![]() |
|
206 kampana yayı (kötü esnaf) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mon ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 13 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Ağustos 2011 Saat 16:53 |
Arkadaşlar geçenlerde arka sağdan ses geliyordu bilhassa geri geri giderken. kampanayı söktüm bide ne görüm yay tertibatı dağılmış, yay resimdeki hale gelmiş. bugün şaşmaza sanayiye uğradım, bir tane yay alimde takim diye. parçacıları gezdim bu yay tek başına satılmıyor, 3 yay set halinde 62 tl "bana 60 tl olur"muş. kalsın kalsın abi dedim alt tarafı bi yay. sorduğum parçacılarda sanmayın yetkili servis. alalade bir parçacı. en son birine uğradım dün görüşmüştüm bana " 3 5 lira bir şeydir abi ne olacak sen yayı getir biz hallederiz" dedi. gittim ama yok ondada yok. elemanı tofaşcılara gönderdi sözüm ona yayın benzerini getirecek. getirdi getirdi, biraz benziyor. fiyat? fiyat: 10 tl ... yuh alt tarafı basit bir yay. kalsın almıyorum dedim. adam bozuldu ben senin bilmem ne kadar yayın için adam gönderdim de bu yayın fiyatı olsun olsunda 5 tl olsun da biz de 5 tl kazanmayalım mı? bilmem ne bilmem ne...
kazanma. ben sanki bilmiyorum gidip tofaştan benzer yay almasını 1 liralık yayı 10 liraya satarak kazanma. ayıpdır arkadaş böyle esnaflık olmaz. hayır yayda olmayacak adım gibi eminim o yay oraya olamayacak çünki kısa. ama olsun dedim bir iki halka açar, eğer, büker, uzatırım dedim. gel gelelim esnaf esnaf değilki insanı sanayiden soğutuyorlar. sen dedim dün 3 5 lira dedin ben geçerken uğradım, olsun olsun 3 liradır dedim sanki biz o yayı nasıl yaptıklarını bilmiyoruz. en fazla maliyeti o yayın 50 kuruş hadi parçacıya geldi 2 tl sana ne oluyorki 8 lira kazanasın. adam benimle bildiğin kavga edecek neredeyse. bu mu dedim esnaflık yarın bir işimiz olur geliriz senden alış veriş yaparız senin 2 liralık yayın misli misli karını bırakır gideriz. yok arkadaş yok böyle esnaftan alış veriş yapmamalıki üç kuruşa muhtaç olsun. ![]() |
|
206 2001 1.4 Colorline, Atiker
İlim dahi sanma senindir, Bilim dediğin yalnız Rab içindir. |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
abi geçmiş olsun ya böyle incik boncuklar az satılan şeyler bulunmaz hint kumaşı değerinde oluyor ne yazıkki. maliyeti sorsan sıfır ama bulunmadığı için ve bunu satan kişiler kendilerini uyanık zannettiği için nede olsa alacak diye kazık atmaya çalışıyorlar |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
mon ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 13 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
yinede ayıpdır arkadaş bu zamanda hangi esnaf % 500 kazanıyorki.
ben bekledim Allah için dedim şimdi benden para istemezse bijonun biri eksikti onu alırım alış veriş yapmış oluruz. ama adam beni kaz gibi mi görüyor nedir anlamadım. |
|
|
![]() |
|
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu olayda parçacının suçu ne anlayamadım,parçanın fiyatı o zaten,parçacı ne yapsın zararınamı versin , bilgi sahibi olmadığınız konularda insanları kötülemiyelim lütfen,gidip yetkili servise sordunuzmu parça tek satılmıyorsa adam ne yapsın,alt tarafı bir yay diyorsunuz ama aynısını bulabildinizmi bulamadınız,tofaşçılardan uydurma yaylarla olmaz ufacık yay dediğiniz parça önem taşıyan bir parça fren aksamıda şakaya gelmez biliyorsunuz,bu parçada tek satılmaz takım satılır bilgilendireyim dedim
saygılar
|
|
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Geçmiş Olsun;
Fakat Bende Yedek Parçacının Bir Yamuğunu Görmedim Okuduklarımdan. Tamir Ettirdiğin Ustalar Pek Bir Ustaya Benzemiyor... Düzenleyen AlbaYDemircaN - 09 Ağustos 2011 Saat 19:02 |
|
![]() |
|
ben kendim tamir ediyorum. nasıl yani parçanın yamugunu görmedin
|
|
|
![]() |
|
Kelime Eksik Kalmış, Demek İstediğim Parçacının Bir Yamuğunu Görmedim Sana Yay Bulmaya Çalışan Ustalar Gerçek Esnaf Değilmiş...
|
|
![]() |
|
yok yok yay kampananın içine düşmüş zamanla bükülmüş aslında düz olması lazım diğer ucundada kanca olması lazım.
yani yay arızalı ben kendim söktüm usta musta yok yanlış anlaşılmasın. |
|
|
![]() |
|
Hiç Bişey Anlamadım... Neyse
|
|
![]() |
|
Arkadas yayı sokmus ama yay daha once ıcerıde bır ucu kırılıp yamulmus.
Aynısından aramıs tek bulamamıs takım halında satıldıgını ogrenmıs. 60 tl parca kolay kolay bozulmayan bır parca... ıster ıstemez bulması zor ve pahalı olur...
sonra tofascı ustada 5 lıra ya aldıgı yayı gıttı geldı hesabına 10 lıra ıstemıs vs
ama o yayın malıyetı belkı 50kr olabılır ama durumu oyle kucumsememek lazım... peugeot parcacısının yapmıs oldugu bır yanlıs yok burada. servıste ne kadardı acaba o yay takımı merak ettım sımdı??? tofascıda parcayı ayagına getırdıgı ıcın 5 lıralık seye 10 demıs. orası tartısılır. ama yayın uymayacagıda ayrı bır muamma...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |