![]() |
|
xcarlink |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Yazar | |||
MaximuS ![]() 1. Vites ![]() 15 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 394 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ben 8 dosya açabildim (RD4 - 12 pin modeller için konuşuyorum). ilk 6 tanesi zaten tek tuşla açılabiliyordu. ama ekseriye direksiyon kumandası kullandığım için, çevirmeli butondan rahatça 7 ve 8inci dosyalara da geçiş yapabiliyordum...
|
|||
![]() |
|||
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
||
:) xcarling le cadence / audio system / yottour vb markalar aynı sey değil dostum. aynı kalitede kıyas değiller.. tartışmalar benim için birşey ifade etmiyor.. tecrübe ettigim bir konu.
|
|||
![]() |
|||
lkr_yldz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 25 Mart 2011 Konum: Sultangazi/İST. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 274 |
||
bende 6 klasör var ve üstünü denemedim zaten changer larda 6 cdli diye bende üstünü denemedim denemek lazım
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
Konu ile pek alakalı değil ama bu sizin changerlara RD3 ile kaç klasör tanıtabiliyorsunuz. Ben en fazla 9 klasör tanıtabildim üstünü görmüyor sistem. Sizde kaç tane var?
|
|||
![]() |
|||
MaximuS ![]() 1. Vites ![]() 15 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 394 |
||
şu durumda 8 pinlerin mavi soketli ve RD3 teypler için olduğunu, 12 pinlerin ise siyah soketli ve RD4 teypler için olduğunu anlamış bulunuyoruz...
|
|||
![]() |
|||
lkr_yldz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 25 Mart 2011 Konum: Sultangazi/İST. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 274 |
||
istanbulda aynı ürünün cadence marka olanını 160 tl gibi bi fiyata bulabiliyorsun ben kullanıyorum ve çok memnunum hatta burda çok tartışmıştık video bile koymuştum ben
|
|||
![]() |
|||
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
||
:(( bittiğimmmm an buannnnn:((
|
|||
![]() |
|||
||
iki teyp birbirinden farklı girişlere sahip rd3 ün changer girişi farklı diye biliyuorum çünkü ben alırken rd3 için ayrı rd4 için farklı ürün vardı
|
|||
![]() |
|||
||
arkadaslar bende 206 cd calar var yani RD3 Mehmet abideki Rd4.. uyarmı bilginiz varmı ??
|
|||
![]() |
|||
||
|
|||
![]() |
|||
||
mrb ben cihaz xcarling ise alıcıyım öm attım saygılar cep numaramıda yazdım bana msj atsanızda ben ararım yada cagrı nızı bekliyorum
|
|||
![]() |
|||
||
bildiklerimizi pylaşıp arkadaşlarımızıda bilgilendirmek lazım. bende 206 ma taktıracağım zaman çok araştırmıştım bende en sonunda cadence de karar kıldım ve çok memnunum xcarlinkte iyi kaliteli bi cihaz |
|||
![]() |
|||
||
|
|||
![]() |
|||
||
ikinizinde bahsettiği cihaz aynı ama adapzarında satılıyo dediğiniz fiyatı gibi ucuz bi ürün kalitesiz yani xcarlink bi konuda iyi bir cihazdır |
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
evet farklı olabilir,
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
||
|
|||
![]() |
|||
||
Hayırlı Satışlar...
|
|||
![]() |
|||
||
Evet aynı cihaz.Markalar farklı..
|
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
acaba aynı cihazdanmı bahsediyoruz merak ettim. Bu cihaz teyibin cd değiştiricisini söküp o sokete takılan ve usb bağladığımızda klasörleri CD1 CD2 gibi anlandırarak her klasöre 99 şarkı attığımız parça değilmi?
eğer aynı parçadan bahsediyorsak aynı markamo bilmiyorum ama adapazarında sahibinden.com aracılığı ile 95 tl ye satan birisi vardı çıkaramadım şimdi.
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |