Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >206
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 206 kampana yayı (kötü esnaf)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

206 kampana yayı (kötü esnaf)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
mon Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
12 - Ağustos - 1986

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı mon Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 206 kampana yayı (kötü esnaf)
    Gönderim Zamanı: 09 Ağustos 2011 Saat 16:53
Arkadaşlar geçenlerde arka sağdan ses geliyordu bilhassa geri geri giderken. kampanayı söktüm bide ne görüm yay tertibatı dağılmış, yay resimdeki hale gelmiş. bugün şaşmaza sanayiye uğradım, bir tane yay alimde takim diye. parçacıları gezdim bu yay tek başına satılmıyor, 3 yay set halinde 62 tl "bana 60 tl olur"muş. kalsın kalsın abi dedim alt tarafı bi yay. sorduğum parçacılarda sanmayın yetkili servis. alalade bir parçacı. en son birine uğradım dün görüşmüştüm bana " 3 5 lira bir şeydir abi ne olacak sen yayı getir biz hallederiz" dedi. gittim ama yok ondada yok. elemanı tofaşcılara gönderdi sözüm ona yayın benzerini getirecek. getirdi getirdi, biraz benziyor. fiyat? fiyat: 10 tl ... yuh alt tarafı basit bir yay. kalsın almıyorum dedim. adam bozuldu ben senin bilmem ne kadar yayın için adam gönderdim de bu yayın fiyatı olsun olsunda 5 tl olsun da biz de 5 tl kazanmayalım mı? bilmem ne bilmem ne...
kazanma.
ben sanki bilmiyorum gidip tofaştan benzer yay almasını
1 liralık yayı 10 liraya satarak kazanma.
ayıpdır arkadaş böyle esnaflık olmaz.

hayır yayda olmayacak adım gibi eminim o yay oraya olamayacak çünki kısa. ama olsun dedim bir iki halka açar, eğer, büker, uzatırım dedim. gel gelelim esnaf esnaf değilki insanı sanayiden soğutuyorlar.

sen dedim dün 3 5 lira dedin ben geçerken uğradım, olsun olsun 3 liradır dedim sanki biz o yayı nasıl yaptıklarını bilmiyoruz. en fazla maliyeti o yayın 50 kuruş hadi parçacıya geldi 2 tl sana ne oluyorki 8 lira kazanasın.
adam benimle bildiğin kavga edecek neredeyse. bu mu dedim esnaflık yarın bir işimiz olur geliriz senden alış veriş yaparız senin 2 liralık yayın misli misli karını bırakır gideriz.

yok arkadaş yok böyle esnaftan alış veriş yapmamalıki üç kuruşa muhtaç olsun.

206 2001 1.4 Colorline, Atiker

İlim dahi sanma senindir,
Bilim dediğin yalnız Rab içindir.
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ağustos 2011 Saat 16:59

abi geçmiş olsun ya böyle incik boncuklar az satılan şeyler bulunmaz hint kumaşı değerinde oluyor ne yazıkki. maliyeti sorsan sıfır ama bulunmadığı için ve bunu satan kişiler kendilerini uyanık zannettiği için nede olsa alacak diye kazık atmaya çalışıyorlar

Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
Yukarı Dön
mon Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
12 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı mon Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ağustos 2011 Saat 17:10
yinede ayıpdır arkadaş bu zamanda hangi esnaf % 500 kazanıyorki.
ben bekledim Allah için dedim şimdi benden para istemezse bijonun biri eksikti onu alırım alış veriş yapmış oluruz.
ama adam beni kaz gibi mi görüyor nedir anlamadım.

Yukarı Dön
sahin-peugeot Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sahin-peugeot Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ağustos 2011 Saat 17:39
Bu olayda parçacının suçu ne anlayamadım,parçanın fiyatı o zaten,parçacı ne yapsın zararınamı versin , bilgi sahibi olmadığınız konularda insanları kötülemiyelim lütfen,gidip yetkili servise sordunuzmu parça tek satılmıyorsa adam ne yapsın,alt tarafı bir yay diyorsunuz ama aynısını bulabildinizmi bulamadınız,tofaşçılardan uydurma yaylarla olmaz ufacık yay dediğiniz parça önem taşıyan bir parça fren aksamıda şakaya gelmez biliyorsunuz,bu parçada tek satılmaz takım satılır bilgilendireyim dedim
saygılar

Orjinalini yazan: mon mon Yazdı:

Arkadaşlar geçenlerde arka sağdan ses geliyordu bilhassa geri geri giderken. kampanayı söktüm bide ne görüm yay tertibatı dağılmış, yay resimdeki hale gelmiş. bugün şaşmaza sanayiye uğradım, bir tane yay alimde takim diye. parçacıları gezdim bu yay tek başına satılmıyor, 3 yay set halinde 62 tl "bana 60 tl olur"muş. kalsın kalsın abi dedim alt tarafı bi yay. sorduğum parçacılarda sanmayın yetkili servis. alalade bir parçacı. en son birine uğradım dün görüşmüştüm bana " 3 5 lira bir şeydir abi ne olacak sen yayı getir biz hallederiz" dedi. gittim ama yok ondada yok. elemanı tofaşcılara gönderdi sözüm ona yayın benzerini getirecek. getirdi getirdi, biraz benziyor. fiyat? fiyat: 10 tl ... yuh alt tarafı basit bir yay. kalsın almıyorum dedim. adam bozuldu ben senin bilmem ne kadar yayın için adam gönderdim de bu yayın fiyatı olsun olsunda 5 tl olsun da biz de 5 tl kazanmayalım mı? bilmem ne bilmem ne...
kazanma.
ben sanki bilmiyorum gidip tofaştan benzer yay almasını
1 liralık yayı 10 liraya satarak kazanma.
ayıpdır arkadaş böyle esnaflık olmaz.

hayır yayda olmayacak adım gibi eminim o yay oraya olamayacak çünki kısa. ama olsun dedim bir iki halka açar, eğer, büker, uzatırım dedim. gel gelelim esnaf esnaf değilki insanı sanayiden soğutuyorlar.

sen dedim dün 3 5 lira dedin ben geçerken uğradım, olsun olsun 3 liradır dedim sanki biz o yayı nasıl yaptıklarını bilmiyoruz. en fazla maliyeti o yayın 50 kuruş hadi parçacıya geldi 2 tl sana ne oluyorki 8 lira kazanasın.
adam benimle bildiğin kavga edecek neredeyse. bu mu dedim esnaflık yarın bir işimiz olur geliriz senden alış veriş yaparız senin 2 liralık yayın misli misli karını bırakır gideriz.

yok arkadaş yok böyle esnaftan alış veriş yapmamalıki üç kuruşa muhtaç olsun.

Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii

Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti.
İstanbul/Ümraniye
(533)3018806 - (216)6311080
Yukarı Dön
mon Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
12 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı mon Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ağustos 2011 Saat 18:00
Gülme

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ağustos 2011 Saat 18:34
Geçmiş Olsun;
Fakat Bende Yedek Parçacının Bir Yamuğunu Görmedim Okuduklarımdan.
Tamir Ettirdiğin Ustalar Pek Bir Ustaya Benzemiyor...

Düzenleyen AlbaYDemircaN - 09 Ağustos 2011 Saat 19:02
Yukarı Dön
mon Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
12 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı mon Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ağustos 2011 Saat 18:57
ben kendim tamir ediyorum. nasıl yani parçanın yamugunu görmedin

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ağustos 2011 Saat 19:03
Kelime Eksik Kalmış, Demek İstediğim Parçacının Bir Yamuğunu Görmedim Sana Yay Bulmaya Çalışan Ustalar Gerçek Esnaf Değilmiş...
Yukarı Dön
mon Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
12 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı mon Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ağustos 2011 Saat 19:47
yok yok yay kampananın içine düşmüş zamanla bükülmüş aslında düz olması lazım diğer ucundada kanca olması lazım.
yani yay arızalı ben kendim söktüm usta musta yok yanlış anlaşılmasın.

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ağustos 2011 Saat 20:58
Hiç Bişey Anlamadım... Neyse
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ağustos 2011 Saat 22:07
Arkadas yayı sokmus ama yay daha once ıcerıde bır ucu kırılıp yamulmus.
Aynısından aramıs tek bulamamıs takım halında satıldıgını ogrenmıs. 60 tl parca kolay kolay bozulmayan bır parca... ıster ıstemez bulması zor ve pahalı olur...

sonra tofascı ustada 5 lıra ya aldıgı yayı gıttı geldı hesabına 10 lıra ıstemıs vs

ama o yayın malıyetı belkı 50kr olabılır ama durumu oyle kucumsememek lazım... peugeot parcacısının yapmıs oldugu bır yanlıs yok burada. servıste ne kadardı acaba o yay takımı merak ettım sımdı??? tofascıda parcayı ayagına getırdıgı ıcın 5 lıralık seye 10 demıs. orası tartısılır. ama yayın uymayacagıda ayrı bır muamma...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 508-Fren Sistemi Arızası son mesaja git 16432 16 tga508
konu icon 307 klima yönlendirme sorunu son mesaja git 285 0 KerimSahin
konu icon 206 Akü ŞArj Problemi son mesaja git 587 0 rekasparov
konu icon 5008 ELEKTRİKLİ BAGAJ son mesaja git 4898 1 efe24
konu icon VİTES GEÇİŞİ son mesaja git 2399 1 peugeot301
konu icon İZMİR - SİNYAL KOLU TAMİRİ YARDIM son mesaja git 4705 7 Sorgum
konu icon Peugeot 206 Garip Sorun Lütfen Yardım son mesaja git 412 0 muratatalay
konu icon 2011 Peugeot 308 - Elektrik Devre Arızası son mesaja git 7851 10 Alphanet
konu icon P tuşu son mesaja git 651 0 Ahmet2341
konu icon Üyelerimizin Meslek Bilgileri son mesaja git 12639 527 Saido26
konu icon 106 gti almak istiyorum yardımcı olursanız çok svi son mesaja git 811 0 Burak307xsi
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 525 0 Sezgindogan
konu icon 3008 1.2 puretech motor arızası son mesaja git 5427 1 Saido26
konu icon Yol bilgisayarı ayar son mesaja git 697 0 Adil.g
konu icon 206 1.4 felline benzinli son mesaja git 489 0 ercanqnc
konu icon 407 emniyet kemeri ön gergi ve airbag hatası son mesaja git 822 0 Xbulut46
konu icon Marş problemi son mesaja git 354 0 Kübra
konu icon pejo 206 1,4 2009 model stop etme sorunu son mesaja git 603 1 Altann
konu icon MANUEL 206 4. VİTESTE ÖTME SORUNU son mesaja git 787 1 Altann
konu icon motor yağ damlatma, yanık kokusu ve kaputtan duman son mesaja git 2454 0 Bayer
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JUNE EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Alphanet 2
Burak307xsi 1
Saido26 1
Ahmet2341 1
Sorgum 1
peugeot301 1
efe24 1
rekasparov 1
muratatalay 1
KerimSahin 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English