|
306 xr otomatik sorunu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
comrann
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Ağustos 2011 Konum: gebze kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2011 Saat 11:28 |
merhabalar,
aranıza yeni katıldım ve otomatik vitesle ilgi konuları tek tek inceledim ama benim rasladığım soruna benzeyen bişey bulamadım (eğer olurda ben görememişsem şimdiden özür dilerim)
aracım 140000 de 306 xt brv otomatik 1,6 benzinli
sorunum bazen vites geçişlerinde vurma yapıyor (gerçi 1den 2 ye geçerken değilde diğer vites aralarında yapıyor.) bu konuda zaten birçok başlık açılmış benim asıl sorunum araç düz yolda 2100 2200 devir arasında (sadece bu devirlerde) sirkme yapıyor. Yani düz yolda sakin sakin 70 80 le giderken birden vurmaya başlıyor deviri düşürüp yada artırınca bu sorun ortadan kalkıyor
Araçta spor ve kış ışıkları yanmdı hiç. yokuş testinide yaptım kaydırmadı fren müşüründede sorun yok
yani burda öğrendiğim kendi yapabilceğim tüm tesleri yaptım
şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim
|
|
34sea45
1. Vites 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
otomatiği bilemicem ama benim aracımdada oldu gaz kelebegi dediler değiştim düzelmedi en son motor kulakcıklarından birinin kırıldıgını bulduk onu değişince düzeldi her zaman değil durdugum zamanlarsa silkeliyodu araba
|
|
comrann
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Ağustos 2011 Konum: gebze kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
çok teşekkürler ilginize bi baktırayım
|
|
zeynep taylan
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Ağustos 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı zeynep taylan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
nasıl yani, motor kulakçığını değiştirince vuruntu ortadan kalktı mı?
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |