![]() |
|
407 Macarena... |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
MaximuS ![]() 1. Vites ![]() 15 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 394 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
araca söylenecek hiç bir şey yok bana göre...
ama dediğin gibi ben de açılır tavan mekanizmasının ömrü konusunda düşünceliyim...
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
O nasıl bır tavan yaaa
![]() Yalnız en guzel yanı 4 kapılı cabrıo olması. Bırde kapı dıreklerıne saglamlık katması acısından on koltukların arkasından profıl gecıyor o ısı bıraz bozmus ama mevburen olmak zorunda
Bır guzel yanıda CC bır aracta sunroof konforuda yasatıyor.
Fakat ben bu kadar eklemlı bır sıstemın omru noktasında suphelerım var
![]() |
|
![]() |
|
MaximuS ![]() 1. Vites ![]() 15 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 394 |
sen ne diyosun hocam yaaa... ahh be ahhh...
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
hocam bu makina dehşey bişeymiş gümtıs gümtıs la süper olur bu beh....
![]() |
|
![]() |
|
vallahi billahi aklımda ne mercedes ne bmw... bu da benim yüreğimde yatan aslan... daha ötesi yok dostlar...
Düzenleyen AlbaYDemircaN - 14 Ağustos 2011 Saat 20:13 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |