![]() |
|
Jant boyama.resimler 1.sayfada |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 234 |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://www.usengecadam.com/nasil-boyanir/araba-janti-video_56fb7a684.html
söyle bişey buldum ama adam siyaha boyadıgı için yaptıgı işlem farklı.
|
|
![]() |
|
ya kendim sprey ile boyayacagım ama ne yapmam gerekiyo bilmiyorum....
ilk önce zımparalayacammı hangi zımparadan alacam cilamı atacam vernik mi atacam hiç bilmiyorum netten araştırıyorum ama hep ingilizce konuşmalar anlamıyorum.
|
|
![]() |
|
okan4037 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
neyle boyayacaksın ? spreylemi ? kompresörlemi..
boyarsan orjinal rengine bidaha dönemezsin bazı şeyleri göze almalısın... yada profösyonel boyat derim |
|
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
|
![]() |
|
Jant boyama Malzemelerimiz - boya -akrilik astar -akrşilik vernik -Kalın zımpara.orta zımpara.ince zımpara -macun -sertleştirici -mumlu bez -sünger spatula vs araç gereç :)
Arkadaşlar ilk aşama jantlarımızı yağdan kirden ayırdık ve güzelcene ozonla yıkayarak temizledik :)
Zımparalama ve macunlama işlemi... Zımpara ve macundan sonra ise ilk kat ve yarım saat ara ile 2 kat astarı attım. Astarın arkasından ilk kat boyayı attım... Boyama işleminde ikinci katıda attım...şu an resimde görülen ikinci katı atılmış boya. Boyama işlemini bitirdikten sonra jantımızı kuruması için güneşe bırakıyoruz. Ve son işlem olarak iki kat boyayı attıktan yarım saat sonra son işlem olarak vernigide attım :)
Düzenleyen Burak.Bülbül - 24 Ağustos 2011 Saat 21:50 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 234 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |