|
Jant boyama.resimler 1.sayfada |
Yanıt Yaz | Sayfa 123 4> |
Yazar | ||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 15 Ağustos 2011 Saat 20:59 |
|
Jant boyama Malzemelerimiz - boya -akrilik astar -akrşilik vernik -Kalın zımpara.orta zımpara.ince zımpara -macun -sertleştirici -mumlu bez -sünger spatula vs araç gereç :)
Arkadaşlar ilk aşama jantlarımızı yağdan kirden ayırdık ve güzelcene ozonla yıkayarak temizledik :)
Zımparalama ve macunlama işlemi... Zımpara ve macundan sonra ise ilk kat ve yarım saat ara ile 2 kat astarı attım. Astarın arkasından ilk kat boyayı attım... Boyama işleminde ikinci katıda attım...şu an resimde görülen ikinci katı atılmış boya. Boyama işlemini bitirdikten sonra jantımızı kuruması için güneşe bırakıyoruz. Ve son işlem olarak iki kat boyayı attıktan yarım saat sonra son işlem olarak vernigide attım :)
Düzenleyen Burak.Bülbül - 24 Ağustos 2011 Saat 21:50 |
||
okan4037
2. Vites 17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
neyle boyayacaksın ? spreylemi ? kompresörlemi..
boyarsan orjinal rengine bidaha dönemezsin bazı şeyleri göze almalısın... yada profösyonel boyat derim |
||
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ya kendim sprey ile boyayacagım ama ne yapmam gerekiyo bilmiyorum....
ilk önce zımparalayacammı hangi zımparadan alacam cilamı atacam vernik mi atacam hiç bilmiyorum netten araştırıyorum ama hep ingilizce konuşmalar anlamıyorum.
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
http://www.usengecadam.com/nasil-boyanir/araba-janti-video_56fb7a684.html
söyle bişey buldum ama adam siyaha boyadıgı için yaptıgı işlem farklı.
|
||
g-demir
2. Vites 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
illaki mevcut boyayı kazıman gerek. zımpara bol bol ama ince ince. sonra boya. ama ne tür boya bilmiyorum
|
||
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
zımparalama işlemini biliyorum ama ilk önce hangi kalınlıkta zımpara lazım ???
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
2 Adet Kaliteli Spray Boya ve 1 Adet Zımpara....:)Oldu Bitti...
Düzenleyen ibrahim Aslan - 16 Ağustos 2011 Saat 00:07 |
||
g-demir
2. Vites 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
apaçi durmasın?
|
||
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
||
34sea45
1. Vites 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
tahminim 320 lik felandır yada su zımparası çizik bırakmaması açısından sonra güzel bi temizlik iyi bi kurulama temiz bi alanda boyama boyarkende akıntı yapmamaya dikkat etmek gerek bence
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
evet baya bi araştırdım yapanlar fotograflarını çekip forumlarda paylaşmış çokda güzel olmuş artık yarın işe koyuluyorum :)
ilk önce jantları güzelce temizliyorum..sonra kalın zımpara macunu çektikten sonra çiziklere sulu zımpara sonrada astar arkasından tekrar zımpara sonra yine astar boyayı 3 kat attıktan sonra vuruyorum vernigin gözüne :) bu olay 3 gün sürecek :)
|
||
34sea45
1. Vites 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
geç olsun güzel olsun gazan mübarek olsun :)
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
allah razı olsun yarın girişecez bakalım işe foto aktarımı yaparım burdan.
|
||
34sea45
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
sen yap bende alırsam şaet jantları kopya çekerim senden :)
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bakın arkadaşımız kendisi boyadı dedigim gibi 2 adet Spray 1 adet Zımpara....
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ALINTI |
||
hakann83
1. Vites 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
allah kolaylık versinn
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
valla bugun başlayacam dedim işe misafirler vardı başlayamadım...
ama eski lastiklerimi filan depodan çıkardım... şimdi ilk işim lastigi janttan ayırmak olacak :) lastikciler bile 25 lira istiyo lastigi janttan ayırmaya...
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
İlginiz için tşk ederim bende bu adamın dedigi gibi yapıcam artık bu resimdeki jantlarda bendeki jantın 14 olanı tşk ederim paylaşımın için :)
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
paylaşmak güzeldir
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Bizim Üyelerden Biri Boyatmış İşte Burak O Konuyu Bulup Oradan Yardım Almaya Çalışsan...
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa 123 4> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |