|
Yeni Peugeot 208 Gün Yüzüne Çıktı... |
Yanıt Yaz | Sayfa <123> |
Yazar | ||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
dip not:yetkili servisteki arkadaşım peugeot daha 6 serisinin (106,206.306.406) üstünde sağlamlık ve kalite yönünden henüz araç çıkartamadı diyo...
|
||
Emre Ekrem
1. Vites 17 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Emre Ekrem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
Jantlar hep eski modellerin, sadece 1 yeni jant gördüm oda rcz jantlarına çok benziyor
|
||
ph2 stock 306 gti
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bence bu kasalarda gti quicksilver modellerine biraz makyaj yapıp o şekilde piyasaya sürecekler bu resimdeki kasalarsa en boş kasalar olacak gibime geliyor.
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
yeni fiesta tarzı yansıtılmış gibi geldi bana .
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Aracın genelı saf 207 gıbı gorunuyor sadece onu degısık. dırekler cızgıler tavan egrısı vs hep 207 bır yerden clıo3 e de benzıyor
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
forewer_fb
1. Vites 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
bizlerle paylaşıp yorum yapmamızı sağlayan albayıma teşekkürlerimi sunaraktan; buradan pug yetkililerine sesleniyorum, ben her yeni model de hayal kırıklığı yaşamak zorundamıyım, videoyu izlediğimde pug logosunu çıkardığımda gördüğüm modeller, fiesta, clio, polo :S bumudur yani. yapsınlar bakalım 306, 106 , 206 nın eski kasalarını yok satmazsa ben bişey bilmiyorum. |
||
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Sarı 208 de konsept değil mi? Kasalara baktığımızda mavi ile sarı arası hiçbir fark yok. Konsept dediğimiz kelime bile fikir düşünülen anlamını taşıyor. Üretilecek ile arasında fazla bir değişiklik olacağını sanmıyorum.
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Osman kardeşime katılıyorum,hatlarda keskinlik yok hep balon gibi araçlar çıkıyor artık piyasaya,bu sadece pg ya özgü değil geneli bu şekilde
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Bekleyip Görelim... İnşallah Göründüğünde Çok Farklı Bir Tasarım Çıkar Ortaya
2012 ye Çok Var |
||
toprakk
2. Vites 03 - Mart - 1979 Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 168 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bu nedir arkadaş yaa. resmen 206'nın plus'u çıkardığındaki hayal kırıklığını yaşıyorum. peugeot grafikerlerini değiştirmeli.
|
||
2003 model 206
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
vardır bir bilinen ki bu balon olayı üzerinde duruluyor bence. Hem ALbay hocamın dediği gibi, yollara çıksın beğenilir eminim. Ben mesela her yeni passat çıktığında bir önceki gözüme daha iyi görünmüştür, alıştıkça insan daha bir farklı bakabiliyor bu tarz olaylara, acele etmeyelim derim ben, hem zaten düşünülen şeyler, eminim bir kaç değişiklik makyajlama yapılmadan birşey sürmezler
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
arkadaslar hanı hepderler yaw efsaneler olmez sadece sekıl degıstırır aynı o hesap ıste
|
||
Mehach
2. Vites Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 199 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Fena görünmüyor bence kasa olarak, kırmızısı ve siyahı çok hoş olacaktır eminim. Logo da git gide büyüyor yakında tüm kaportayı kaplayacak sanki
|
||
muurrat
2. Vites Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 378 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
208 rcz tek onu begendim ben
|
||
2010 hyundai era team 1,4.
murat karagöz |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ne Demek İstediğini Anlayamadım Murat? |
||
djchaos
3. Vites 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
biraz yere basıcaksın, cam tavan, çelik jant ,ledli şeffaf arka stoplar canavar olur araç çıkmadan modifiyeledik :)))
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |