|
playstation araca baglandı resimli |
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Yazar | ||
34sea45
1. Vites 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2011 Saat 09:48 |
|
.
Düzenleyen 34sea45 - 12 Kasım 2011 Saat 03:04 |
||
forewer_fb
1. Vites 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
şimdi şöyle söyliyim, araca toplam olarak hangi cihazları bağlıyacağını kararlaştırdıktan sonra, cihazların çekeceği toplam güce göre 12 v - 220 v inverter ler var onardan aldığın zaman işini görür. çünkü inverter ler varklı güçlerde satılıyor ve ona göre fiyatları değişiyor. önemli olan bağladığın cihazların çekeceği akım dır. bunun dışında yedek akü almana gerek yok. inverter için sağlam ve direk aküden besleme almanda fayda var.
|
||
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
PS2 nın voltaj gırısı nasıl onu bılemedım. Icınden bır kablo cıkıp dırekt prıze mı gırıyordu yoksa dısarıda bır adaptoru falan varmıydı??? Yanı 220V dırek cıhaza mı gelıyor?
Eger cıhaza gelıyorsa cıhazın kac watt guc harcadıgına ve baglanacak dıger aksamlarında kac watt ıhtıyacı olacagına gore hesap ederek uygun gucte 12-220 converter baglamak gerekır.
Ayrıca amfıyı besleyen kablo oradakı sıstemı haydı haydı besler... Amfının cekecegı akım kadar bu sıstemde cekılecegını sanmam
|
||
34sea45
1. Vites 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
projede biraz değişiklik oldu 17 inc araçlar için olan tavan tipi monitör varelimde playstation için elektrik çekilecek sadece ama duydugum ps ler ufak bi ayarlamayla 12v oluyomuş bu dogrumu varmı herhangi bir bilginiz ?
|
||
forewer_fb
1. Vites 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
|
|
|
||
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
O zaman monıtor dırekt 12v ıle calısacak. Zaten evlerde kullandıgımız monıtorlerde ıcerıde 12v ıle calısıyor olabılır. Benım bır monıtorum vardı adaptoru dısarıdaydı mesela neyse o ayrı bır konu.
PS2 nın adaptoru dısarıdansa adaptorunu baglamayıp dırekt 12v verırsın olur bıter...
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Invertorun ıcınde regulator varsa bu cok ıyı...
|
||
34sea45
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
evet monitör 12 v ondan sorun yok ps içinde tesisatcım onlarda 12 dedi açar içinden baglarız felan dedi ama :) işin açıgı sakata gelmek istemiyorum 1 defada tam takır bitirmek istiyorum
|
||
burakdmr
1. Vites 18 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 24 Mart 2011 Konum: SİNOP/SAMSUN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
napıyorsun dostum araba da mı yaşayacaksın :)) oyna ps ni evinde yayıl koltuğuna tak led tv ne bak keyfine :))..
yine de kolay gelsin :)
|
||
2008 Peugeot Comfort 1.6 HDİ 90 Hp
|
||
forewer_fb
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
|
|
|
||
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Arkadas degısık bır uygulama yapmak ıstıyor. Ben boyle sıra dısı uygulmaları takdır ederım
|
||
34sea45
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ben arabayı sadece hafta sonları kullanıyorum doğal olarakda eglenceye hizmet ediyo zaten bass dan dolayı bagaj kullanamıyorum hiç değil se böle degerlendirim bagajı hiç değilse buluşmalarda ps turnuvası yaparız :) |
||
forewer_fb
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
|
|
|
||
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
||
34sea45
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
eger bi aksilik çıkmazsa bu akşam yapıcaz eger yetişirse yarın buluşmada deneriz artık :)
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Buradan atamız rahmetli sayın Sakıp Sabancı'yı saygıyla anıyor Forever_fb kardeşime katılıyorum:)
|
||
34sea45
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
şuan yanımdada 1 elektronikci var ona sordum ps yi 12 v çevirmeyi herhangi bişey olmaz diyiyo kullanırsın diyiyo ama bilmiyorum işin açıgı sıkıntı yaratırmı
|
||
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Belki bu videodaki bir fikir verebilir. 2:13'ten sonrasi senin uygulaman icin. Adam bagaja Xbox icin konnektor koymus ve ekrani da bagaj kapagina yerlestirmis.
Düzenleyen koliva - 12 Ağustos 2011 Saat 11:18 |
||
34sea45
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
benim bagaj kapagı bu kadar açılmıyo malesef :) ben tam ortaya koyucam yukarı aşagı ayarlamalı olacak sagına solunada ekstra kolon koyucam sistem için tesisata baglamicam ps yi zaten yapım aşamasını felan resimlicem gene
|
||
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Bildiklerimi paylasayim. Playstation eger 12 volt besleme ile calismiyorsa bile (yani harici adaptor), mutlaka cihazin kutusunun icerisinde trafosu vardir ve 220 yi 12 ye ya da daha ufak voltajlara ceviriyordur. Yapmaniz gereken cihazi actiktan sonra voltmetre ile cikislari olcmek. Buyuk ihtimalle 12 Volttur diye dusunuyorum ama yine de emin olmak icin olcmekten zarar gelmez. Bir diger husus ise asil problemin PS2 olmadigi. Bu alet normalde 72 Watt guc ceker. Burada problem yok. Esas problem Bu 72 Watt sizin koyacaginiz ekran ile birlestirildiginde ortaya yaklasik 300-400 Wattlik bir guc gereksenimi ortaya cikaracaktir. Genellikle inverterlar 100W-150W oluyor. O yuzden kaca mal olur bilmiyorum. |
||
34sea45
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bilgilerin için teşekkürler monitörü araçlar için olan monitörle değiştim zaten 12 v ps için bi çözüm arıyorum işin açıgı niyetimde gene içini açıp baglamak var 130 140 tl inverter e vermek tense ps e harddisk alırım :)
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |