![]() |
|
pedal seti |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2011 Saat 10:44 |
Arkadaşlar biraz araştırdım ama bilgi bulamadım. 206+ aracıma kaydırmaz pedal seti almak istiyorum ama bunların pedalı eski 206 ve ya 207lerle aynı mıdır? Daha doğrusu 207 ve 206 nın pedallerinde fark var mı?
|
|
![]() |
|
hunterakon ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hunterakon
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bulabilirsen eğer haberim olsun bende araştırıyorum normalde envy lerde var ama bunlarda sadece vites topuzu krom |
|
2011 206+ comfort 1.4i landirenzo lpg
Aracım http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=13376&title=hunterakondg-monster206lpggriankgncel |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
krom vites topucu kullanışlı oluyor mu acaba ? kışın donar yazın yakar durumu var mı?
|
|
![]() |
|
Vites topuzu estetik olarak güzel ama kışın ayrı, yazın ayrı dert.
Pedal seti de eBay'de var. Kargosu da ücretsiz. |
|
![]() |
|
Bende doların düşmesini bekliyorum valla ebaydan alacak bi sürü şey var :D Bunlar 206+ için uygun mudur? |
|
![]() |
|
tazmaniac ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1980 Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2009 Konum: ist./üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tazmaniac
benim pedallar da eskidi şu seti takipteyim ben de ama 69$ kendi 18$ kargosu!!ayak dayamasız hali de var 49$a
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280319009160&viewitem=&sspagename=STRK%3AMEWAX%3AIT |
|
![]() |
|
tazmaniac ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1980 Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2009 Konum: ist./üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tazmaniac
bu arada senin yapıştırdığın linkte benim de dikkatimi çekmişti daha önce berkay..evet kargo beleş yazıyor ama bu nasıl oluyorda oluyor kargoyu nasıl ücretsiz yapıyor bu arkadaşımız |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |