![]() |
|
406 yı sıfırlamak |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | ||
statistican ![]() 1. Vites ![]() ![]() 15 - Şubat - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Haziran 2011 Konum: /38/34 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı statistican
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Ağustos 2011 Saat 07:53 |
|
Arkadaşlar aracım 11 yaşında bir dizel 406 kaportası,boyası şuyu buyu baya bakım isteyen mekanizması var frenler değişecek rektefe istiyo gibi,baskı balata,direksiyon pompası,çamurluk plastikleri,2 amotisör,triger..daha da var ben bunların hepsini tek biyerde yaptırabilirmiyim,bu iş bana tahmininizce kaça mal olur...satmak istemiyorum 406 gibi bi aracın sıfırı 70 bınden başlıyor
bu işlemleri yapamazsam elden çıkaracam %80 :(
Aslanımı yeniden doğmuş gibi yapmak istiyorum...
|
||
406 st 2.0hdi 2000 110hp
|
||
![]() |
||
mimitt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
öncelikle aracınızın motorunu bir performans tesitine sokun motorun rektefiyeye ihtiyacı var mı bunu öğrenin,daha sonra pazarlık yaparak bu söylenen rakamlardan aşağı çekmek mümkün olur ama şuan dahada var da var dediğiniz için rakam vermek doğru olmaz.ama satıp 2004 model iyi araştırıp temiz birtane almak ve ona masraf etmek daha iyi olur bence.
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
1.500 TL fırınlı boya, 1.500 TL gibi de diğer masraflar tutar. En az 3.000 TL harcarsın. Ama bunları yapacak kallavi bir usta hatta özel servis bulmalısın.
|
||
![]() |
||
mon ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 13 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
|
hiç uğraşma sat.
|
||
206 2001 1.4 Colorline, Atiker
İlim dahi sanma senindir, Bilim dediğin yalnız Rab içindir. |
||
![]() |
||
|
çok para gider çokkk ... gerçi bu şekilde satmaya kalkarsanda değerinden aşşağı gider... seçim senin...
|
||
![]() |
||
statistican ![]() 1. Vites ![]() ![]() 15 - Şubat - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Haziran 2011 Konum: /38/34 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı statistican
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
BUGÜN 600TL KARCAYARAK BAŞLADIM...rotiller,balatalar farlar ... muaneyede soktum aracı derken...başladık sanırım ufaktan..satacaksamda yapabildiğimi yapacam içimde kalmasın
|
||
406 st 2.0hdi 2000 110hp
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
helal olsun devam et sonra içinde kalır
![]() |
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
|
Daha sonra satacak olursanda en azından belırlı bakımları yenı yapılmıs olacagından dolayı satarken bır mıktarda daha degerlı olacaktır. Yoksa ıyıce ölü fiyata gidebilir... Hayırlısı olsun bakalım
|
||
![]() |
||
mimitt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
|
başladıysanız bence devamı gelsin,içiniz rahat bir şekilde bildiğiniz araca binmeye devam etmiş olursunuz,tamamen yapıldıktan sonra hem görsel olarak hemde sürüş keyfi olarak 406 sizi kendisine iyice bağlayacaktır.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı statistican
|
|
||
406 st 2.0hdi 2000 110hp
|
||
![]() |
||
|
karar senin demiştim .... kararını verip işlemlere başlamışsın.. hadi hayırlısı olsun .. ne olursa olsun insan kopamıyor dimi ... umarım istediğin gibi olur.. sonuçları bildirmen dileklerimizle.. bekliyoruz yeni değişim haberlerini .. kolay gelsin dostum...
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı statistican
|
|
||
406 st 2.0hdi 2000 110hp
|
||
![]() |
||
|
olsun abi gıdım gıdım yavaş yavaş.. ha diye herşey olmaz... en güzelini yapoıyosun en doğru kararı vermişsin...
|
||
![]() |
||
|
valla bende fırsat olursa bir 406 daha almayı düşünüyorum.
|
||
![]() |
||
|
aslında bende hayranım 406 lara... ama daha önce hiç deneyimim olmadığı için hangi 406 ful dür hangisi az yakar hangisi rampada bayılmaz diye çok düşünmüştüm... sorularıma cevap bulamadığımdan 306 da karar kıldım :)))
|
||
![]() |
||
Alparslan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1979 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2010 Konum: Pendik İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 390 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Alparslan
|
valla en doğru kararı vermişsin aracına bakım yapıp onda birşeylerin değiştiğini görmek kadar zevkli birşey yok inan hele yaptıklarını bizzat kendinde yardım ediyorsan süper oluyor :)
|
||
Ford Focus 1,6 titanium 2010 BeyaZ...
Albayın onayı ile TAXI VI :) |
||
![]() |
||
|
bence hiç o işe girme derim. ona yapacağın masrafı ekle araç degerini ekle araya para sıkıştır yeni sağlam bi araç al derim
|
||
![]() |
||
|
alp arslan abi senin aracı görmek isterim :)) adamın birini delirtmişsin sahil buluşma dönüşünde :)) tanışıcaz senle o akşam tanışlamadık :))) |
||
![]() |
||
Alparslan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1979 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2010 Konum: Pendik İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 390 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Alparslan
|
inşallah tanışıcaz tabi
|
||
Ford Focus 1,6 titanium 2010 BeyaZ...
Albayın onayı ile TAXI VI :) |
||
![]() |
||
|
ya nasip iftara o zaman
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |