|
Angel Fara Yükseklik Ayar Motoru Takılması |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 23456 7> |
Yazar | |||
Emre Ekrem
1. Vites 17 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Emre Ekrem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||
Bu arada, bu farlar muayeneden geçiyor mu ? Muayeneye giren var mı ? Haftaya muayeneye gireceğim acaba muayeneden sonra mı taktırsam ?
|
|||
ph2 stock 306 gti
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
cecoli benim ne yapıp ne edip halkaları ve o ledleri kırmızı yapmam lazım.. bunun için bir gün ordaki beyaz ampulleri söküp tek tek karaköydeki led cileri dolaşmam lazım...mutlaka bulunur ama ampuller şart ... iki çeşitti yanlış hatırlamıyorsam ..
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Benımde merak ettıgım konulardan bırıydı. Bırısı ben gectım dıyor bazısı gecemedım dıyor. Isın suyu cıkmıs sanıyorum. Izmırde angel far ıle muayeneden 2 seferınde geçen arkadasımız var
Benımde muayenem geldı sayılır. Bu yuzden acele etmeyıp muayene sonrasında takmayı dusunuyorum...
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Sımdı ledlerını sokup baktım. Fotolarını eklıyorum. Gordugum kadarıyla bu ledlerı degıstırıp buyutebılırız. Daha kuvvetli ışık elde edebılırız dıye dusunuyorum...
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
ohhhhhhhhhhh beeeeeee.... bir yolu olmalıydı zaten :))) bunuda çözsen çözsen sen çözerdin .))) iş bi tek kırmızısını bulmaya kalıyor.. daha sabrım kalmadı buda böyle biline |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Cok acelecısın yaa. Bıraz sakin ve derınden hareket edeceksın
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
abi olamıyorum angelleri alalı kaç gün oldu hatta üstünden bursa buluşması geçti zenonları aktifleştirip ledler ve halkaları kırmızı yapmam lazım şunu da itiraf edemeden geçemicem..sendenmi bulaştı ne ilk kez bu kadar sabır gösteriyorum ama genede senin kadar sakin olcağımı sanmıyorum bu konuda imrenmiyoda değilim sana nasıl beceriyorsun bunu anlamadım
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Gercı bende ıslerımın yogun olmasından dolayı haddınden fazla sakin ılerlıyorum ama ne yapalım sartlar bunu gosterıyor... Ancak gecelerı farla ugrasıyorum Manyakmıyım ben yaa
Benımkısı merak ısı. Zaman oldukca kurcalıyorum ıste
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
abi eğer halkaların ledleri resimdeki gibiyse hayatta kırmızı yapamayız onu tüh yaaaaaaaa anca kırmızı rengini alcanda oraya leyimlicende oda olursa bak canım sıkıldı şimdi ya ...
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Nıye kı lehımlemek zor bırsey degıl...
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
abi konu ben olunca kolay işi elime yüzüme bulaştırıp elimi dahi oraya lehim yaparım sanırım
|
|||
forewer_fb
1. Vites 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
|
||
10 saniyelik iş ersinim karamsarım :) ben aynı boyut led bulup yapmıştım kırmızı 10 nomero oluyor.
|
|||
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
|||
forewer_fb
1. Vites 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
|
||
hem çok kolay bulunan bir led her yerde var
|
|||
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
yani tamamını kırmızı yapmak basit birşey demekki ...angeller racın üstünde takılı ..bir iki örnek söküp ararım.. ama sökerken bişe ffelan yaparım diye tedirginim :)) yoksa bu gece o kırmızı olayını çözerim ben :)))
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Halkalardakı ledlerı cıkarman ıcın farı sokmen gerekır. Farın altında kalıyor ulasamazsın...
Dıger 3 ledde on panel sacının onune kalıyor. Sanırım oradanda sokemezsın...
Her sekılde farı cıkarman gereklı...
|
|||
insomnia
2. Vites 27 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: B.paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 404 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
cecoli üstat artık şuna inanıyorum sen şarzlı matkaptan krüvazör yapabilirsin eline emeğine sağlık
|
|||
306 1.6 XR şeytan kırmızı
Alpıne S serıes 30 cm Subwoofer & Sony Xplod 500w XM-SD14 Amphı & Pıoneer DEH-4250 sab bass 4*50w & Kıcker DS 650.2 Mıd Bass & O RH+ bayariin haa |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
vallahi tırstım ben şimdi pür dikkat seni beklicem :))) ben bunu yapmaya kalkarsam kesin bişeler yaparım :)) o yüzden elimi sürmicem yaaaaaaaaa sabırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr diyorum cecoli |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
306 prof. cecoli ne işin var istanbulda gel antalyada yaşa güneş, deniz, doğa p.t. ci kardeşlerin ...süpersin ya
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
okancım kesinlikle istanbul dışına transfer edemeyiz :)))) benden önce albayım var duymasın seni
Düzenleyen by_ersin - 07 Ağustos 2011 Saat 00:36 |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
anlaşırız transfer konusunu...
|
|||
Yanıt Yaz | Sayfa <1 23456 7> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |