983 Kayıt Tarihi: 06 Temmuz 2011 Konum: AĞRI Durum: Aktif Değil Mesajlar: 191 |
Mübarek aylar hürmetine,kanlarını vatan savunmasında feda eden aziz şehitlerimizin mekanı cennet olsun .Allah (c.c) müslüman türk milletini korusun. |
|
Peugeot 206 Xr Presence<< gerekirse peugeotumu balkona koyarım okadar seviyorum arkadaş ...
|
|
![]() |
|
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
SAVAŞ ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Mart - 1980 Kayıt Tarihi: 06 Mart 2011 Konum: Üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
12 ev yangın yeri.. memleketinizden şehidiniz varsa mutlaka gidin evine, cenazesine.. bu hepimizin vatandaşlık görevi
![]() Düzenleyen SAVAŞ - 18 Ağustos 2011 Saat 07:40 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |