![]() |
|
hız sorunu? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
semih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 321 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ağustos 2011 Saat 13:08 |
gerçekten çok kolay gaz kelebeğini temizletmek ama aracımız gaz yemeyene kadar beklioruz başka sıkıntılar açıo başımıza sonra:)geçmiş olsun tekrardan.saygılarımla.
|
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kelebekde başlı başına sorun benim aracımdada ilk zamanlar silkeleme gaz yememe sorunu vardı kelebegi temizletince düzeldi
|
|
![]() |
|
semih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 321 |
bi diş kaçırdığından motor zarar görmemiş ama bi kaç diş olsaydı direk motru eline alırdın dedi.sente ayarını yaptı ve sbiop ayarınıda yaptı kelbeği temizledi bi problem yok şuanda.saygılarımla.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
forumda sente ayarı yanlış olursa diye bir konu açılmış.yorum yapan arkadaşlar sente ayarın bozuk olursa motoru dağıtırsın sibopları eğersin demiş. siz diyorsunuz ki usta sente atlamış.nasıl motor yemedi aracınız anlamadım. |
|
![]() |
|
rica ederim abilerim çok teşekkür ederim tekrardan kendi soununuz gibi ilgilendiniz bu benim vazifemdi sorunu hallettim paylaşayım dedim.saygılarımla.
|
|
![]() |
|
Geçmiş olsun semih kardeş, ayrıca bilgilendirdiğin için teşekkür ederiz:)
|
|
![]() |
|
arkadaşlar aracın sente ayarında bir diş kaçırmış yapan usta ve bunun yanında gaz kelebeği temizlendi.hava akımı kontrol edilip açılmışken sibop ayarı yapıldı.şimdi çok güsel oldu araç:) bide bazen gidio bazen gaz yemeyip hantal kalıo du gaz kelebeğindenmiş temizlendi sorun kalktı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum çok sağolun yardımlarınız için.saygılarımla.
Düzenleyen semih - 13 Ağustos 2011 Saat 23:40 |
|
![]() |
|
tamam yarın ilk işim bu olcak inş. çok teşekkür ederim çok sağolun.
|
|
![]() |
|
en fazla yarım saat suruyor fazla zor bır sey degıl lıfte bıle kalkmasına gerek yok kolay bır sey ama anlayan bırıne gotur kac dıs atlak oldugunu iyiece bir baksın...
|
|
![]() |
|
ozman sanırım sente ayarıdır çünkü araba 1.6 110 hp araç bu kadar baygın gitmez.atik olur biras.sente ayarı zor bişe mi peki nasıl yapılıyor.saygılarımla.
|
|
![]() |
|
kardesım trıgerden sonra olduysa kesın sente dıyorum sana ya sente dedıgın tırıgerı takarken ayarlanması gerekne ayar sente ayarı...
|
|
![]() |
|
ewet vites boştayken 7 bin devri göryor
|
|
![]() |
|
muzarix ![]() 2. Vites ![]() ![]() 18 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2009 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 181 |
Hocam vites boşta iken tam gaz görüyo mu aracınız?
|
|
MCALISKAN
1999 PUG106 XR 3K ESES |
|
![]() |
|
bişe sorucam normal kullanırken benzinde 1. vitesten iki ye geçerken birinci viteste hız göstergesi kaçı buluo devir ile berber öğrenebilirmiyim benim araç çok zorlanı 30 dio 4000 devirlerdeikiye geçiorum
|
|
![]() |
|
ewet orjinal taktırdım hepsini
|
|
![]() |
|
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
Hocam dediklerinin hepsini ben de yaptırdım :) ben de hastasıyım hatta abarttım artık kendim tamire başladım çok zevkli bir araç ama 306 motoruna sahip o yüzden 206 dan anlayan bundan anlamayabiliyo bir de parçalar 206 parçaları değil genelde GTI parçaları. orjinal takdırdın değil mi?
|
|
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|
![]() |
|
bencede aracı aldım rolland garros hastasıyım aracın hava su yağ polen filtrelerini bujilrini trigerini devir daimini termostatını müşürünü baskı balatasını alt tablalarını z rotlarını rotbaşlarını firen balatalarını diskleri hepsini orjinaliyle yaptırdım sıfır.ama araç trigerden sonra biras daha zor gitmeye başladı.triger değişiminden sonra araçla 1237 km yol yaptım.
|
|
![]() |
|
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
Hımmm enteresan sente ayarında bozukluk bunu yapabilir mi ? Kesinlikle yapamaz diyoprum ama ustalar bir el atın konuya neden olabilir Trigerden sonra oldu diyor arkadaş ilginç bir vaka ....
|
|
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|
![]() |
|
baskı balata değişti aracın valeo marka sıfır taktırdım ama hala aynı devam edio sorun
|
|
![]() |
|
bide bu sorun trigerin değişmesinden sonra başıma geldi önceleri daha atikti ikinci viteste 92 de gaz kesiodu şimdi 92 ye gelmio ikinci viteste
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |