|
306 Hangi versiyonu |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | ||||
ahmet_koyuncu
1. Vites 04 - Aralık - 1980 Kayıt Tarihi: 08 Temmuz 2010 Konum: Ümraniye, İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_koyuncu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|||
Tşk. ederim abi. Yaklaşık 20 gün önce aracımı (205 Style) sattım ve o günden beri donanım olarak tatminkar diğer yandan mütevazi bütçeme uygun araç bakıyorum. Mübarek ramazan ayında metrobüsle, dolmuşla bazen yayan İstanbul un her yerini arşıınladım ve buna devam ediyorum. Yaklaşık 10-15 arası 306 ve bir kaç 406,Citroen zx, xsara ve golf baktım. Ama çoğunda hayal kırıklığı oldu. Sonunda sadece 306 bakmya karar verdim şimdi o yüzden araştırmalarımı derinleştirdim. Yarın bi tane daha bakacağım inşAllah bu sefer bana uygunu düşer de kurtulurum bu eziyetten. Dediğin gibi xt lere odaklanacağım. Bakalım temizini bulabilecek miyim.
|
||||
306 1.8 xt - 2000 model
|
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
hadi hayırlısı bakalım .. alırsan bizimlede paylaş durumları ..
|
||||
dsonat
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Arkadaşlar merhaba,
Bende 2001 model 306 XR platinium 1.6 100 hp stationwagon almayı düşünüyorum,yakıt nasıldır merak ediyorum,başka topiklerde forewerfb nin yazdıkları inanılmaz ama inanın satın almayı düşünüdüğüm aracın sahibide bana o seviyede bi yakıt tükettiğini söyledi,bana göre çok iyi çünkü o fiyata böyle bi araba bulmak çok zor ama tek sıkıntısı km si biraz fazla 180 binde..ama bence doğru ustaların ellerinde bakımı yapılırsa bunun katları yapılabiir..Her bindiğim taksiye bakıyorum km en az 400 binden başlıyor çünkü..:)) |
||||
ahmet_koyuncu
1. Vites 04 - Aralık - 1980 Kayıt Tarihi: 08 Temmuz 2010 Konum: Ümraniye, İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_koyuncu
|
|||
|
||||
306 1.8 xt - 2000 model
|
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Bak buradan uyemız Osman kardesımız maddı durumdan dolayı aracını satılıga cıkarmıs. Aracı 2001 XR Platınıum dur ve nadır bulunan 98 bg motorlulardandır. Ben gorusmenı tavsıye ederım... Almaya nıyetlıysen yabancıya gıtsın ıstemem.
|
||||
ahmet_koyuncu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_koyuncu
|
|||
Tşk. Bugün bitane xt baktım 1.8'lik. Gönlüm de bu versiyondaydı zaten. Yarın sabah servise götüreceğim eğer bi problemi yoksa yeni arabam 2000 model bir xt olacak. Hayırlısı bakalım.
|
||||
306 1.8 xt - 2000 model
|
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
GTI?
|
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Hayırlısı olsun. Aracı bır gormek ısterım. Takıldıgın yerler olursa yardım edebılırım. Cumartesıye kadar alırsan bulusmamızada gel. Beraber ıftar yaparız
|
||||
forewer_fb
1. Vites 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
|
|||
|
||||
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
||||
ahmet_koyuncu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_koyuncu
|
|||
ben de biraz önce sahibinden deki araba ile forum daki arabanın aynı olduğunu görünce anladım. valla seninkinin de maaşAllah ı var. İyi bir müşteri çıkar umarım. 1.8 lik xt ile ilgili tavsiyesi olanlardan bişeyler duymak isterim.Almayı planladığım aracın motoru biraz gürültülü geldi bana gerçi yarın baktıracağım ama genel bir durum mudur bu 1.8 lerde. Bi de yaklaşık 10-15 306 baktın son 20 günde hemen hemen hepsinde çalışırken yüksek devir veya yüksek rölanti vardı. Bu da normal mi? Otomatik jikle den olabilir mi?
|
||||
306 1.8 xt - 2000 model
|
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
306 larda ses yalıtımı bıraz zayıftır. O acıdan motor sesını bır mıktar daha fazla duyabılırsın. Ama guzel ses verıyor yerıne gore hosuma gıdıyor.
Ilk calısmada butun motorlar yuksek rolantı ıle baslar. Bu cok normal. Ama ısındıgında rolantı normal sevıyeye gelır.
1.8 16V motor ısındıgında 850 devır ıle calısır. 98 bg olan revızelı 1.6 makıneler sıcakken 750 devır gıbı calısır...
Tavsıye olarak ne gıbı bırsey soyleyebılırım kı acaba ??? arabanın surasına bak gıbısınden mı ???
|
||||
forewer_fb
1. Vites 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
|
|||
sağolasın. rölanti konusunda 1.6 ile 1.8 rölanti seviyesi aynı ise, normalde 1000 in biraz altında çalışması lazım. 1,8 motor cemde var o da yorum yapar zaten:)
|
||||
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Farklılıgını yazdım zaten
Senınkı 750 de calısır benımkı 850 de
|
||||
ahmet_koyuncu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_koyuncu
|
|||
Valla abi her türlü tavsiyeye açığım. Şurasına burasına neresine bak dersen oraya bakiim. Nihayetinde araba alıyoruz ve ben pek aldın mı satmıyan cinstenim. Gerçi bundan önceki 205 imi 2,5 senede sattım ama kışa doğru ailemiz genişleyecek o yüzden. Yoksa o arabam da gayet temizdi ama hiç bir donanım yoktu. Motor sesi ilk dikkatimi çeken oldu yani bundan önce kullandığım arabalardan farklıydı. Yarın özellikle manifold ve egzoza baktıracağım kaçak, delik olmasın diye. Performans olarak nasıldır bu araçlar? Yazın klima ya da arkada oturan iki kişi çekişi, gücü çok etkiliyor mu?
|
||||
306 1.8 xt - 2000 model
|
||||
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |