Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU >Nasıl Yapılır ? >306
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Angel Fara Yükseklik Ayar Motoru Takılması
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Angel Fara Yükseklik Ayar Motoru Takılması

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 23456 7>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Emre Ekrem Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
17 - Eylül - 1980

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Emre Ekrem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Ağustos 2011 Saat 08:52
Bu arada, bu farlar muayeneden geçiyor mu ? Muayeneye giren var mı ? Haftaya muayeneye gireceğim acaba muayeneden sonra mı taktırsam ? 
ph2 stock 306 gti
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Ağustos 2011 Saat 10:16
cecoli benim ne yapıp ne edip halkaları ve o ledleri kırmızı yapmam lazım.. bunun için bir gün ordaki beyaz ampulleri söküp tek tek karaköydeki led cileri dolaşmam lazım...mutlaka bulunur ama ampuller şart ... iki çeşitti yanlış hatırlamıyorsam .. 
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Ağustos 2011 Saat 13:38
Orjinalini yazan: undertaker undertaker Yazdı:

Bu arada, bu farlar muayeneden geçiyor mu ? Muayeneye giren var mı ? Haftaya muayeneye gireceğim acaba muayeneden sonra mı taktırsam ? 

Benımde merak ettıgım konulardan bırıydı. Bırısı ben gectım dıyor bazısı gecemedım dıyor. Isın suyu cıkmıs sanıyorum. Izmırde angel far ıle muayeneden 2 seferınde geçen arkadasımız var Gülme

Benımde muayenem geldı sayılır. Bu yuzden acele etmeyıp muayene sonrasında takmayı dusunuyorum...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Ağustos 2011 Saat 13:52
Orjinalini yazan: by_ersin by_ersin Yazdı:

cecoli benim ne yapıp ne edip halkaları ve o ledleri kırmızı yapmam lazım.. bunun için bir gün ordaki beyaz ampulleri söküp tek tek karaköydeki led cileri dolaşmam lazım...mutlaka bulunur ama ampuller şart ... iki çeşitti yanlış hatırlamıyorsam .. 

Sımdı ledlerını sokup baktım. Fotolarını eklıyorum. Gordugum kadarıyla bu ledlerı degıstırıp buyutebılırız. Daha kuvvetli ışık elde edebılırız dıye dusunuyorum... Gülme
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Ağustos 2011 Saat 14:03
Orjinalini yazan: CeCoLi CeCoLi Yazdı:

Sımdı ledlerını sokup baktım. Fotolarını eklıyorum. Gordugum kadarıyla bu ledlerı degıstırıp buyutebılırız. Daha kuvvetli ışık elde edebılırız dıye dusunuyorum... Gülme

ohhhhhhhhhhh beeeeeee.... bir yolu olmalıydı zaten :))) bunuda çözsen çözsen sen çözerdin .))) iş bi tek kırmızısını bulmaya kalıyor.. daha sabrım kalmadı buda böyle biline Embarrassed
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Ağustos 2011 Saat 14:06

ohhhhhhhhhhh beeeeeee.... bir yolu olmalıydı zaten :))) bunuda çözsen çözsen sen çözerdin .))) iş bi tek kırmızısını bulmaya kalıyor.. daha sabrım kalmadı buda böyle biline Embarrassed

Cok acelecısın yaa. Bıraz sakin ve derınden hareket edeceksın Gülme
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Ağustos 2011 Saat 14:10
abi olamıyorum angelleri alalı kaç gün oldu hatta üstünden bursa buluşması geçti zenonları aktifleştirip ledler ve halkaları kırmızı yapmam lazım Sırıtma  şunu da itiraf edemeden geçemicem..sendenmi bulaştı ne ilk kez bu kadar sabır gösteriyorum Sırıtma ama genede senin kadar sakin olcağımı sanmıyorum bu konuda imrenmiyoda değilim sana Kahkaha nasıl beceriyorsun bunu anlamadımGülme
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Ağustos 2011 Saat 14:14

abi olamıyorum angelleri alalı kaç gün oldu hatta üstünden bursa buluşması geçti zenonları aktifleştirip ledler ve halkaları kırmızı yapmam lazım Sırıtma  şunu da itiraf edemeden geçemicem..sendenmi bulaştı ne ilk kez bu kadar sabır gösteriyorum Sırıtma ama genede senin kadar sakin olcağımı sanmıyorum bu konuda imrenmiyoda değilim sana Kahkaha nasıl beceriyorsun bunu anlamadımGülme

Gercı bende ıslerımın yogun olmasından dolayı haddınden fazla sakin ılerlıyorum ama ne yapalım sartlar bunu gosterıyor... Ancak gecelerı farla ugrasıyorum Sırıtma Manyakmıyım ben yaaEmbarrassed

Benımkısı merak ısı. Zaman oldukca kurcalıyorum ıste Göz Kırpma
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Ağustos 2011 Saat 14:17
abi eğer halkaların ledleri resimdeki gibiyse hayatta kırmızı yapamayız onu tüh yaaaaaaaa Unhappy anca kırmızı rengini alcanda oraya leyimlicende oda olursa  Unhappy bak canım sıkıldı şimdi ya ...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Ağustos 2011 Saat 14:52

abi eğer halkaların ledleri resimdeki gibiyse hayatta kırmızı yapamayız onu tüh yaaaaaaaa Unhappy anca kırmızı rengini alcanda oraya leyimlicende oda olursa  Unhappy bak canım sıkıldı şimdi ya ...

Nıye kı lehımlemek zor bırsey degıl...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Ağustos 2011 Saat 14:55
abi konu ben olunca Sırıtma kolay işi elime yüzüme bulaştırıp elimi dahi oraya lehim yaparım sanırım  Kahkaha
Yukarı Dön
forewer_fb Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
20 - Ocak - 1985

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı forewer_fb Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Ağustos 2011 Saat 16:17
10 saniyelik iş ersinim karamsarım :) ben aynı boyut led bulup yapmıştım kırmızı 10 nomero oluyor.

İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08
Yukarı Dön
forewer_fb Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
20 - Ocak - 1985

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı forewer_fb Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Ağustos 2011 Saat 16:18
hem çok kolay bulunan bir led her yerde var

İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Ağustos 2011 Saat 16:19
yani tamamını kırmızı yapmak basit birşey demekki ...angeller racın üstünde takılı ..bir iki örnek söküp ararım.. ama sökerken bişe ffelan yaparım diye tedirginim :)) yoksa bu gece o kırmızı olayını çözerim ben :)))Sırıtma
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Ağustos 2011 Saat 18:47

yani tamamını kırmızı yapmak basit birşey demekki ...angeller racın üstünde takılı ..bir iki örnek söküp ararım.. ama sökerken bişe ffelan yaparım diye tedirginim :)) yoksa bu gece o kırmızı olayını çözerim ben :)))Sırıtma

Halkalardakı ledlerı cıkarman ıcın farı sokmen gerekır. Farın altında kalıyor ulasamazsın...
Dıger 3 ledde on panel sacının onune kalıyor. Sanırım oradanda sokemezsın...

Her sekılde farı cıkarman gereklı...
Yukarı Dön
insomnia Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
27 - Ağustos - 1980

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı insomnia Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Ağustos 2011 Saat 21:53
cecoli üstat artık şuna inanıyorum sen şarzlı matkaptan krüvazör yapabilirsin eline emeğine sağlık
306 1.6 XR şeytan kırmızı
Alpıne S serıes 30 cm Subwoofer & Sony Xplod 500w XM-SD14 Amphı & Pıoneer DEH-4250 sab bass 4*50w & Kıcker DS 650.2 Mıd Bass &
O RH+ bayariin haa
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Ağustos 2011 Saat 00:23

Halkalardakı ledlerı cıkarman ıcın farı sokmen gerekır. Farın altında kalıyor ulasamazsın...
Dıger 3 ledde on panel sacının onune kalıyor. Sanırım oradanda sokemezsın...

Her sekılde farı cıkarman gereklı...

vallahi tırstım ben şimdi pür dikkat seni beklicem :))) ben bunu yapmaya kalkarsam kesin bişeler yaparım :)) o yüzden elimi sürmicem yaaaaaaaaa sabırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Sırıtma diyorum cecoliSırıtma
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Ağustos 2011 Saat 00:32
306 prof. cecoli  ne işin var istanbulda gel antalyada yaşa güneş, deniz, doğa p.t. ci kardeşlerin Gülme ...süpersin ya
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Ağustos 2011 Saat 00:36
okancım  kesinlikle istanbul dışına transfer edemeyiz :))))  benden önce albayım var duymasın seni Sırıtma

Düzenleyen by_ersin - 07 Ağustos 2011 Saat 00:36
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Ağustos 2011 Saat 00:39

okancım  kesinlikle istanbul dışına transfer edemeyiz :))))  benden önce albayım var duymasın seni Sırıtma
anlaşırız transfer konusunu...Sırıtma
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 23456 7>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon peugeot 308 star-stop sorunu? (2015- ) son mesaja git 26433 20 Osman48
konu icon Start stop son mesaja git 216 0 zafercelebi
konu icon 206 hararet sorunu (çözüldü) son mesaja git 37020 27 kaan206
konu icon Arıza Işıkları... Anlamları son mesaja git 296804 31 dostcanlısı
konu icon Peugeot 206 hararet ve torsiyon sorunu son mesaja git 90 0 kaan206
konu icon Motor arızası aracı tamir ettiriniz uyarısı son mesaja git 94163 43 ozgurtavukcu07
konu icon 308 rolantide dalgalanma titreme son mesaja git 879 1 sensah
konu icon Ön göğüs kısmı açılması hk. son mesaja git 1035 5 Oto Tamir Servisim
konu icon Selülozik tiner silinen yerleri matlaştırdı iz yap son mesaja git 6256 12 stayk
konu icon 206 Otomatik Viteslerde Gazdan Cekince Devir sorun son mesaja git 1112 4 muratzengin
konu icon 2024 yılında 407 almak son mesaja git 327 0 Kazu59
konu icon "Clarion pu-2859a(l) rd3-01" Radyodan Aux alma son mesaja git 3620 1 Baki TANRISEVEN
konu icon 307 otomatik vites sorunu son mesaja git 49385 50 Pejo58
konu icon Tablet ekran dış bolumleri son mesaja git 533 0 Miskinler
konu icon 308 T7 Dizel Araç Aküden Akan Asitli Su Sorunu son mesaja git 347 0 Kalenders
konu icon 106 gti vites çubukları son mesaja git 610 0 SerkanPinar
konu icon Yeni 106 GTI a Yeni Usta - İstanbul Anadolu Yakası son mesaja git 93 0 SerkanPinar
konu icon 206 otomatik vites sorunu son mesaja git 4393 15 MMYILMAZ
konu icon 208 şanzıman vuruntu son mesaja git 1895 2 208adem1
konu icon PEUGEOT PANORAMİK CAM TAVAN MAĞDURİYETİ son mesaja git 1062 0 Just for Justice
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2024 NOVEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Kesim 4
muratzengin 3
Pejo58 3
yigit0060 2
yigitmustafa 2
kaan206 2
ulamburias 2
Oyk2147 2
208adem1 2
SerkanPinar 2
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2024
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English