![]() |
|
206 helezyon ve amatisör yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
escape82 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 150 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2011 Saat 20:54 |
selam arkadaşlar 206 xs aracımı alalı 1 sene falan oldu aldığımda helezyonlar bayağı kesikti şimdi rulmanlara zarar vermeye başlamış bana hangi yayı kaçlık önerirsiniz ama gene basık olmasını istiyorum yardım ederseniz sevinirim
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
profilinde il ve ilçe bilgilerini, imza bölümünde de aracının bilgilerini paylaşmalısın.
sorununa gelince; yaylar kesik derken orjinal yaylarımı kestirmişler? eğer kısa yay varsa da başka almana gerek yok ama rulmanın yay ile alakası olacağını sanmıyorum normaldede aşınabilir.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
escape82 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 150 |
evet arkadaşım orjinal yayları kesmişler tamirci yaylar fazla kısa diye amartisör rulmanlara zarar vermiş dedi acilen yay alman gerek dedi bende fikir alayım dedimm
|
|
![]() |
|
birtekumutt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2011 Konum: ORDU/merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 184 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı birtekumutt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
eibach 5cm yay al derim rahat ve güsel
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
3.5 normal bence
|
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
orjinal yayla okadar düşmez benim bildigim amartisörleride traşlamış olmasınlar ? nerden biliyosun dersen benim orjinal yaylar son haddeye kadar kesik 1 mm daha düşürmek istesem amartisörü traşlamam gerek buna ragman lastikle çamurluk arasında gene çok boşluk var konfordan bişey kaybetmek istemiyosan 3,5 ideal
|
|
![]() |
|
aynen 3.5 ıdeal
|
|
![]() |
|
aracımın arkasıda basık şimdi 3,5 takarsam veya 5 lik hangisinde yüksek durur tam bilmiyorum orantılı olması gerek yoksa ön kalkıkk durursa kötü olıur |
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
206 altıların arka torsiyonmu ?
|
|
![]() |
|
Elbette 206 larda Torsiyon Sistemi Mevcut...
3.5 cm İdeal Hem Konfor Kaybolmaz Hemde Ön Takıma Pek Bir Zarar Vermez. 3.5 Cm Daha Yüksek Kalır. 5 Cm e Göre Önlere 3.5 Cm Yay Arkaya 1 Diş Torsiyon İndiriyorsun... ( 1 Diş Torsiyon 4 Cm )
Düzenleyen AlbaYDemircaN - 13 Ağustos 2011 Saat 09:47 |
|
![]() |
|
torsiyonsa kolay ayarlaması gelçi ben kendi aracımın sadece önü bastım arka havada :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |