|
106 ya 205 gti jantı |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
34sea45
1. Vites 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 16 Ağustos 2011 Saat 00:31 |
arkadaşlar bi aksilik çıkmazsa ay sonu benim aslana jant alıcam niyetimdede 205 gti jantı var sizce nasıl olur bula bildigim bitanede resim var resimdeki tek kapı ama olsun ufakda olsa firkir verir herhalde
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yakışır diye düşünüyorum.......
|
|
34sea45
1. Vites 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bende öyle düşünüyorum ama kararsızım aracım beyaz bende bu şekilde beyaza boyamayı planlıyorum
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
alırsın çıkmacılarda var bu jantlardan geçen ankarada sanayide görmüştüm bide beyaza boyarsan harika olur.
|
|
34sea45
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
şuan buldum bitane 4 jant üstünde bitik lastiklerle 250 lira istiyo ama yakışırmı yakışmazmı konusunda biraz kararsızım güzel olsun derken apaçi olmayada gerek yok :) bu arada jantlar 15 bi sıkıntı olurmu acaba
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
al tak bak ona göre al canım takmayada para isteyecek degilya yanlız bu jantların göstermesi için arac yere basık olacak diye düşünüyorum...
|
|
hakann83
1. Vites 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bencede güzel olur
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Çok Güzel Yakışacağından Eminim... Beyaza Boyamanı Tavsiye Ederim... Zira Benimde Aklımda Böyle Bir Proje Var...
|
|
Emre Ekrem
1. Vites 17 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Emre Ekrem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
enfes olur, ingiltere de ünv zamanlarımda 306 rallye vardı bende ve aldığım arkadaş 205 jantı takmış efsane olmuştu, şiddetle tavsiye ederim bende bir takım var ve ara sıra roll yaptığımda takıyorum
|
|
ph2 stock 306 gti
|
|
34sea45
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aracı jant takmadıgımdan basmadım jantı takdıktan sonra son haddeye kadar basıcam zaten aracı
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bencede güzel olur,ama boyama işlemini dışarda yaptırırsan biraz tuzlu olacaktır,ben boyarım dersen o ayrı.Bulabilirsen 106 gti jantı dene derim...
|
|
34sea45
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
herkezle aynı olmasın istiyorum değişik olsun kendim boyarım o konuda sıkıntı yok bakalım ay sonuna belki daha farklı bişeylerde düşünebilirim
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Al tak bence direk çok bi para değil 250 tl beyaza kendin boyarsın hoşuna gitmezse dışarda boyatırsın bidaha.Bence mat siyaha boyatsanda güzel olur araban beyaz yakışır
|
|
34sea45
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bakalım ay sonu bi gelsin maaş ı bi alalım bayram sonrasına halletmiş olurum inşallah
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
jantlar bence gayet hoş işine karışmak gibi olmasın ama aracın zaten beyaz jantları kırmızı yada zıt renk yaparsan kendini daha iyi gösterir... Düzenleyen street art - 16 Ağustos 2011 Saat 12:51 |
|
hunter
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2011 Konum: ............ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bence sarı yap youtube de 106 ralley yaz dyno testinde bir araba çıkıcak bak bakalım nasıl duruyor :)
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Beyaza boyarsan müthiş olur. Arabanın duruşu çok değişir. Bence en doğru seçeneği şimdi buldun.
aaa şimdi fark ettim bu konu daha eskiymiş. Ama bana kalırsa başka marka jant alacağını bu tarz takabileceğin pug jantı çok daha güzel durur. Düzenleyen Alicangulpinar - 18 Eylül 2011 Saat 22:47 |
|
34sea45
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sorun şurda bulunmuyo bulunanlardada kaynak felan oluyo
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
tüh
|
|
OkaN
1. Vites 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-lastik-jant-106-gti-icin-beyaz-205-gti-janti-59234176/detay/?
dincer bu adam satıyo zaten 250 tl hemde boyalı beyaz ilanda yeni al işte |
|
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |