|
Yeni Peugeot 208 Gün Yüzüne Çıktı... |
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 02 Ağustos 2011 Saat 17:56 |
Peugeot markasının klasikleşen 206 ve 207 serisinin aradından 2012 yılında 208 modelini de piyasaya süreceğini duyurdu. 207 modeli geliştirilerek üretilen 208 sert çizgiler ile tasarlanmış. Trapez ön ızgara tasarımı çekici bir görünüm katarken 508 modelinden uyarlanan ön farlar oldukça şık duruyor. B segmentinde yer alacak alan otomobilde efsaneleşen 205 modelinden yola çıkarak tasarlanan arka bölüm eğimli tavan yapısı ile daha sportif hale dönüştürülmüş. GTI ismi ile 1.6 litrelik turbo motor seçeneği de bulunacak olan modelin bu donanımında 200 beygirlik bir güce sahip olması bekleniyor. Alaşım parçalarındaki artış otomobili 1000 kilo seviyesine çekerken spor amaçlı sürüş için uyumlu hale dönüştürülmüş. Düzenleyen AlbaYDemircaN - 02 Ağustos 2011 Saat 17:59 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bune arkadaş balon gibi araba,suv lara benziyor.Peugeot iyice çizgilerini yumuşatmaya başladı,yakında balon yapıp satarlar.Adam gibi araba çizemiyomu bunların mühendisleri en sonunda kendi çizimleri göndericem Fransaya
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
peugeot gerçekten artık saçma sapan arabalar apmaya başlıyo...
nerde o eski 106 lar 206 lar 306 lar 307 ler... nerde o eski pejo görüntüsü :(
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Albayım kusura bakma kendimi hayal kırıklığına uğramış gibi hissettim,ne zamandır peugeot düzgün bir model göremiyoruz
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Abi Haklısınız... Bişey Diyemiyorum...
Peugeot un Son Tasarımları Pekte İç Açıcı Değil Malesef... Yapacak Bişey Yok , Peugeot Tutkumuz Israrla Devam Edecek... |
|
Alparslan
1. Vites 27 - Ağustos - 1979 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2010 Konum: Pendik İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 390 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Alparslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
yaa öyle bi yorum yaptınız ki albayın "ya bunları ben çizmedim bana ne kızıyosunuz diyesi geldi" sanki :)) Ama gerçektende dandik bir çizim olmuş. |
|
Ford Focus 1,6 titanium 2010 BeyaZ...
Albayın onayı ile TAXI VI :) |
|
1.9 gti 1.9
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Temmuz 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 1.9 gti 1.9
|
200 beygir gücünde type-R larla her türlü oynar yolda büyük ihtimal
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
gercekten sacma arablar eskı arabaları yenıden pıyasaya sunsa delı gıbı satar bence ve bu muhendısler su forumları az takıp edıp tuketıcı formatlı yapmalılar arabaları :)))
|
|
AydinBeyol
P.T. TEAM GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
|
fena değil. nede olsa peugeot. adı yeter.
|
|
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben beğendim arkadaşlar. ileriye ayak uydurulmuş bir model. zamanla anlarsınız
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
detaylı gerçek resimler çıkınca net yorum yapabilecez ama genel itibariyle çok kötü durmuyor.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Albayım bence bu fotoğraf orijinal değil. Neden diyecek olursan Peugeot logosu yenilendi. Yeni 308 ve 508'lerde dikkat edin bizim 206'lardakilerden daha farklı bir logo var. Bu fotoda ise yine eski logo var. Bunu Peugeot mühendisleri yapmış olsa yeni logoyu kullanırlardı, bunun photoshop olduğunu düşünüyorum. Bence 208 yine, yeni çıkan 308le az çok benzer bir ön tasarıma sahip olur. Bu kadar farklı bir tasarımla çıkacağını hiç sanmıyorum.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aslında araç fena değil farklı modelleri ve foto açılarını ele alan bir video gayet şık bir araba
|
|
orhanax
2. Vites 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
citroén C3 olmuş bu ama...
|
|
2006 307 SW 1.6 HDI Comfort
(B Rh+) |
|
badcombatant
1. Vites 16 - Aralık - 1988 Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2010 Konum: İST-Sultanbeyli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı badcombatant
|
Araba bence gayet güzel duruyo sunuçte zevk vetercih meselesi ben yapılı duruş hantal arabaları seviyorum
|
|
2004 1.4 hdi 307 xr
|
|
axi206
2. Vites 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 04 Mart 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 172 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
gti motor koymasalar tamam gundelık olarak fena degıl dıyecegım ama gti modelı olupta bu kadar cırkın baska bır serı gormedım ben :( sportıf ruhu yok aracın
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Eminim Yollarda Gördüğünüz Zaman Fikirleriniz Değişecektir.
Çünkü Aynı Senaryoları 207 İçinde Duymuştum Herkes 207 Tutmaz Bu Kasası Çok Kötü Falan Filan Derken 2006 Yılından Beri Üretim Devam |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
http://www.forum-peugeot.com/peugeot-208.html
günaydın farklı resim gördüm sanki :)
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
http://newcarreleases.com/peugeot/2011-peugeot-208-review-price-and-concept-interior/
burada video ve fuar görüntüleri var
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |