![]() |
|
Kapı açılırken ses |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
werty ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Haziran - 1987 Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2010 Konum: İstanbul/Atalar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Temmuz 2011 Saat 11:29 |
arkadaşlar bu aralar hiç sıkıntılarım bıtmıyor
1.söför kapısı acılırken taktuk ses gelıyor sanırım gergı bozuk pahalı bır parçamı kendım degıstırebılırmıyım, 2.yolda giderken bagaj kapagı ses yapmaya basladı ne yapabılırım bunun için yardımların ıcın tesekkurler
|
|
2004 - 206 QUİCKSİLVER 1.6 16V 110HP Benzin, 128000 km Mobil 1 New Life 0-40, Bridgeston Adrenalin 195/55/15
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bagaj kapagı nasıl bi ses yapıyo lastikleri eskidiği için olabilirmi
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
werty ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Haziran - 1987 Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2010 Konum: İstanbul/Atalar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
bu yollardakı cızgıler varya pespese onların uzerınden gecerken bagaj kapagı sallanıyor oda ses yapıyor tırr tırr |
|
2004 - 206 QUİCKSİLVER 1.6 16V 110HP Benzin, 128000 km Mobil 1 New Life 0-40, Bridgeston Adrenalin 195/55/15
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
ya bagaj kapagının amortısorlerı gıtmıstır yada lastıklerıne bak bagaj lastıklerın cok ezılmıstır ses yapıyodur artık degısme zamanı gelmıstır
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
bagaj kapagının kilit vidalarını bi sıkılat gevşemiş olabilir bende de yapıyordu sıkılattım canafar gimi şimdi
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
dostum aman böyle ufak sorunlar olsun Allah büyüğünü vermesin.. bagaj kilidini kontrol et çok aşağı veya çok yukarıda kalmıştır ses yapar. kapı için söylüyeceğim şey bu her arabada olur önceden bende clio vardı oda yapıyodur fiat bravom vardı oda yapıyodu normal yani. parça için şahih-pegeout arkadaşımıza ö.m yolla sana en uygun fiyatı verecektir
saygılar |
|
![]() |
|
iibrahimm ![]() 2. Vites ![]() ![]() 19 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı iibrahimm
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bagaj benimde ses yapmaya başladı uzun zamandır dinliyorum gectiyimiz hafta bagajdan geldiyini fark ettim fakat kilitmi yoksa lastiklermi karar veremedim encok hangisi gıcırdar. paslı demir gibi gıcırtı ses cyapıyor
|
|
307 1,4 hdı
|
|
![]() |
|
tilbe307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2011 Konum: Bartın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 344 |
arkadaşlar aynı sorun bende de vardı. sonra araştırmalarım sonucu eğer aynı gıcırtıysa tiz ve rahatsız eden bir ses bağaj kapığının iç tarafındaki hani bagajı kapatırken tuttuğumuz plastikten geliyor. onu tornavida yardımıyla söküyoruz ve yağlıyoruz. geçmeli demir parçalar ötüyor zaten. ben çözümü öyle buldum
|
|
2010 3008 1.6 VTİ 120 HP PRİNS LPG
|
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
olur öyle sesler fazla takmamak lazım
|
|
![]() |
|
bagaj kapagındakı sesın 1.sebebi kilit vidaları gevşemiş 2.sebebi kapagın ıc kısmındakı plastık tıkırdıyormus ızalasyon malzemesı sıkıstırdım geçti 3.silecek kolu ona yapacagım bısey yok artık ona yapcak bısey yok =) ama ses kesıldı kapıya gelınce gıttım kartal oto sanayıden 206 kapı gergısı aldım söktum kapı dosemesını gergıyı degıstırdım parca fıyatı 50 lıra bıraz pahalı geldı ama yapcak bısey vakıt yoklugundan almak durumunda kaldım fotolarını cekemedım telefonumun sarzı bıtmıstı.gergıyı soktum baktım kırılmıs.kapı 90 derece acılıyordu =)...ama değişatiricek arkadas varsa elımden geldıgınce yardımı olur anlatmaya calsırım basıt zaten. kapı cızırtı yapıyordu kapı dosemesının segmanlarınıda degıstrdım.el atmısken bıde sonaxın doseme temızeyıcısıyle arabanın tavanını koltuklarını sıldım.butun pazar gunumu arabaya ayırdım çok mutlu oldum.
|
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
hadi geçmiş olsun
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
harmus ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Temmuz - 1965 Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
|
|
Sevgiyle Kalın.
|
|
![]() |
|
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
[QUOTE=werty]
bagaj kapagındakı sesın 1.sebebi kilit vidaları gevşemiş 2.sebebi kapagın ıc kısmındakı plastık tıkırdıyormus ızalasyon malzemesı sıkıstırdım geçti 3.silecek kolu ona yapacagım bısey yok artık ona yapcak bısey yok =) ama ses kesıldı kapıya gelınce gıttım kartal oto sanayıden 206 kapı gergısı aldım söktum kapı dosemesını gergıyı degıstırdım parca fıyatı 50 lıra bıraz pahalı geldı ama yapcak bısey vakıt yoklugundan almak durumunda kaldım fotolarını cekemedım telefonumun sarzı bıtmıstı.gergıyı soktum baktım kırılmıs.kapı 90 derece acılıyordu =)...ama değişatiricek arkadas varsa elımden geldıgınce yardımı olur anlatmaya calsırım basıt zaten. kapı cızırtı yapıyordu kapı dosemesının segmanlarınıda degıstrdım.el atmısken bıde sonaxın doseme temızeyıcısıyle arabanın tavanını koltuklarını sıldım.butun pazar gunumu arabaya ayırdım çok mutlu oldum.
50 tl pahalı değil normal fiyata vermişler ,için rahat etsin:)
|
|
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|
![]() |
|
bilgi için teşekkür ederim rahatladım =) |
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |