![]() |
|
bundan sonra honda civic |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
eren8er ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Temmuz 2011 Saat 00:43 |
malumunuz 106 quiksilverımı sattım.. 96 model boş bi honda civic aldım..çok iddaalı olcak ama bugüne kadar arabaya binmemişim ben..
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayırlısı Olsun Erenim.... Eğer Honda yla Mutlu Olacaksan ... Sıkıntı Yok.
Kazasız Belasız. |
|
![]() |
|
eren8er ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
öyle olcak gibi görünüyo abi sağolasın..ben tabiri caizse ekmeğini yemiş 106 ya denk geldim :) hondayı 2nci sahibinden aldım..2 sahibide öğretmen..motoru kurcalamamışlar hiç..mahşallah diyim bi sıkıntısı olmaz inşallah.. Düzenleyen eren8er - 28 Temmuz 2011 Saat 01:01 |
|
![]() |
|
Aman Maşallah Diyelim Tekerin Yere Düz Bassın ..
Sapanca Buluşmasında Moralini Bozmak İstememiştim Ama Sen 106 nın Canına Okumuşlardı Resmen ![]() Neyseki Kurtuldun Gitti ... |
|
![]() |
|
tepkilerden farkettim zaten ya :) iyi veya kötü tecrübe oluyo banada işte.. |
|
![]() |
|
honda hayat onda dıosunuz yanı allah kaza bela gostermesın dıyelım karar sızın
|
|
![]() |
|
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
eren hangi donanımı aldın dostum civic?
|
|
![]() |
|
eren hayırlı olsun kardeşim.. güle güle kullan..inşallah..
|
|
![]() |
|
hayırlı olsun kazasız belasız binersin inşallah..
|
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Boşu almışsında benim bu 206 da klima yok asrın hatasını yaptım yazın sıcağında sucuk oluyo adam :D inşallah kliması vardır . İyi günlerde kullan .
|
|
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
|
![]() |
|
hayırlı olsun ben de kuşadasında öyle bir düşünceye dalmıştım 2006 honda civic vtec alıyodum direkten döndüm :)
|
|
![]() |
|
efecelebi ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2011 Konum: Ankara - Akdere Durum: Aktif Değil Mesajlar: 184 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efecelebi
Hayırlı olsun, detaylı fotoğraflarını bekleriz :)
|
|
1990 Model 1468 cc 8 valve Lancer
Ankara - Akdere 0530 242 80 08 Follow me Home cu :D |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
hayırlı olsun.
en iyi araba kişinin kendini mutlu huzurlu hissettiği arabadır honda peugeot farketmez güle güle kullan.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
allah razı olsun herkesten...açıkçası çokta uygun fiyata geldi...donanım sıfır :D ama araç çok diri.. koltuklarda torpidoda nokta leke yok..131 binde (orjinal olduğu iddaa ediliyo) aracı dün bursaya getirdiğim gibi sanayiye bıraktım.. araç boya görmemiş :D güneş yanıkları vardı..komple soyulcak güzelce boyancak..bugün kararımı vercem..kendi rengi gri..ya gri kalcak yada nar çiçeği rengine boyatçam..arkadaşım boyattı nar çiçeği rengine hondasını..bu renk olcak büyük ihtimal ama kesin değil..
![]() |
|
![]() |
|
hayırlısı olsun güle güle kullanman dileğimle
|
|
![]() |
|
DRIVER34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Eylül - 1981 Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2011 Konum: İST, 4.Levent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 324 |
hayırlı olsun kardeşim mutlu günelerde kullan
|
|
![]() |
|
Hayırlı olsun eren güle güle kazasız belasız kullan:)
|
|
![]() |
|
efecelebi ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2011 Konum: Ankara - Akdere Durum: Aktif Değil Mesajlar: 184 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efecelebi
Renk değişimi işçiliği daha bi zor ve masraflı olmazmı?
O kasa civic e kırmızı da çok hoş durur aslında :) Ben beyazını da çok beğeniyorum... Benim arabamında orijinal rengi beyazmış, sonradan gümüş griye çevirmişler ama kapı içleri, hatta pandizotlar bile sökülüp kapının iç kısımları tamamen boyanmış, ne camlarda ne krikoda ne başka biryerde zerre boya emaresi yok. Birçok kişiden yanılıyorsun bu arabanın orjinal rengi budur diye duysamda kaput altındaki boya kodu ve zamanında servise girdikçe işlenen kitapçığında renk olarak beyaz çıkıyor :) Birçok usta hayretler içinde kaldı işçiliğe... |
|
1990 Model 1468 cc 8 valve Lancer
Ankara - Akdere 0530 242 80 08 Follow me Home cu :D |
|
![]() |
|
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
Hayırlı olsun kardeş, bende peugeottan sonra honda civic e geçeceğim.
|
|
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
|
![]() |
|
Erenım yenı aracın hayırlı ugurlu olsun. Her aracın tadı baskadır. Ama sen 106 dan keyıf alamadın...
Sapanca da kendımı tutamayıp gerceklerı bıraz soyleyerek kalbını kırdıysam kusura bakma ama gercekten aracında kurcalanmamıs yer yoktu yanı ne yalan soyleyeyım
![]() Gecenlerde bır arkadasım aractan hıc anlamazken hıc baktırmadan senın aracın aynısından almıs. Aracta 1 tane duzgun duran yer yok orjınallık sıfır debrıyaj bıtık hersey bıtık nereye elımı atsam dokuluyor. adam bırde gıtmıs 11 para vermıs. samımı oldugumuz ıcın "yuh kazıgın en babasını yemıssın. gotur hemen arabayı gerı ver paranı al" dedımde gıtmıs zar zor 10500 gerı almıs. 500 kesık atmıslar. bırde alım satım masrafı 2 tane alım satım masrafıda gıttı cebınden... dedım sen yıne kurtulduguna sukret ![]() Düzenleyen CeCoLi - 28 Temmuz 2011 Saat 15:27 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |