![]() |
|
Bimde kolçak ilgilenenlere |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
artes34 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2011 Konum: İST/Fındıkzade Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Ağustos 2011 Saat 11:36 |
Arkadaşlar bim'de oto kolçak gelmiş fiyatı 15.95 TL ve arabayla ilgili bi kaç aksesuarda var ilgilenenlere duyrulur.
|
|
Peugeot 308 1.6 VTI Envy 2011 Model Benzin Beyaz
Peugeot 206 X-design 2005 Model Gri 1.4 Benzin Peugeot 206 XT 2003 Model Gümüş Gri 1.6 Benzin (İlk Göz Ağrım) |
|
![]() |
|
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fiyata göre fena değil, benim arkadaşın arabaya alacağız.
:) |
|
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
şık ürün fakat pejolara sığacağını sanmıyorum bizim el freni aralığımız biraz dar
|
|
![]() |
|
bizim araçlara olmaz
|
|
![]() |
|
olur abi niye olmasın yaparız bi şekil direk alıyorum ben paylaşım için teşekkür ettim
|
|
![]() |
|
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
Bimde sağlam bir ürüne rastlamadım ben.
|
|
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|
![]() |
|
forewer_fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bilgilendirme için teşekkürler. ben almayacağım ama, almayıdüşünen arkadaşlar incelesin derim.
|
|
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
|
![]() |
|
Bende ne aldıysam memnun kaldım. Hıcbırı ne arıza yaptı ne bozuldu. 10 lıralık lastık sısırme pompalarından aldım mıllet yanıyor falan dedı ben lastıklerını 3-5 sısırdım top sısırdım hıcbırsey olmadı...
krıkosundan anahtar takımına vs ılk yardım tupunden park sensorune kadar bırcok urun aldım. parasına gore beklentıde bulunmak lazım...
|
|
![]() |
|
deamod ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Aralık - 1990 Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2011 Konum: Antalya/ side Durum: Aktif Değil Mesajlar: 235 |
Alan ve uygulayan varmı 206 lara ?
|
|
206 XS 1.6 8v 4 silindir Benzinli
Sade Ugly girl 0530 776 65 68 0RH+ |
|
![]() |
|
Bence 206 ıcın olmaz. Cunku 206 da koltuk sırtlıgının kolu ortada kalıyor. kolcagı takarsanız o kolu kullanamazsınız... Belkı kolcagın genıslıgı o araya sıgmayabılırde yanı. Cunku genıs bır kolcak...
|
|
![]() |
|
Baybars ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2011 Konum: İST/Esenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
Benim pugtazza olurmu sizce beyler
|
|
PEUGEOT Partner 1.6 HDI Tepee Comfort Origin
0532 430 79 22 |
|
![]() |
|
deamod ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Aralık - 1990 Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2011 Konum: Antalya/ side Durum: Aktif Değil Mesajlar: 235 |
birisi alsada kullansada bizde oluyomu olmuyormu orensek yahu :) yarın gelicekmiş ama ben sordum :)):
|
|
206 XS 1.6 8v 4 silindir Benzinli
Sade Ugly girl 0530 776 65 68 0RH+ |
|
![]() |
|
bencede 106-206 için uygun değil fazla geniş bağlantı sacından bakınız
|
|
![]() |
|
HAR_teo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 09 Ağustos 2011 Konum: İst. Maltepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
güzel ama 206'ya yakışmaz (=
|
|
2001 206 XR 1.4 Manuel Benzin (Black devil eye headlights + carbon tavan kaplama) "BL@ck @ng€L"
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
ben su sebilini beğendim
![]() |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
en güzeli katlanabilir tabure dandik olma ihtimali yok sonuçta plastik ve araç için güzel küçücük bişi bende 2 tane var tavsiye ederim
|
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
bu kolçak 106 ya olmadı ben almıştım arkadaşıma verdim onun araacındada o üst kapak haftasına kırıldı ilgilenenlere
|
|
![]() |
|
kolcagı bende cok ıstedımde her kezı dedıgı gıbı 206 ya olmaz :(((
|
|
![]() |
|
307ye olurmuki sizce
|
|
![]() |
|
307 ye olabılır. Cunku koltuk arası genıslık fazla ve sırtlık ayarı dıs tarafta oldugundan herhangı bır sorun teskıl etmez.
Ama beklentıde bulunurken 16TL verdıgınız bır malzemeye gore dusunun. Ona gorede dandık olacaktır yanı
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |