![]() |
|
16lt yakıt 100kmye |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2011 Saat 17:57 |
|
slm arkadaşlar aracım 65 tl gaz ile uzun yol 100 - 130 km hız aralığında 300 km yol yaptı yakıt nasıl sizce? lpg arıza lambasını sondurmeye gıttım usta bunun gazı zengin karışım ondan lmbayı yakıyo yakıtı da çok yakar dedi. sizce ayar yaptırım mı şu anda lpg de çalışmasında hiç sıkıntı yok onu bozarlar diye korkuyorum. ankarada onerecegınız bı lpg var mı zavoli lpg var araçta. şimdiden herkese teşekkürler.
|
||
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
300 kmyi 65 tl ye iyi bile gitmişsiniz. 2,34 litre fiyatlı lpg ile..
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
bencede normal
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
|
teşekkür ederim arkadaşlar o zaman hiç elletmeyim aracı lpg sinden gayet memnunum çok şükür.
|
||
Atiker lpg |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
litre olarak ne yakmış merak ettim. lpg yi kaçdan aldınız
|
||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
|
normal
|
||
![]() |
||
|
Bencede deger guzel. Ama arıza ısıgının yanması dogru degıl. Zengın karısım ıle calısıyorsa bıraz kısılması ıle sorun cozulebılır belkı...
|
||
![]() |
||
psychoabi ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Ekim - 1987 Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2010 Konum: Balıkesir-Afyon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı psychoabi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bendede lamba yanıyo genelde araç devirsiz olduğu zaman lpg yi taktırdığım yerde sorun olmaz bi sorun çıkarmaz dedi ama nekadar doğru soyluyo bilemem tabi ben 90-100 km hızla 60 tl lik gazla 400 km yapıyorum gazın litre fiyatıda 4.35 tl di.
|
||
106 XS Balıkesir
|
||
![]() |
||
|
2.35 demek ıstedın herhalde
![]() 60 tl lık lpg ıle 400 km cok guzel... 100 kmde 6.4 lt lpg ye tekabul edıyor. Arac kucuk ve hafıf olunca mumkun tabı
![]() |
||
![]() |
||
psychoabi ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Ekim - 1987 Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2010 Konum: Balıkesir-Afyon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı psychoabi
|
evet 2.35 diyecektim benzine gitti aklım :)
|
||
106 XS Balıkesir
|
||
![]() |
||
|
valla 2.30 civarı bi fiyata almıştım yanlış hatırlamıyorsam.
geçen hafta ankaradan eskişehire klima 1 de açık 90 km hızla nadiren 100 le gittim 205 km yol yaptı 32 tl gaz aldı orada.
60 liraya 400 km çok iyi.
ben ancak klima kapalı 80 - 90 km hızla gitsem belki 350 civarı yol yaparım.
sizin araçlar şehir içinde ne yakır ölçen var mı benimki 30 35 kuruş yakıyor heralde ya tam ölçmedim gerçi ama uzun yolda 20 kuruş yakıyosa bu araba ş. içi yakar die düşüüyorum
bazıları benim 06 şehir içi 18 kuruş uzun yolda 15 - 16 civarı yakıyo diyolar onunla kıyasladığım zaman çok yakıyo. abimdee megan var 2001 1.6 16 valf uzun yolda 18 felan yakıyo denedik.
|
||
Atiker lpg |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı psychoabi
|
şehir içi benim 0.20-.022 kuruş civarı yakıyodu valla bu artışlardan sonra tabiki artıcaktır
|
||
106 XS Balıkesir
|
||
![]() |
||
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
gayet iyi yakmıs araba
|
||
![]() |
||
mon ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 13 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
|
gaz 2.12 iken opette 20 tl ile 110 km şehir içinde gidiyordum. bakalım şimdi 2.25 oldu ne kadar gidecek her halde 100 km felan gidecek oda şehir içi 20 krş demek.
|
||
206 2001 1.4 Colorline, Atiker
İlim dahi sanma senindir, Bilim dediğin yalnız Rab içindir. |
||
![]() |
||
|
Bu yakıt ısıde her aracta aynı olmaz. Montaj noktasında ayarlar cok onemlıdır. Bazısı fazla yakar bazısı az yakar. Motorun bakımı araca konulan extralar lastık vs bunlar cok etken... Herkesın bırbırıyle kıyaslaması her zaman dogru olmayabılır... Kullanım sekıllerımız farklı vs yanı
|
||
![]() |
||
|
+1
|
||
||
![]() |
||
hunterakon ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hunterakon
|
55 TL gaz ile 320-350 km gidiyorum şehir içinde günde en az 30 -35 km yol yapıyorum evden işe işten eve akşamları trafik oluyor trafikte dur kalk oluyor belki istatistik olarak işine yarayabilir.
birde arıza lambalarından bahsetmişsiniz benimki allaha binşükür taktırdığım günden itibaren hiç yanmadı gerçi araç benzinde tekliyor ama yinede yanmıyor:D
Düzenleyen hunterakon - 05 Ağustos 2011 Saat 13:21 |
||
2011 206+ comfort 1.4i landirenzo lpg
Aracım http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=13376&title=hunterakondg-monster206lpggriankgncel |
||
![]() |
||
ogzhany ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2011 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
selam arkdaşlar bende dün 2006 model 307 1.4 benzin/tüplü bir araç satın aldım. atiker marka tüp var araçta henüz 7 ay kadar olmuş takılalı.dün aldığım yerden gazı fulledim.tamamı uzun yolda 168 km yaptım ve 24 tllik gaz aldı araç.valla bana bedava gibi geldi. yada bir sorun falanmı var benim hesaplamada. pompada vs... anlayamadım tam olarak.
|
||
![]() |
||
OkaN ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
|
benim benzinpowerde kmde 30 35 yakıyo bu nasıl sizce
![]() |
||
![]() |
||
taksicicocuk ![]() 1. Vites ![]() ![]() 15 - Ocak - 1988 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: İST, pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı taksicicocuk
|
Kardes araban 216.000 lira yakmis km de bence cok iyi ben taksiciym o kadar bile yakmiyo iyi yani
|
||
2004 307 xt auto. 65000 km de orijinale
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |