![]() |
|
Çukurcada 7 şehit 11 asker yaralı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Ağustos 2011 Saat 13:35 |
||
p.t ailesi malesef çukurcada 7 şehit verdik 11 de yaralı var. tüm türkiye nin başı sağolsun. Şehit yakınlarına allahtan rahmet ve baş sağlığı diliyoruz.
![]() ![]() ![]() http://www.hurriyet.com.tr/gundem/18507860.asp |
|||
![]() |
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Allah rahmet eylesin Başımız sağolsun
|
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
yinemi? Bıktım artık yeter, Dursun artk bu dökülen kan. Birileri sürekli yöntem geliştirdik şunu yaptık bundan sonra böyle bir çözüm bulduk diye milletin beyinin karıştırmasın yeter.olayın içinde olmadan olay yerini bilmeden çeşitli kanun ve yönetmelik çıkartarak bu savunmasız askerlerimizi ölüme atan ve bu gittikleri yerlerde öldüren şerefsizlerin hepsinin ALLAH BİN BELASINI VERSİN, aynı acının 100 katını kendileri de yaşasın inşallah,. Düzenleyen metin - 17 Ağustos 2011 Saat 13:44 |
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
||
türk milletinin başı sağolsun...vatan sağolsun...
|
|||
![]() |
|||
||
Arkadaşlar şuan çok sinirlerim bozuldu.resmen şoktayım . son günlerde artık yetişemiyorum. yönetimin hiç bir halt yaptığı yok. bıktım artık. allah topuna 1000 katını çektirir inşallah ![]() |
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
abi ve arkadaşlar kimse kusura bakmasın ama bu vatan sağolsun değil tamamen oyun. Gerçekten vatan için çarpışamadan ölüyorlar, oyuna kurban gidiyorlar. Bunların hepsi önceden planlanıyor Allah Belalarını versin.
|
|||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
sedatakyildiz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2011 Konum: taşucu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedatakyildiz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
allah rahmet eylesin başbakan bayrama kadar ölmeyin dedi ya ramazan diye biz vurmuyoruz ama onlar durmuyorlar....
|
|||
407 1.6 HDi Executive
1996 |
|||
![]() |
|||
||
ne desen az metin abi. töbe töbe ramazan günü içimden sövdürüyorlar bee |
|||
![]() |
|||
||
Şehitlerimiz için Allah'tan rahmet, aileleri için ise sabır diliyorum.
Mehmetçiğimizin kanını akıtan bu kansızları rabbim tez zamanda gazaba uğratsın. Rabbimden bunların başlarının yöneticilerinin öncelikle paşa gibi baktıgımız öcalan olacak kansız oğlu kansızın tez zamanda canlarını almasını gönülden istiyorum...
Zaten Allah'ın verdiği binlerce canı almış olan bu kişinin cehennem ateşinde yanacağı çok aşikar. İsterimki dünya ateşiyle de yandığına bizlerde şahit olalım... Belkı bir nebzede olsa acılarımız azalır
Allah'ım sen bizi böyle vicdansız vatan hainlerinden muhafaza eyle...
|
|||
![]() |
|||
||
YETER yaa YETEEERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
![]() |
|||
![]() |
|||
||
bi baba yiğit çıksada şunu idam etse can çekişe çekişe ölse be cem abi yeter artık bu kadar şehit. aklıma şehitlerin aileleri geliyor.. çok kötü gözlerim doluyor be. ![]() |
|||
![]() |
|||
||
1 ay da tam 41 şehit...
başbakan dünkü konuşmasında ''bunun faturası ağır olacak'' diyordu. benim aklıma askerin büyük bir operasyona hazırlandığı fikri geldi. zaten öyle de olması lazım. başbakan bu sözden sonra barış mutabakat imralı bdp derse el insaf derim. ramazanı kalmadı bu işin... |
|||
![]() |
|||
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
||
allah rahmet eylesin başımız sağolsun allah yakınlarına sabır versin
|
|||
![]() |
|||
||
arkadaş saymış helal olsun sabır denir buna. ama daha ne kadar saymaya devam edeceğiz bunu allah bilir |
|||
![]() |
|||
||
ramazan ayında sövdürtüyorlar anasına bacısına
|
|||
![]() |
|||
||
Ben yıllardır el ınsaf dıyorum sahsen...
Bunların bırsey yapabılecegı yok hepsı kukla. Amerıka "uzak masa üstü" bağlantısıyla bunların beyınlerıne baglı durumda... Istedıgı gıbı yonetıyorlar
![]() |
|||
![]() |
|||
||
başımız saolsun.Allah yakınlarına sabır versin
|
|||
![]() |
|||
||
herzaman öyle diyor hani icraat?
obama abisi izin vermeden birtanesinin kılına dokunamaz, bu sözden sonra apoyu bile pardon diyip de serbest bırakırlaras şaşma.
|
|||
|||
![]() |
|||
||
emekli general başbuğ doğru söylemiş.
ilk önce belçikadaki para kaynağını keseceksin. sonra kandili vuracaksın. geri kalan pislikleri mıknatısın demir tozunu çektiği gibi çekeceksin.
|
|||
![]() |
|||
||
istanbulun üsküdar ilçesinde 6 yıl görev yaptım.
bingöllü bir öğrencim vardı.5. sınıftı o zaman. kafa öyle bir yıkanmış ki anlatamam.boğazını sıkmamak için kendimi zor tuttum. o zaman dağlıca baskını olmuştu. yanlış hatırlamıyorsam 12 şehit vardı. ilk ders biz gündemi konuşurduk çocuklarımla. o ş....siz bana demesin mi ''hocam onlarda kendi davalarını savunuyorlar''diye. neymiş lan davanız dedim? bilmiyo ki salak yavrum...kuru kuruna dava...sorsan bilmez neyin davası...
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |