![]() |
|
teyp code hakkında bkz. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Ağustos 2011 Saat 00:01 |
servıse gıdın ve 10 yada 20 tl karsılıgı actırın cunku onlar drek master kullanıcı sıfre ıle acıyor belkı para bıle vermessınız sonra onlar sıze teyp ıcın yenı sıfreyı verıyor
|
|
![]() |
|
deamod ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Aralık - 1990 Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2011 Konum: Antalya/ side Durum: Aktif Değil Mesajlar: 235 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkürler arkadaşlar...
|
|
206 XS 1.6 8v 4 silindir Benzinli
Sade Ugly girl 0530 776 65 68 0RH+ |
|
![]() |
|
MemoTech ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
Teyp daha önce herhangi bir sebeple (arıza, kod unutulması yada kaybedilmesi gibi ) onarım görmüş olabilir ve bu sebeple eprom tekrar yazılmış olabilir bu iş için teyp tamircileri kopyalama yöntemine başvurabiliyorlar yani kodunu bildikleri başka bir teypten kopyalanan eprom sizin teybinize yazılmış olabilir. Bu durumda sizin elinizde olan orijinal kod geçersiz kalmış olabilir. Yine bir teyp tamircisi ile irtibat sağlarsanız tekrar eprom yazma işi ile çözülebilecektir diye düşünüyorum.
Kolay gelsin. |
|
![]() |
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
servisi arayp sıfre alabılırsnız :) yanlıs sıfredır o |
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Bence teyp kodunu senden önceki sahibi değiştirmiştir.
Teybi illa ki çalıştırmam gerek diyorsan servise başvur. |
|
![]() |
|
deamod ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Aralık - 1990 Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2011 Konum: Antalya/ side Durum: Aktif Değil Mesajlar: 235 |
hiçmi yardımcı olucak yok arkadaşlar ?
|
|
|
![]() |
|
arkadaşlar benim bir maruzatım olucak yardımcı olursanız sevinirim.
Şimdi ben aracın şase numarasından vede teybin kendi üzerindeki numaralarından öğrendiğim şifreler aynı yani 4531 yanlız ben bunu teybe girdiğimde ise kabul etmiyor. acaba dedim teybi incelerken bi yer buldum farklı numaralar yazıyor bu numaralarla neyin ne oldugunu ögrenebilirmiyiz yardımcı olursanız çok sevinirim ... aşağıya buldugum yerin fotograflarını koyuyorum gerekli olursada numaraları soylerim. ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |