![]() |
|
Acil Yardım... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2011 Saat 00:08 |
|
arkadaslar bu aksama kadar aracımda bısey yoktu aksam zenon baglantılarını yaptım basta bısey yoktu dısarı cıktım araca bındım marsa bastım aracta ne kadar arıza ısıgı varsa yandı sebeb nedendır kutup basını cıkardım zaman gecıcı duzelıo zenonlarmı yaptı dersınız hersey nızamı ve dogru baglı
Düzenleyen AlbaYDemircaN - 04 Ağustos 2011 Saat 00:25 |
||
![]() |
||
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kaş yapayım derken göz çıkartma olayı kötü bir elektirkçi ile başlar :) günü sözü olsun. ...
Elektirkçiler genelde ... adamlar olduğundan bağlantılarda yangın ecu elinde patlaması ve bol bol arıza ışığı olarak sana geri dönecektir. :) inşallah ciddi bir durum yoktur ama bağlantıları kontrol ettir. unutma yanlış bir cam otomatiği bağlantısı arkadaşımın aracının yanmasına sebep oldu ... Allah mufaza ... Geçmiş olsun ... |
||
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
||
![]() |
||
|
Telaşa Gerek Yok Kardeşim...
Bağlantıdaki Hatadan Kaynaklı Bir Problem... Elektriği Şaseden Alman Gerekirdi... Sorun Çözülmezse Benim Bildiğim Bir Elektrikçi Var... Sorunu Çözer.. |
||
![]() |
||
|
arkadaslar sıkıntı cozuldu usenmedım zenonları soktum kutup basını sokup taktım marsa bastım sıkıntı yok tesekkur ederımm sevıyorum sızı
|
||
![]() |
||
|
kendım eloktronıkcıyım bu zenonları 4 aracıma kendım bagladım hatta vaktıyle 307 bxs vardı oda gordu ama bole arızaları gostermıyodu 206 ılk taktım sukur suan bısey yok ılgı alakanıza tesekkur ederım
|
||
![]() |
||
|
abım sase yı dırek matordakı sase kabllosundan aldım ama neden bole yaptı bılemedım
|
||
![]() |
||
|
Şaseyi Kaportadan Alacaktın.... Dicektim... ![]() Düzenleyen AlbaYDemircaN - 04 Ağustos 2011 Saat 00:39 |
||
![]() |
||
|
abım suan sınırden soktum ve atarken annem zor aldı elımden sukur kı suan sıkıntı yok sabah bıda bakıcam pasam
|
||
![]() |
||
|
xenonları düzgün bir daha bağlat usta bi elektrikçiye yaptır sorun kalmaz ahmedim geçmiş olsun
|
||
![]() |
||
|
saol abım eksık oolma ama kenan abı sureklı taktım sey elektrıkcıde aynısı yapıcak acaba zenon ların beyınlerınden 1 tanesımı arızalı onu cozemedım sınırden soktum saten
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |