|
Jant lastik SEÇİM ilk sayfa günceli |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 07 Ağustos 2011 Saat 16:05 |
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-lastik-jant-lastik-takimlari-16-inc-pegeout-serileri-icin-jant-acillllll-satilik-52977468/detay/
Arkadaşlar kesin kararımı bu üçünden yana kullanıcam ilk ikisi 600tlye üçüncü fotodakide sıfır lastiklerle 1000tlye geliyo siz olsaydınız hangisini koyardınız? Kırmızı arabadakilerden olanlarda lastikler 3 aylık
Düzenleyen HuseyinTurk - 12 Ağustos 2011 Saat 10:39 |
|
forewer_fb
1. Vites 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
kardeşim lastikler yeni diyor ancak sanki sertleşmiş gibi, üretim yılı nedir onu öğrenmek lazım. ikincisi jantlar boyanmış. senin aracın gayet güzel benim fikrim bu jantlarla aracının görüntüsünü bozma. tavsiyem ise bunlara peşin 500 lira para vericeksin o paraya git ikinci el orjinal pejo jantı al http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-lastik-jant-pejo-307-jant-ariane-modeli-orjinal-50984702/detay/ bu ilanı bi incele ama orjinal olmasına dikkat et yada aynı fiyatlara bu jantların replica olanları var onları al. 10 taksitle de sıfır lastiklerini al başın ağrımasın
|
|
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
o şekil takmam zaten onları arabama alırsam boyatırım diye düşündüm ama dediğin doğru ya taksitle alırım sıfır alırım lastiği canımızı emanet ediyoruz o lastiğe sonuçta az daha bekliyim ben en iyisi.
|
|
forewer_fb
1. Vites 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
|
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-ve-lastik-jant-16-peugeot-replika-jantlarda-super-fiyat-oltyotomotiv-com-42493847/detay/ ben jant almadan önce burayla bayğı görüşmüştüm 10 taksit yapıyorlar.
|
|
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
|
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bu jantı alırsan bu lastikleri kullanamazsın zaten
17" jan için 307 ye en uygun lastik 205/50/17 dir. bunlar ise 225/45/17 yani standart dışıdır ve yakıtın artar hemde aracın çekişi düşer
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hüseyin Kardeşim Büyük Sözü Dinle; Osman Abinin ve Benim Bu Sözümü Dinle Sabah Öğle Akşam Bize Dua Edeceksin. Emin Ol 307 ye En Çok Yakışan Model Bu; Başka Model Arama ,,, Aracın 1.4 16 jant Yormaz Yakıtı Etkilemez Buda Senin Aracın Mavi Renkteki 3 Serilerine Ne Kadar Yakıştığını Gör; Düzenleyen AlbaYDemircaN - 07 Ağustos 2011 Saat 16:41 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Abi on numara o jantlar zatende bi kaç tane buldum 1000 liradan aşağı yok.Kollarında ortası çizgisizler var uygun ikinci el onlarda boya istiyo çok yıpramış ama benimde gönlümde yatan jant bu 15 koyarsam küçük durur diye büyük arıyorum o zamanda lastik giriyo işin içine bide
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
207 gti jantı gidetmiki benim arabaya 10 koluu olanlar varya
|
|
g-demir
2. Vites 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bu janttan eyüpte bir 307de var, emin ol çok çok yakışıyor. ama orjinal rengi ile. bu jantların boyası iğrenç olmuş. lastik de bi alemlerde görünüyor. sen az taksit işine gir, doğru düzgün bir jant al bence. ben 205 50 17 kullanıyorum. gittim 5 taksit yaptırdım kemik kadar sağlam, bıçak kadar keskin, ayna kadar parlak. gören gözünü kapatıyor(gözünü aldığı için )
model güzel ama sen git sağlam iş yap bence
|
|
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
göstermiş olduğun jantlar çok kötü durumda gözüküyor,bunun yerine 308 cc jantı yada keskin kt4 alabilirsin uygulamalı olarak gördüğüm için öneriyorum.Ofset uygulamalı 106 lar başlığında aracında uygulamalı jant modelleri var orda görebilirsin.Jant işini oldu bittiye getirme benden tavsiye... |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
güncelll
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kırmızı olan yakışmış ilk sıradaki Hüseyin kardeş yani bana göre, fiyatı da uygun:)
|
|
forewer_fb
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
|
hüseyin kardeşim fikrimi yineliyorum, 1. resimdeki 308 gt jantı adı Lincancabur diye geçer ve resimleride var çok yakıyor. albayımda gerekli açıklamayı yapmış yukarıda
|
|
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hüseyin'im gram düşünme Albay'ın dediği jantı al ve tak,üstüne de bir pasta cila,off diyorum :)))
Kesinlikle ilk resim Bende 206 ya düşünmeye başladım Düzenleyen csalli - 12 Ağustos 2011 Saat 10:56 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Abi yakıyormu yakışıyormu? anlamadım
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
1. resimdeki kırmızı 307deki jantları alıyorum kısmetse 5 aylık kumho lastikler var üzerinde sadece birini kaldırıma sürtmüş iz yapmış lastiğin.Ama jantlar ankarada göremedim görmeden alıcam daha doğrusu o yüzden kararsızım
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
En Üstteki Jant Hüseyin...
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
forewer_fb
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
|
Allah Allah o nedemek ya parayı alıp jant alacakmış sonra gönderecekmiş... gitsin bulsun parasını alsın jantını, senin jantından gelcek paraylada versin borcunu öyle saçmalık mı olur.
|
|
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sesten güven alamadım abi zaten yatırmam öle direk ama jantlarda güzel lastikler dediği gibiyse kaçırmak istemem.Kargo 150tl felan tutar dedi bide direk otobüse verdirtsem gelirmiki o şekil
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |