|
Kompanent Arıyorum |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |||
meandros
2. Vites 08 - Aralık - 1979 Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2009 Konum: Aydın City Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 09 Ağustos 2011 Saat 12:02 |
||
arkadaslar
aslanımın on kapılarına 16cm kompanent takıcam önerilerinizi bekliyorum? Ayrıca elinde var olup satmayı dusunen arkadasların yardımını bekliyorum |
|||
2004 PEUGEOT 307 1.6 Envy BVA Benzinli Otomatik Alu Grisi - KM: 73145
|
|||
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
ortalama seviye infinity daha iyisi mb quart öneririm.
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Benim önerim Hertz.
|
|||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
abi en iyi kompenent de alsan verim alamazsın önce izolasyon yapmalısın. eğer güzel ses versin dersen okadar kaliteli olmasada olur dersen al ikitane jbl ama çok açma yine kötü ses verir
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
İzolasyon malesefki şart. Ondan sonra Anfi ve Bas kutu koyman gerekecek araca yoksa yine taktırmasaydım daha iyiydi dersin. Eğerki bütçe konusunda yada aracındaki tesisat konusunda bilgi verebilirsen daha net yardımcı olabiliriz.
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
jbl gto 6508C 210 W 70 rms
|
|||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
abi bana hediye etmek istediğin 4 tane mid bu modelmi yoksa
|
|||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
aynısından 14 tane var bende.. |
|||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
iyi
|
|||
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
metin aklımda deli şeyler var... o yzüden satılığa çıkarabilirim her an midleri ...
|
|||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
2 tane 16 cm 2 tane 13 cm lazım parasını seneye veririm artık
|
|||
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
|
|||
meandros
2. Vites 08 - Aralık - 1979 Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2009 Konum: Aydın City Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
ersin ürünün paketinde süzmeler ve tweeterlar varmı?
fiyat nedir?
|
|||
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
meandros.... bende hepsi varda şimdilik satmıyorum ...
ama sana tavsiyem sıfır yada ikinci el bulursan memnun kalırsın ... güzel bir anfi alıp ve iyi anfi ayarı yapıldığında yüksek seste ve düşük seste kaliteli müzik dinlersin.. Düzenleyen by_ersin - 09 Ağustos 2011 Saat 15:49 |
|||
meandros
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
walla satarsan talibi var
ben ve metin alıcıyız...
ben jbl, sound magus , magnat , powerbass , sound stream bu modelleri inceledim
|
|||
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
jbl derim
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
aynısından bende ıstıyorum ben pesın verırım ama ogrencı ındırımlı olacak :)):))
|
|||
frenzy
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2011 Konum: Adıyaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 30 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Bende hertz hsk var. Geçen ay Ankara'da Erhan Abiyle beraber takmıştık. Arabayı satma durumu var. Yakında satlığa çıkarıcam galiba..
|
|||
307 1.6 Envy
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Hayırdır arabayı neden satmayı düşünüyorsun... |
|||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
ayrımı satıcaksın?
ön ve arka kapılar mı?
kaça?
|
|||
|||
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |