|
Angel Fara Yükseklik Ayar Motoru Takılması |
Yanıt Yaz | Sayfa <1234 7> |
Yazar | ||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Powered By Victorinox
|
||
Emre Ekrem
1. Vites 17 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Emre Ekrem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
bir çift motor sipariş ettim, hafta sonu vakit olursa yaptıracağım, hoş muayenesi geldi arabanın, muhtemelen biraz bekler muayeneden sonra yapılır. çok teşekkür ederim Cem, hem fikir hemde baştan uyarın için, vakit kazanmış oldum.
|
||
ph2 stock 306 gti
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Bu far motoru çalışmassa muayenede sorun çıkar mı?
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Öncelikle farın hayırlı olsun. Ben taktırmadan işi neticeye kavuşturunda ben de ona göre yapayım diyeceğim ama ben şu an ayar motoru var mı bilmiyorum. İçeride ayar düğmesi var ama farın arkasında motor hatırlamıyorum. İftardan önce bakacağım. Varsa ve bendeki angelın arkası senin bahsettiğin gibiyse çok güzel olacak.
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Tesekkur ederım.
Icerıdekı far ayarını degıstırdıgınde farın huzmesıde degısıyorsa motorun olmaması mumkun degıl. Cunku motor olmadan far oynamaz. Kesınlıkle vardır. Orjınalınde var zaten...
Ayrıca sızdekı angelda buyuk ıhtımal bendekıyle aynı olacak...
|
||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
abi hazır far ayarı konusunu kaptırmış gidiyoruz benim far ayar motoru nerede ya, bazen tutukluk yapıyor hafiften tokatlıyorum öyle çalışıyor bulayım da bi tamir falan edeyim sanırım kablosu çıkmak üzere.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Hay Maşallah Usta Eline Emeğine Sağlık...Kankam işte Yapmış Yapacağını Yine,
- Biliyorsun Aynı Sistem Bendede Var . Yakın Zamanda Benimkini Yaparık İnşallah, Düzenleyen AlbaYDemircaN - 05 Ağustos 2011 Saat 00:31 |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ayıp ettın abı yaparız
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Merak etme Ersın sıra sanada gelecek
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
tamam cecoli.. aman araya kimse sızmasında
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
zenonlar nasıl olcak çok merak ediyorum :)) çok fena olcağı kesin .. ah bide acele etmesem hep bu acelecilik yüzünden geliyor başıma ne gelirse :)))
|
||
forewer_fb
1. Vites 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
|
|
bana far aldırt dırtmayın arkadaşlar :)) bu arada ersin foto makinasının tarihini güncelle
|
||
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
||
forewer_fb
1. Vites 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
|
|
menderes abi cecoliyle senin angel farlar aynı. cecolinin yaptığı işlemi, cecoliden telifini istedikten sonra yapabilirsin |
||
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Sımdı ıs ustundeyım calısmalarım devam edıyor
En ıc tarafta duran merceklı kısımdakı park ampullerını degıstırecegız. Buyuk tek ledlı ampulden daha guzel verım aldım. Ayrıca sınyal ampullerınıde osram yada phılıps dıadem ampul alalım dıye dusunuyorum... Düzenleyen CeCoLi - 04 Ağustos 2011 Saat 22:27 |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
sıkıntı yok sen yeterki bitir alırız hepsini
|
||
forewer_fb
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
|
|
bendede diadem var çok güzel duruyor sanki ampul yok gibi:)
|
||
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
||
Yanıt Yaz | Sayfa <1234 7> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |