![]() |
|
Triger Seti |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | ||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Evet Doğrudur... Sentesini Ayarlamak Zor Bir Olay Gördüğüm Kadarıyla
Öyle Basit Bir İş Olduğunu Sanmıyorum. Zira Kendi Aracımın Bakımlarını Yapan Usta Sente Ayarı İçin Baya Bir Ter Döktüğünü Hatırlıyorum. Ben Cesaret Edemezdim Şahsen... |
||||
![]() |
||||
|||
|
||||
![]() |
||||
muzarix ![]() 2. Vites ![]() ![]() 18 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2009 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 181 |
|||
Ya bulacaz yada ustalar bizi ve arabaları parçalamadan peugeotları satacaz kuzi.
|
||||
MCALISKAN
1999 PUG106 XR 3K ESES |
||||
![]() |
||||
|||
şahsen benim pes etmeye niyetim yok son ana kadar uğraşacağım :)
|
||||
![]() |
||||
muzarix ![]() 2. Vites ![]() ![]() 18 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2009 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 181 |
|||
:D
|
||||
MCALISKAN
1999 PUG106 XR 3K ESES |
||||
![]() |
||||
|||
sanayide usta dediğin adamların çoğu okuma yazma zor bilen tipler tamamen ezbere çalışıyorlar daha önceden uğraştıkları tecrübelere dayanarak ;)
|
||||
![]() |
||||
|||
Haklısın Kuzen , defeatle yaşadığım bir durum ezbere birşeyler yapıp arabaya zarar verdiler. O yüzden kendi söküğümü kendim dikeyim istiyorum. Paylaşımlar sayesinde yapacaz bakalım :)
|
||||
MCALISKAN
1999 PUG106 XR 3K ESES |
||||
![]() |
||||
|||
|
||||
![]() |
||||
AS055 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1987 Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2011 Konum: DÜZCE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 126 |
|||
206 hdi lerde triger seti kaç km deyken değişmesi gerekiyo.
|
||||
![]() |
||||
|||
İçinin Ferah Olmasını İstiyorsan 80 binde Değiştir Bence...
|
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |