Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Acil Yardım...

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
Forum Tanımlaması: Jant, Yay, Lastik Egzoz, Filtre, Ses Sistemi vb. araçlarınızla alakalı tüm sorunları paylaşabileceğiniz genel alandır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=16864
Tarih: 02 Temmuz 2025 Saat 14:46
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: Acil Yardım...
Mesajı Yazan: Guests
Konu: Acil Yardım...
Mesaj Tarihi: 04 Ağustos 2011 Saat 00:08
arkadaslar bu aksama kadar aracımda bısey yoktu aksam zenon baglantılarını yaptım basta bısey yoktu dısarı cıktım araca bındım marsa bastım aracta ne kadar arıza ısıgı varsa yandı sebeb nedendır kutup basını cıkardım zaman gecıcı duzelıo zenonlarmı yaptı dersınız hersey nızamı ve dogru baglı 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: vbmaster
Mesaj Tarihi: 04 Ağustos 2011 Saat 00:15
Kaş yapayım derken göz çıkartma olayı kötü bir elektirkçi ile başlar :) günü sözü olsun. ...

Elektirkçiler genelde ... adamlar olduğundan bağlantılarda yangın ecu elinde patlaması ve bol bol arıza ışığı olarak sana geri dönecektir. :) inşallah ciddi bir durum yoktur ama bağlantıları kontrol ettir. unutma yanlış bir cam otomatiği bağlantısı arkadaşımın aracının yanmasına sebep oldu ... Allah mufaza ...

Geçmiş olsun ...

-------------
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...

Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model
1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II)
Otoban faresi :) ARh(+)

Mesaj Tarihi: 04 Ağustos 2011 Saat 00:25
Telaşa Gerek Yok Kardeşim...
Bağlantıdaki Hatadan Kaynaklı Bir Problem...
Elektriği Şaseden Alman Gerekirdi... Sorun Çözülmezse Benim Bildiğim Bir Elektrikçi Var... Sorunu Çözer..

Mesaj Tarihi: 04 Ağustos 2011 Saat 00:28
arkadaslar sıkıntı cozuldu usenmedım zenonları soktum kutup basını sokup taktım marsa bastım sıkıntı yok tesekkur ederımm sevıyorum sızı

Mesaj Tarihi: 04 Ağustos 2011 Saat 00:30
Orjinalini yazan: vbmaster vbmaster Yazdı:

Kaş yapayım derken göz çıkartma olayı kötü bir elektirkçi ile başlar :) günü sözü olsun. ...

Elektirkçiler genelde ... adamlar olduğundan bağlantılarda yangın ecu elinde patlaması ve bol bol arıza ışığı olarak sana geri dönecektir. :) inşallah ciddi bir durum yoktur ama bağlantıları kontrol ettir. unutma yanlış bir cam otomatiği bağlantısı arkadaşımın aracının yanmasına sebep oldu ... Allah mufaza ...

Geçmiş olsun ...

kendım eloktronıkcıyım bu zenonları 4 aracıma kendım bagladım hatta vaktıyle 307 bxs vardı oda gordu ama bole arızaları gostermıyodu 206 ılk taktım sukur suan bısey yok ılgı alakanıza tesekkur ederım 

Mesaj Tarihi: 04 Ağustos 2011 Saat 00:31
Orjinalini yazan: AlbaYDemircaN AlbaYDemircaN Yazdı:

Elektriği Şaseden Alman Gerekirdi... Sorun Çözülmezse Benim Bildiğim Bir Elektrikçi Var... Sorunu Çözer..

abım sase yı dırek matordakı sase kabllosundan aldım ama neden bole yaptı bılemedım 

Mesaj Tarihi: 04 Ağustos 2011 Saat 00:39
Orjinalini yazan: ahmetsemiz ahmetsemiz Yazdı:

Orjinalini yazan: AlbaYDemircaN AlbaYDemircaN Yazdı:

abım sase yı dırek matordakı sase kabllosundan aldım ama neden bole yaptı bılemedım 
Pardon Kardeşim Yanlış Anlattım Uyku Sersemi Olaraktan.. Demek İstediğim ,,
Şaseyi Kaportadan Alacaktın.... Dicektim...Wall

Mesaj Tarihi: 04 Ağustos 2011 Saat 00:48
abım suan sınırden soktum ve atarken annem zor aldı elımden sukur kı suan sıkıntı yok sabah bıda bakıcam pasam 

Mesaj Tarihi: 04 Ağustos 2011 Saat 00:50
xenonları düzgün bir daha bağlat usta bi elektrikçiye yaptır sorun kalmaz ahmedim geçmiş olsun

Mesaj Tarihi: 04 Ağustos 2011 Saat 00:58
Orjinalini yazan: pugti pugti Yazdı:

xenonları düzgün bir daha bağlat usta bi elektrikçiye yaptır sorun kalmaz ahmedim geçmiş olsun

saol abım eksık oolma ama kenan abı sureklı taktım sey elektrıkcıde aynısı yapıcak acaba zenon ların beyınlerınden 1 tanesımı arızalı onu cozemedım sınırden soktum saten 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net