![]() |
|
cokkk pişmanım... |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Ağustos 2011 Saat 00:22 |
|
arkadaslar tartarın sıralı sıtem lpg taktırdım basta cok güzeldı ama arabam sabahları yada 3-4 saat bekleyım calıstıktan sonra ilk calısmada istop edıyor takı araba ısınanana kadar benzınde sıkıntı yok arabayı benzına alıyorum gıdıyorum yolda tupe alıyorum oyle alısıyor cok sıkıntıdayım yarın olmazsa sokturecegım atıkerın safe fastı nı taktırcam bı randuman alamadım gıttı ....
|
||
![]() |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bence söktürmeden önce cecoli ile bir görüş...o sana kesin bir fikir verecektir... lpg konusunda üstüne tanımam.. cecolinin yorumunu bekle....
|
||
![]() |
||
|
zaten taktırırken cecolı ıle konustum o en bastan atıkerın obd lısını onerdı ama ıspartada bulamadık mecburen bunu taktırdın obd lı dıye ama obd sı calısmıyor sebebı eskı tıp beyın dıye ama servıse sordum bu yenı tıp beyın dedı:(( sıkıldım artık her kezde bı atıker bende taktırcam atıker safefast :))
cecoliye bir daha tup dersem kesın dover benı :)))
|
||
![]() |
||
|
abi sen baştan 1-0 yapmışsın işi ![]() |
||
![]() |
||
|
aynen cecoliye bir danış eksik bişey vardır yoksa böyle olmamalı
|
||
![]() |
||
tayfundoner ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Temmuz - 1993 Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: BURSA OSMANGAZİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tayfundoner
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bizde aynı sıkıntıyı çektik bizde bide 2005 hyundai accent admire vardı normalde benzinli atiker sıralı sistem takıldı araba lpg alışana kadar öldük öldük dirildik sabah işe yarım saat önceden kalkıp arabayı çalıştırmaya çalışıyoduk bide kışın takıldı soguk motorda en az 15 dk ugraşıyoduk arabayı çalıştırmak için sonra gaz ayarı fln yapıldı ayarlandı güzelce şimdi gayet güzel tek marşta alıyo sadece hava sogukken benzinden gaza hemen geçmiyo birde gene sogukta gaza geçtigi zaman rölanti hemen düşüyo tabi biraz gaz verioz hemen geçio...
|
||
TYFN DNR
2000 PEUGEOT PARTNER 1.9 D TYFN_DNR28@hotmail.com Gurbetçi Çotanak 028 |
||
![]() |
||
ALX ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 93 |
|
Herkeste aynı sıkıntı. Birçok konuda yazdım, sorun - gaz sistemi zengin ayarlanmış. Kontrol için akü kutup başlarını sök 10dk bekle, tak benzinde gez, gaz açma. Sorun kalmaz, eminim. Ben de çok çektim bu yanlış ayardan.
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
bende kaç kere sökrütüyordum da cem abi sağolsun söktürmedi sana bahsettiğimiz gibi sıkıntısını hallettik. yorumuna bakılırsa senin sıkıntın ustadan kaynaklanıyor bence.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
|
Ben gene yardımcı olmaya calısayım.
İlla kı safe fast olacak dıye bır kaıde de yok yanı. Atıker Fast ın son yazılımıda gayet guzel. cok guzel bır sekılde kullanabılırsın. Aynı motora fast taktırıyorum burada. Hıcbır sıkıntı yok. Yeterkı duzgun ayarlanmıs olsun...
Muhtemelen bu arkadaslar yazılıma pek hakım degıller. Duzgun ayarını yapmayı bılmedıkten sonra Atıkerdede sıkıntılar olur.
Sogukta yasanan sıkıntıların en buyuk nedenı soguk karısım ayarlarının yapılamamasıdır. Dıkkat edersenız lpg sıstemı motor sıcakkenkı duruma gore ayar yapılıyor. Ama motor sogukken dıyelım 30C ısıdayken enjeksıyon puskurtme durumu ıle ısındıgındakı durum farklı. Gaz sıstemı bunu bılmıyor ve sıcakkenkı ayarlara gore puskurtme yapınca gaz yetersız kalıyor ve tıtrıyor cekmıyor stop edıyor vs vs ama motor ısındıkca hersey duzelıyor... Düzenleyen CeCoLi - 08 Ağustos 2011 Saat 16:40 |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
yani abi özetle; söktürüp atikerde taktırsan usta konuya hakim olmadığı için bişey değişmez diyebilirmiyiz.
|
||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
|
Dedıgının olma ıhtımalı var... Belkı sans ısıdır olmayadabılır. Bellı olmaz bu ısler. Sonucta usta becerısı dıye cok buyuk bır degısken var
|
||
![]() |
||
|
aracım suanda normale dondu hıc bır sıkıntısı kalmadı ılk 60tl lık depo ıle 250 km sehır ıcı yol yaptı suanda sorunsuz kullanıyorum bı sıkıntı cıkmazsa :)))
|
||
![]() |
||
|
Lpg uygulaması pug lara pek randıman sağlamıyor,nedense uygun bir marka bulmak lazım,keşke taktırmadan önce forumda araştırsaydın,faydasını görürdün,geçmiş olsun...
|
||
![]() |
||
|
forumda en yetkılı kısı ıle konustum gorustum ama bo obd merakı sardı atıkerınkını bulamadım bende tartarının obd lısını taktırdım. cem abinin sozunu dınlemedık iste basımıza dertler geldı ama sımdılık guzel bır sıkıntı yok cem abime burdan cooooook tesekkur edıyorum saygılar sunuyorum az kafasını agrıtmadım :))) bir metin kardesıme teskkur edıyorum burdan onunda tup konusunda olsun otomatık vıtes konusunda olsun emeklerı buyuktur gece gunduz gık demeden her zaman yardımıma kostular. yasasın pejo kardeslıgı:))))))
|
||
![]() |
||
|
o senin güzelliğin, güzel kardeşim. elimizden geldiğince seve seve. ben olayım cem abi olsun farketmez herkez kendi bildiği konu çerçevesinde seve seve yardımcı olur,
forumumuz paylaşım platformundan kardeşlik platformuna doğru emin adımlarla ilerliyor.
bu arada sorunun ortadan kalkmasına sevindim ama kendiliğinden kalkması şüphe uyandırdı doğrusu.
keyiflisürüşler.
|
||
||
![]() |
||
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
|
Ya arkadaşlar şu LPG probleminin korkusuna konyada atiker taktıramadım :) memleketi olmasına rağmen. benim bir ön sorum oluyo ustaya... Diyorum ki arıza lambası yanacak mı? Caaart cevap hemen geliyo Olsun hocam söndürürüz ::):):) bende teşekkür edip çıkıyorum daha benim taktığım makinada lamba kesinlikle yanmaz diyeni bulamadım :)
|
||
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
||
![]() |
||
|
metın arızam kendılıgınden gıderılmedı yazılımı guncelledıler sonra araca bındık gezerken ayar yaptılar oyle sorun gıderıldı :)))
|
||
![]() |
||
|
ben taktırdım yasadım bana cok soyledıler bende ogrendıgıı anladıgım soyluyorum marka degıl montaj usta kalıtesı onemlı ya bu ısten anlayan adama taktırcan bır daha araba alıyım dırek acık soyluyorum atıker taktırcam ıstanbulda cem abıye gıtcem ya burda tartarıne 16000 para verdım atıker taktırırım 1000tl 600 orda yer ıcer gezerım en azından kafam agrımaz :)))
|
||
![]() |
||
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
|
walla ben de mi öyle yapsam Konyadan gitmek kulağa saçma gelsede mantığa çok ama çok uygun geliyo :) iyi usta bulmak zor kardeş ...
|
||
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
||
![]() |
||
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
|
aklı cecoliden sistemi atikerden alıcaktın arkadaşımm
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |