![]() |
|
Jant boyama.resimler 1.sayfada |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
yapım aşamalarını fotolarsan bizede yardımcı olabilri....
|
||
![]() |
||
|
haydi bakalım burak kardeşim kolay gelsin cumartesi iftarda görelim bi jantları
![]() |
||
![]() |
||
|
:) arkadaşlar dogru demişsiniz :)
evet şimdi eve geldim boya malzemelerini tam teşhizat aldım ne var ne yok mumlu bezıne kadar aldım yani :) jantları tam 1 saat yıkadım 1 leke kalmadı kuruttum birazdan zımparalama işlemine geçicem :)
|
||
![]() |
||
|
kardeşim boyayacakta misafirler rahat bırakmıyorki :)))
|
||
![]() |
||
|
Bizim Üyelerden Biri Boyatmış İşte Burak O Konuyu Bulup Oradan Yardım Almaya Çalışsan...
|
||
![]() |
||
|
paylaşmak güzeldir
![]() |
||
![]() |
||
|
İlginiz için tşk ederim bende bu adamın dedigi gibi yapıcam artık bu resimdeki jantlarda bendeki jantın 14 olanı tşk ederim paylaşımın için :)
|
||
![]() |
||
|
valla bugun başlayacam dedim işe misafirler vardı başlayamadım...
ama eski lastiklerimi filan depodan çıkardım... şimdi ilk işim lastigi janttan ayırmak olacak :) lastikciler bile 25 lira istiyo lastigi janttan ayırmaya...
|
||
![]() |
||
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
|
allah kolaylık versinn
|
||
![]() |
||
|
ALINTI ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
bakın arkadaşımız kendisi boyadı dedigim gibi 2 adet Spray 1 adet Zımpara....
|
||
![]() |
||
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
|
sen yap bende alırsam şaet jantları kopya çekerim senden :)
|
||
![]() |
||
|
allah razı olsun yarın girişecez bakalım işe foto aktarımı yaparım burdan.
|
||
![]() |
||
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
|
geç olsun güzel olsun gazan mübarek olsun :)
|
||
![]() |
||
|
evet baya bi araştırdım yapanlar fotograflarını çekip forumlarda paylaşmış çokda güzel olmuş artık yarın işe koyuluyorum :)
ilk önce jantları güzelce temizliyorum..sonra kalın zımpara macunu çektikten sonra çiziklere sulu zımpara sonrada astar arkasından tekrar zımpara sonra yine astar boyayı 3 kat attıktan sonra vuruyorum vernigin gözüne :) bu olay 3 gün sürecek :)
|
||
![]() |
||
|
tahminim 320 lik felandır yada su zımparası çizik bırakmaması açısından sonra güzel bi temizlik iyi bi kurulama temiz bi alanda boyama boyarkende akıntı yapmamaya dikkat etmek gerek bence
|
||
![]() |
||
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
|
apaçi durmasın?
![]() |
||
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
||
![]() |
||
|
2 Adet Kaliteli Spray Boya ve 1 Adet Zımpara....:)Oldu Bitti...
![]() Düzenleyen ibrahim Aslan - 16 Ağustos 2011 Saat 00:07 |
||
![]() |
||
|
zımparalama işlemini biliyorum ama ilk önce hangi kalınlıkta zımpara lazım ???
|
||
![]() |
||
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
|
illaki mevcut boyayı kazıman gerek. zımpara bol bol ama ince ince. sonra boya. ama ne tür boya bilmiyorum
|
||
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |