|
!!!somali!!! |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | ||
muurrat
2. Vites Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 378 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2011 Saat 18:56 |
|
düşündümde onlar için biz bişeler yapamazmıyız acaba?bi beyin fırtınası yapıp bişeler üretsek?bizde duyarlılığımızı göstersek.
|
||
2010 hyundai era team 1,4.
murat karagöz |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Güzel Düşünüyorsunda Kardeşim Pek Katılımın Olabileceğini Sanmıyorum...
|
||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
elimden geldiğince sonuna kadar destekliyorum
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
34sea45
1. Vites 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
elimden geldiğince yardıma hazırım
|
||
Mesut
1. Vites 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Mukemmel bı konu olmus paşam.. yuregıne saglık, neden olmasın oraya gonderebılecegımız eskı kıyafetlerımız bıle olsa onlara destek cıkmıs oluruz, evımızde kullanmadıgımız her turlu esyaları yolalrabılırız, mukemmel bı konu ben son 1 haftadır her gun mesajla bagıs yapıyorum ama bırde genıs aılemızle beraber bırsey yaparsak cok daha guzel olur gıbıme geldı,bu konunu ustunde duralım bence dostlarım.. yonetım duyarlı olalım hadı hadı hadı :DDD Murat Tesekkurler paşam konu gercekten cok iyi...
|
||
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bunun için özel hesap numaraları var arkadaşlar isteyen olursa araştırıp bağış yapabilir
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Evet bir şeyler yapmalıyız. Arap şeyhlerinin zenginlikleri dururken biz bir şey yapmalıyız. Dubai de deniz doldurulup oteller zinciri falan yapılırken biz bir şeyler yapmalıyız. . . . vs vs vs Bütün bunlara rağmen yine de bir şeyler yapmalıyız. Hesap numaraları, cep telefonundan mesaj vs var. Dediğim gibi yine de boş durmamak lazım. Düzenleyen kapagan - 12 Ağustos 2011 Saat 20:15 |
||
Engin Tepe
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
Bir kaç dea msj yolu ile kendim ve cevremdekileri bu kınuda teşfik ettim.
Varsa önerisi olan her zamn seve seve yapmaya hazırım....
|
||
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
||
muurrat
2. Vites Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 378 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ne demek bu insanlık görevidir bende mesajla destek oluyorum ama burda hep beraber ortaya fikir atarsak tartışıp uygun bişe buluruz bence
|
||
2010 hyundai era team 1,4.
murat karagöz |
||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bu yardım işi iel uğraşan kurumlara, bir buluşma düzenliyip elimizdeki yardım edebileceğimiz eşya vs bir araya getirerek peugeotturkey adına teslim edebiliriz.
|
||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Güzel fikir..
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Mesaj olayının samimiyeti nedir yada hesap numaralarının acaba gerçekten ulaşıyomu oralara
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Evet ben de bu son bir kaç olaydan sonra (isim vermiyorum) güvenemiyorum çoğu yardım kuruluşuna..
|
||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bende katılıyorum
|
||
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
aynen elımızden gelenı yapmak lazım dıe dusunuyorum
|
||
Mesut
1. Vites 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Arkadaslar elbette hesap numaraları mesajlar ve dıger kurumlarla ırtıbata gecılıp bırseyler yapılabılır ama benım demek ıstedıgım peugeotturkey aılesı olarak adımız gecsın ıstedım. yanı bız elımızdekılerı bır araya getırelım ve aılemız adına yardımı ıletelım ıstedım.
|
||
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Bu konuda en güvenilir kuruluş KIZILAY dır diye düşünüyorum.
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Oldum Olası Bu Yardım Kuruluşlarına İtibar Etmedim...
Gidip 3 Kat Masraf Edip Kendilerine Ulaştırmak Daha Mantıklı Bana Göre
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Somaliye elden götürmek biraz zor olmaz mı Albayım?
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |