|
Angel Fara Yükseklik Ayar Motoru Takılması |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 34567> |
Yazar | ||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
yok artık değer biçilemez cecolime vermeyizzzz |
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
kararı cecoli versin biz telifi yaptık bon servisi ile alırız.
|
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
:))) allah seni emi |
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Sagolun arkadaslar bu sevgıye layık olabılıyorsak ne mutlu Bende nacızane ugraslarımı sızlerle paylasmaya calısıyorum ıste... Okan kardesım elbet bırgun yolumuz Antalya ya duser. Zaten ben nereye gıtsem oradakı arkadaslarımla baglantı kuruyorum. Sızlerlede kurarım elbet...
|
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
abi bitir şunu artık :))) gördükçe heyecanlanıyorum :)))
|
||||
Emre Ekrem
1. Vites 17 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Emre Ekrem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|||
Aynen kardeşim, hiç risk almak istemiyorum.
|
||||
ph2 stock 306 gti
|
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Kısmetse yarın aksam led bakmaya gıdecegım
|
||||
mehmet1965
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2010 Konum: AŞKI ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mehmet1965
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|||
cem tesekkur ederım uygulaman ıcın ben 206 ya yaptım oldu herkeze kolay gelsın
|
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Biliyosunuz parklardan dolayı muayeneden kaldım. Muayene tekrarına angellarla gideceğim. Ama kafama takılan birkaç nokta var;
1- Fotoğraflarda ledler(parklar) ile halkalar(kısalar) beraber yanıyor ya, normal bağlantıda beraber yanmıyor bunlar.(Ben öyle biliyorum) Nasıl bir bağlantı yapılmalı?
2- Angellara takmak için ayar motorunun üst çıkıntısını törpülüyoruz ya, diyelim ki vazgeçtim yeniden orjinalleri kullanacağım. Ayar motorunu orjinallere takarken sıkıntı yaşar mıyım?
|
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Bu arada ledlerin durumu ne oldu?
|
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Bak orada farın soketınden 1 sıyah 1 de beyaz kablo cıkar. O kablolar ıstegıne gore park lambasından halkalara ve 3 lede voltaj almak ıcındır. Onun baglantısını yaparsan parkları yaktıgında halkalar, 3 led ve en ıcte kucuk mercegın arkasındakı park lambası hepsı beraber yanar...
Resımlere dıkkat ettıysenız ben park lambasınında ıcıne led taktım cok daha guzel oldu. Normalde ıcınde sarı renklı bılındık W5W dıpsız park ampulu cıkıyor. Onu degıstırmeden farları takma bence. Ve takarken oraya voltaj verıp yandıgı yonde takman gerekır. Led ters takılırsa yanmaz haberın olsun...
Ayrıca ıstersen 3 led ı kontagada baglayabılırsın. Yanı kontak acıldıgında dırekt yanabılır. Tercıh senın...
Düzenleyen CeCoLi - 12 Ağustos 2011 Saat 14:38 |
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Ben ledlerı degıstırmekten vazgectım. Cunku yenı takacagımız ledın kalıtesı ne olur bılemıyorum. bazı ledler kalıtesız oluyor 3-5 gun sonra bozuluyor. Degıstırmek ıcın farı sokmek lazım. Zaten ben renk degıstırmeyı dusunmuyordum. Sadece halkaların daha kuvvetlı yanması ıcın daha buyuk led takmaya nıyetlenmıstım ama vazgectım sımdılık...
|
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
yani diyorsunki aynen o şekil kalsın ..gerçi sende haklısın şimdi oraya başka led takıcaz bu seferde dediğin gibi voltaj olayından kesme yapacak..sürekli farıda sök tak olmaz yani ........ peki şu far motorlarını ne zaman takıcaz :))
|
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Far motorlarını gelırken getır. Veya yerınden cıkaramazsan komple getır ben cıkartırım. Kafasını koparmayasın...
Eh tamam artık yarın aksam ıftar senden olur Düzenleyen CeCoLi - 12 Ağustos 2011 Saat 14:36 |
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
anlaştık o halde |
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
|
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
abi gene daldım siteye işler kaldı hadi görüşürüz.. uğrarım bi 5 dakka gene ..
|
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Sende 5 dakkacı oldun yaa helal olsun sana Ahmeeeeeeet Ahmet, bekleme yapma devam eeettt
|
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
yok abi ahmetin 5 dakkası farklı benim 5 dakkam farklı :)))) neyse ben yarın farları getitirm.. olmadı akşam sökmeye çalışırım.. eğerki uzun zamanını alacak ise hiç getirmeyeyim.. ????
|
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Resımlerdeki ledlerin bir adı soyadı var mı? Elektrikçiye bunları çıkar yerine led tak dersem yapabilir mi? Elektrik işine çok uzağım senin bu yazdıklarını elektrikçiye söylesem yapabilir herhalde.
|
||||
Yanıt Yaz | Sayfa <1 34567> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |