![]() |
|
Mutlaka yaptırın derim. 2'nci resim güncellendi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Yazar | |
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2011 Saat 01:33 |
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
guzel orjınal gıbı emege saglık
|
|
![]() |
|
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
eyvallah kardeşim benim cidden kullanımı rahatlatıyo ama
|
|
![]() |
|
aynen abı neden kullanıssız olsunkı saten ben ım ıhtıyacım suan ıcın yok ılerıde ne olur bılemem
|
|
![]() |
|
walla süper olmuşda 2. resimde ürküttün beni...
![]() |
|
![]() |
|
tecktonik ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Şubat - 1992 Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2011 Konum: Ankara /Eryaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tecktonik
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aynen :)
|
|
o6 GSZ 35 ANkaRA 106 QuiksilLVer
Berat KIRAN A Rh(+) |
|
![]() |
|
hahaha korkma korkma yukarısı öyle değil beaa
|
|
![]() |
|
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
![]() birden albaydemircanın cecoli yönetimindeki taksici cemil filmini hatırladım
![]() |
|
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
|
![]() |
|
heh sansür gelmiş hemen
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
Hocam kendin mi yaptın yaptırdın mı?
|
|
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|
![]() |
|
Yaptırdım arkadaşım elbeceriniz yoksa veya bu iş hakkında bilgin yoksa yapılıcak gibibi bişi değil düşün sabah 11 bıraktım aracı 4 aldım 4-5 saat sürüyo arada kendi işide oluyo ama tek bununla ilgilense bile kafadan 3 saati var
|
|
![]() |
|
Hakan abim öncelikle hayırlı olsun,biliyorsun bende de aynı sıkıntı var,ne kadar yaptırdın ve nerede yaptırdın ? Paylaşırsan hem bana hem de yaptırmak isteyen arkadaşlara fayda sağlayacaktır.
|
|
![]() |
|
hocam ne akdar verdın
|
|
![]() |
|
Alparslan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1979 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2010 Konum: Pendik İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 390 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Alparslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Al benden de aynı sorular ne kadara ve nerede yaptırdın ?
|
|
Ford Focus 1,6 titanium 2010 BeyaZ...
Albayın onayı ile TAXI VI :) |
|
![]() |
|
Hocam direksiyon çok güzel olmuş. Ankarada da bu işi böyle yapacak biri varsa bi uğramak isterim.
|
|
![]() |
|
evet ya fiyatı ne kadar :)))
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
benim soracağım soruların hepsini sormuşlar bari cevabı bekleyelim
![]() |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Bende beklıyorum bılmıs olalım. Belkı soran olur... ![]() Düzenleyen CeCoLi - 12 Ağustos 2011 Saat 09:19 |
|
![]() |
|
abi hayılı olsun bende aracımın direksiyonunu kaplattırmayı düşünüyorum.fiyat olarak ne kadara kaplattın acaba _?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |