![]() |
|
407'ye led uygulama hk.? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
ED35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2010 Saat 21:00 |
|
407 aracımın farlarına şerit halinde led uygulamak istiyorum ledler metre halinde satılıyor,kolay temin ederim fakat asıl mesele farları nasıl açacağım ![]() ![]() örneğin: ![]() ![]() ![]() |
||
407- 2.0 premimum!
|
||
![]() |
||
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bence şerit lede hiç bulaşma
aracı çok basit gösteriyor
bence audi S6 tipinde gündüz farı satın al ve tampona yerleştir.
eğer ille de led istersen
satıcı ile tanışıklığım yoktur
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bende uzun led uygulamasını karsıyım
|
||
![]() |
||
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
|
bir de buna bak.
http://www.sahibinden.com/daylight_6_ledli_super_farr_beyaz_kargo_bizden-56WQQaXQQ23537205WQQpXQQdisplayitem? Düzenleyen H-a-d-i - 07 Nisan 2010 Saat 21:22 |
||
Hadi, 1981, İstanbul
|
||
![]() |
||
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
|
Ben de şerit led uygulamasına karşıyım çok basit oluyor aracın görüntüsü , Hadi'nin verdiği linkteki fiyat bu cihazın hakkı olan fiyat bence.
|
||
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
||
![]() |
||
by_sertan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1980 Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 160 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı by_sertan
|
aracına yazık edersin. çok banel olmaya başladı. kesinlikle YAPMA. Gösterdiğin örneklere bakarmısın. ne kadar komik bir görüntü almış arabalar :S |
||
![]() |
||
the_beKKo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2008 Konum: 307 HDİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 520 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı the_beKKo
|
abi yapma bence olmaz yakışmaz
|
||
![]() |
||
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
|
hakkaten ya..bırakın audi de kalsın.karar sızın
|
||
206 feline 1.4 hdi 2006
|
||
![]() |
||
ED35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
|
Peki o zaman gündüz farına yönelelim,benim araçta nereye monte edilir acaba?
|
||
407- 2.0 premimum!
|
||
![]() |
||
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
|
[QUOTE=H-a-d-i]bir de buna bak.
http://www.sahibinden.com/daylight_6_ledli_super_farr_beyaz_kargo_bizden-56WQQaXQQ23537205WQQpXQQdisplayitem?[/QUOTE] 206 da nereye takabiliriz bunu Hadi?
|
||
![]() |
||
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
||
![]() |
||
seLim ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 433 |
|
şerit led nedir ya sünnet araçından başka bişeye benzemiyor.. çok yanlış bi uygulama bence.
|
||
Düş Peşindeyim Düş Peşime..
|
||
![]() |
||
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
|
206 orjinal çelik jantı aldım. şimdi alamam bi takım daha :(
bu arada eline sağlık güzel durmuş. :)
|
||
![]() |
||
|
Benim araçta ortaya pek takamam aleti biraz kaba, o nedenle ilk görüntülerdeki gibi değilde şöyle ince nazik bir şey yaptırmayı planlıyorum,fiyat aldım montaj dahil 40tl'ye tuning uyguluyan bir yerde yaptıracağım büyük ihtimal.stediğim tam görüntüde şu şekil gibi:
![]() Düzenleyen ED35 - 08 Nisan 2010 Saat 16:07 |
||
407- 2.0 premimum!
|
||
![]() |
||
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
|
farların içi açılıyor.. kapanırken malum.. nasıl kapanıyor.. yıkamada sorun çıkarır herhalde buhar vs vs olayı. bence hiç girmeyin led işinie. 407 için ledli komple far varsa araştırın satın alın bence.
|
||
![]() |
||
cold ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Temmuz 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
sislerin oraya ters L şeklinde yaptırabilirsin.
|
||
![]() |
||
mimitt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
|
internetten uluslar arası alışveriş yaparım derseniz ücretsiz kargo ile gönderim yapan ve genelde kaliteli ürünleri bulunduran bir link veriyorum arkadaşlar her türlü ledli ampül vs vs var,ben 308 için orijinal yuvasına olacak çift devre ledli beyaz ampulleri birtek orada bulabildim :)
buyrun link: |
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Gumruk olayi nasil oluyor? Turkiye'ye giriste vergiye tabi oluyor musunuz? |
||
![]() |
||
mimitt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
|
tek seferde 200 dolara kadar vergi alınmıyor bayram ve yıl başlarında 300 dolar oluyor bu limit,geçenlerde bir yazı okudum 200 dolarlık limitide 100 dolara düşürmüşler diye ama emin değilim.
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |