![]() |
|
Jant boyama.resimler 1.sayfada |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
yapım aşamalarını fotolarsan bizede yardımcı olabilri....
|
||
![]() |
||
|
haydi bakalım burak kardeşim kolay gelsin cumartesi iftarda görelim bi jantları
![]() |
||
![]() |
||
|
:) arkadaşlar dogru demişsiniz :)
evet şimdi eve geldim boya malzemelerini tam teşhizat aldım ne var ne yok mumlu bezıne kadar aldım yani :) jantları tam 1 saat yıkadım 1 leke kalmadı kuruttum birazdan zımparalama işlemine geçicem :)
|
||
![]() |
||
|
kardeşim boyayacakta misafirler rahat bırakmıyorki :)))
|
||
![]() |
||
|
Bizim Üyelerden Biri Boyatmış İşte Burak O Konuyu Bulup Oradan Yardım Almaya Çalışsan...
|
||
![]() |
||
|
paylaşmak güzeldir
![]() |
||
![]() |
||
|
İlginiz için tşk ederim bende bu adamın dedigi gibi yapıcam artık bu resimdeki jantlarda bendeki jantın 14 olanı tşk ederim paylaşımın için :)
|
||
![]() |
||
|
valla bugun başlayacam dedim işe misafirler vardı başlayamadım...
ama eski lastiklerimi filan depodan çıkardım... şimdi ilk işim lastigi janttan ayırmak olacak :) lastikciler bile 25 lira istiyo lastigi janttan ayırmaya...
|
||
![]() |
||
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
|
allah kolaylık versinn
|
||
![]() |
||
|
ALINTI ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
bakın arkadaşımız kendisi boyadı dedigim gibi 2 adet Spray 1 adet Zımpara....
|
||
![]() |
||
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
|
sen yap bende alırsam şaet jantları kopya çekerim senden :)
|
||
![]() |
||
|
allah razı olsun yarın girişecez bakalım işe foto aktarımı yaparım burdan.
|
||
![]() |
||
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
|
geç olsun güzel olsun gazan mübarek olsun :)
|
||
![]() |
||
|
evet baya bi araştırdım yapanlar fotograflarını çekip forumlarda paylaşmış çokda güzel olmuş artık yarın işe koyuluyorum :)
ilk önce jantları güzelce temizliyorum..sonra kalın zımpara macunu çektikten sonra çiziklere sulu zımpara sonrada astar arkasından tekrar zımpara sonra yine astar boyayı 3 kat attıktan sonra vuruyorum vernigin gözüne :) bu olay 3 gün sürecek :)
|
||
![]() |
||
|
tahminim 320 lik felandır yada su zımparası çizik bırakmaması açısından sonra güzel bi temizlik iyi bi kurulama temiz bi alanda boyama boyarkende akıntı yapmamaya dikkat etmek gerek bence
|
||
![]() |
||
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
|
apaçi durmasın?
![]() |
||
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
||
![]() |
||
|
2 Adet Kaliteli Spray Boya ve 1 Adet Zımpara....:)Oldu Bitti...
![]() Düzenleyen ibrahim Aslan - 16 Ağustos 2011 Saat 00:07 |
||
![]() |
||
|
zımparalama işlemini biliyorum ama ilk önce hangi kalınlıkta zımpara lazım ???
|
||
![]() |
||
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
|
illaki mevcut boyayı kazıman gerek. zımpara bol bol ama ince ince. sonra boya. ama ne tür boya bilmiyorum
|
||
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |