![]() |
|
HunTaZz ( 22.Sayfa Günceli ) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 19> |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Ağustos 2011 Saat 20:01 |
|
HunTaZz bugün bakımdan çıktı toplam ufak tefek hatalarda içinde olmak üzere 250 tl ye mal oldu periyodik bakımı biraz fiyatta kazık yedik gibi ama olsun daha gitmiycem o ustaya neyse ben size HuNTaZz'ın yeni resimlerini sunıyım.İşte HunTaZz...
Resimleri en yakın zamanda yükliycem. Düzenleyen burak_52 - 23 Eylül 2011 Saat 13:26 |
||
![]() |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Haydi Hayırlısı Olsun Kardeşim...
Ufaktan Modifiye Etmek Çok Zevkli İştir. Tadını Çıkar Hiç Bir Aksesuar İçin Acele Etme İlk Önce Gör Araştır. Aracına Yakışırmı İnternette Örneklerine Bak.. Kafana Yattıysa Uygula, Tıpkı Benim Gibi, |
||
![]() |
||
|
abim haklısın bu ön plakalığı ben bi getze gördüm ama arkadan görmüştüm aracı çok güzel duruyodu bende hem arka hem öne alcaktım param getmedi ondan alamadım yarın arkayada alıcam o zmn yakışcağına eminim.Bu arada Filmler yüzünden de Ahmet abimle seni rahatsız edicez zaten abi.Napıyım abi kimine göre boş ama gençlik hevesimiz işte o kadar abartılı bişeyde olmıycak senin araç gibi tatlı olcak.Allah nasip ederse... ![]() Düzenleyen burak_52 - 03 Ağustos 2011 Saat 21:54 |
||
![]() |
||
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
|
ya önce netten yapılmışın resmine bakmak gerçekten çok önemli uygulamalı fotolar da var yotube da videolar da var montaj vs. çok rahat oluyo izleyince ...
|
||
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
||
![]() |
||
|
abi haklısın.ama bu konularda biraz acemiyim birazda aceleci davrammamdan kaynaklanıyor bütün bunlar ![]() Düzenleyen burak_52 - 04 Ağustos 2011 Saat 14:06 |
||
![]() |
||
|
Film Konusuna Gelincede Elimden Geleni Yapacağımdan Emin Olabilirsiniz... Kardeşim İçinizi Ferah Tutun ![]() |
||
![]() |
||
|
Film konusunda da hiç şüphem yok abim.Güvenim sonsuz sana ![]() |
||
![]() |
||
|
bugün arka plakalığımada kavuştum
![]() |
||
![]() |
||
|
ön ve arka tampon ekleri yan marşpiyerler camlara 1 yada 2 numara film sislere zenon farlara angel:)
![]() ![]() Düzenleyen by_ersin - 04 Ağustos 2011 Saat 13:46 |
||
![]() |
||
|
abim söylediklerinin hepsini düşündüm düşünmedim değil ama babam bazı şeylere izin vermiyor aile aracı olarak kullanıldığı için.Allah razı olsun Ahmet abimden geçen gün kanına girdikte film yaptırıcam maaşı alınca sonra bi cd çalar tamamdır abim tampon felan taktıralım desem heralde üstüme atlar babam ve diyceği lafta eminim şu olur'' senin tamponunada sanada....''diyerek devam eder ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
maşallah kazasız belasız kullan.
|
||
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
||
![]() |
||
|
Amin abicim.Saolasın ![]() |
||
![]() |
||
|
Arka plakalığımda alındı bugün...Artık sıra filmde
![]() ![]() ![]() Düzenleyen burak_52 - 04 Ağustos 2011 Saat 20:06 |
||
![]() |
||
DRIVER34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Eylül - 1981 Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2011 Konum: İST, 4.Levent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 324 |
|
hayırlısı olsun ... hadi bakalım ....
|
||
![]() |
||
|
saolasın abi. ![]() |
||
![]() |
||
yeditepely ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2011 Konum: İst/KARTAL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yeditepely
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
dostum sana shoplada yardımcı oluruz;))
|
||
![]() |
||
|
10.cu ayıma giriyorum arabaya yaptığım en büyük değişiklik fırlayan jant kapağımın yerine yenilerini almaktı
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
abim gençliğimin vermiş olduğu ateşle bişeyler yapıcam.abi yapıcaklarımda abartılı bişey olmıycak zaten kendi çapımda Allah nasip ederse... ![]() Düzenleyen burak_52 - 05 Ağustos 2011 Saat 00:45 |
||
![]() |
||
|
abim çok iyi olurda shoplada düşündüğüm 2 şey var ön farlar karartma yaptırmak bide cam film mi yaptırcam onları shopla kaba taslak görsem fena olmaz bu konuda deneyimli arkadaşlar yardım ederse sevinirim.. ![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 19> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |