|
Arıza Işıkları... Anlamları |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | ||||
statistican
1. Vites 15 - Şubat - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Haziran 2011 Konum: /38/34 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı statistican
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|||
götürdüm sanayide mazot filtresini değiştirdim o içinde olduğu kutuyuda temizlediler..arızayı kesti
kabir azabı çektirdiler bana kaç ay..
|
||||
406 st 2.0hdi 2000 110hp
|
||||
riva70
1. Vites 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Mayıs 2010 Konum: Osmaniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
lanet olası 19
|
||||
Peugeot 307 1.6 XS seytan kırmızı
atiker multifast system |
||||
anonymoouus
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2011 Konum: BATIKENT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı anonymoouus
|
|||
19 başımızın belası zaten. 3000 devirin yukarısını görünce araçta 19 yanmaya başlıyor. Sebebini bilen varmı acaba?
|
||||
2005 Peugeot 206
1.4 HDİ X-LİNE BEYAZ A RH + |
||||
34sea45
1. Vites 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Albayım elıne saglık cok faydalı olmus...
|
||||
birbilenvarmı
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Eylül 2017 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı birbilenvarmı
|
|||
Merhaba,
Peugeot 208 - 2016 model arabamın göstergesinde önce "service" uyarısı çıktı (nr zaman çıktı net farkında değilim fakat dün farkettim) ardından bugün service yazısının sol yanında bir işaret daha çıktı. Buraya fotoğraf ekleyemiyorum. Arabanın sıkıntısı ne olabilir acaba. Ancak hafta sonu servise götürebilirim bu şekilde kullanmam sıkıntı yaratır mı? Lönk diye trafikte kalır mıyım? Düzenleyen birbilenvarmı - 11 Eylül 2017 Saat 20:32 |
||||
birbilenvarmı
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Eylül 2017 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı birbilenvarmı
|
|||
Ayrıca arabayı çalıştırdığımda daha önce gelmeyen uyarı sesleri geliyor. 1 ay önce fln da kilometre göstergesi yanında ilgiliz anahtarı gb bir şey çıkmıştı. Neler oluyor. Düzenleyen birbilenvarmı - 11 Eylül 2017 Saat 20:39 |
||||
talip206
4. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Muhtemelen yağ değişim vakti geçmiş uyarı veriyor. |
||||
birbilenvarmı
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı birbilenvarmı
|
|||
5bin küsür kilometrede yağ değişimi için uyarı verir mi? |
||||
talip206
4. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Yağ degisiminde bakım kilometresi sıfırlanmadı ise uyarı verir. Muhtemelen sıfırlanmadı. Kitapçığında nasıl sıfırlandigi yazar. Genelde kontagi açmadan kilometre sıfırlama düğmesine basılır. Basılı tutarken kontak açılır. Km sayacı geriye doğru saymaya başlar. Sifirlama olunca el çekilir. Düzenleyen talip206 - 11 Eylül 2017 Saat 23:04 |
||||
eserli2008
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2019 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı eserli2008
|
|||
benimde motor kontrol sistemi arıza lambası yanıyordu aracım 206 plus 1.4 lpg benzin servise götürdüm bujiler intihar etmiş nerdeyse ve oksijen sensörü çalışmıyor dediim değiştirelim araç çok yakıyor böyle değiştirsekte oksijen sensörü lpg olduğu için yine bozulurmuş bunun bi çözümü yokmu aracı gaz ayarına götürdüm normal değerler 3-4 arası olması gerekiyor bende 6-8 dedim neden böyle sensör arızalı dedii servis ben olsam değiştirmem yine bozulcak diyo bilgisi olam varsa bu konuda yardımcı olsun ben arabam saat gibi çalışmadı mı cinnet geçiriyorum resmen
|
||||
Sarpsu
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2021 Konum: Aksaray Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Merhaba bende kontağı açtığımda 29 numara görünüyor sonra sönüyor bir sebebi var mı acaba
|
||||
dostcanlısı
1. Vites Kayıt Tarihi: 3 Saat 58 Dakika önce Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı dostcanlısı
|
|||
Arıza Işığı yandımı bütün moralmanlar sıfır oluyor, ne sıkıntılı bir durum
|
||||
Seslem.com İşitme Cihazları
|
||||
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |