|
Angel Fara Yükseklik Ayar Motoru Takılması |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 4567> |
Yazar | |||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Getır getır yerınde mudahale yapacagız...
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Sayın abım sen sadece en ıcte bulunan park ampulunu sokup yerıne ledlı park ampulu takacaksın hepsı bu. Yalnız ledler tek bır yonde yanacagından farı yerıne takmadan evvel farın soketını takıp ledın yandıgını test edıp o yonde takman gerekır. Yoksa ugrasırsın bıraz...
Dıger halkaları ve 3 ledı elleme hıc.
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Cem bey philips'lerin fotoğrafını ekleyecektin ya. Hala bekliyorum haberin olsun.
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Menderes abıcım haklısın aklımdan cıkıvermıs En kısa zamanda halledıyorum
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
ve sonunda angel ve far fotorum kavuştu :))) aşşağı yukarı vızır vızır çalışıyor... sevgili cecoli ye emeklerinden ötürü herkesin huzurunda teşekkürlerimi sunuyorum ... ellerine sağlık ustamm... |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Hemen hallettım...
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Kendı farımdan once Ersının farını hallettık herkesın huzurunda testınıde yaptık
Artık 306 angel farlarda yukseklı ayarı calısır durumdadır...
Test edıldı onaylandı
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Rıca ederım... Bu arada hatırlatıyorum bak bır ıftarımız senden yani
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
tamam abi lafı bile olmaz
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Fotoğraflar için teşekkür derim.
O zaman Ersin beyden hem gündüz hem de gece çekilmiş güzel fotoğraflar bekliyorum.
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Kusura bakmayın mesaim 17:30 da bittiği için dün yorum yapamadım. Mükemmel olmuş. Ampüllerin beyaz ampüllerden mi ne? Yoksa fotoğraf makinesinin marifeti mi? İlk fotoğrafta sisler beyaz ikincisinde sarı yanıyor.
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
sislerede zenon taktırdım menderes abi ... yalnız kimseyi rahatsız etmiyor.. zenonun ampullerinin kafasında bir şapka gibi bişe var ayretten yukarı değil yere ayarlı .. yani karşıdakini rahatsız etmicek şekilde.. aracın son hali ilk resim ... makina farkı olcağını sanmıyorum ilk resimde gece nası görüyasan öyle.... |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
O zaman maşallahı var. Rabbim nazardan saklasın.
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
amin menderes abi .... bu fikri üreten ve uygulayan cecoli ye sayende bi teşekkür daha ediyorum... Düzenleyen by_ersin - 16 Ağustos 2011 Saat 16:48 |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Ben de+1
Ayrıca taktırınca bir kes daha teşekkür edeceğim.
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Rıca ederım ne demek...
Menderes abım senın ıcınde gecerlı
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Kusura bakmayın biraz konu dışında olacak ama Bu Xenon angel farlar araç muaynesinde bir sorun yaratıyor mu acaba?
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Bu Tuv-Turk muayene ıstasyonlarınında suyu cıkmıs dıye dusunuyorum. Bazıları sorun oldugunu soyluyorlar bazısı bıran mercegı merceksız orjınal farlara takılmıs xenon aydınlatma ıle muayeneden gecıyorlar. Ben buna bır anlam veremedım...
Muayene ıstasyonunda calısan arkadasıma sordum angelda sorun yok dedı...
|
|||
Yanıt Yaz | Sayfa <1 4567> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |