![]() |
|
Uğraştım ancak bu tutkudan vazgeçemedim :( |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Ağustos 2011 Saat 02:02 |
arkadaşlar yeni evlendiğim için 106 mı sattım ancak ne kadar araca baksamda deneme sürüşüne çıksamda olmadı başaramadım..ANLADIM Kİ pejo bir tutkuymuş şimdi yeniden Qicksilver alacagım 2 el pazarı malum fiyatlar yüksek bayramdan sonra temiz bir 106 arıyorum şimdiden yazıyorum ki satmak isteyenler olursa özelden yazsın die...
bi önceki aracım pert kaydı olması sebebiyle tabiki sonradan çıktı bu çok üzülerek gözümden düşmüştü. şimdi temiz pert olmayan bi 106 gri renk tercihen arıyorum. buradan şu cümleyi kabullenerek söylemek isterim.pejosunu satan bilge gibiyim sakın aracınızdan memnunsanız satmayın.erkek yaşam süresince araca verdiği parayı bence unutmalı yok saymalı satarım nakıte çeviririm diye düşünmemelidir benım kanatimce arkadaşlar....bişeyler elimizin altındayken kıymetini bılmeliyiz...........
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlısı olsun umarım istediğin aracı bulursun
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
inş. bulursun kardeşim :)
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
inş temiz bir araç bulursn. arkadaşa 106 quick arıyoduk ist. bulmuştuk. gidicektk bakmaya ertesi gün aradı sorunu varmış yağ pompası arızalı ve motor istymş. derken izmirde bulduk 106 için 1500 km den fazla yol yaptık ama değdi araç cillop gibi.. sende inşallah güzel bir araç bulursun..
|
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Erbin üstadın dediği gibi gerçekten araba ararken insan farklı şehirlere gitme imkanı varsa bakmalı,çünkü bazen etrafınızda istediğiniz aracı bulamıyorsunuz. 206 benim eski tutkularımdandı ama şahinimi sattıktan sonra pek düşünmemiştim. Yaklaşık 1 ay araba aradıktan sonra kısmetime 206 düştü ve şu an gerçekten aldığıma çok memnunum. Mutlaka içinize sinen ve istediğiniz birşey olsun,sırf araba almak için alınmamalı bence.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |