![]() |
|
çok sinirliyim |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
rapsody ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2010 Konum: Kırıkhan/HATAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ya zaten normalde hep beklerim başında hatta ciddi ciddi de izlerim belki bir şeyler öğrenirim diye ama bu defa nasıl olduysa bıraktım gittim ve başıma bu geldi:((
|
|
Rakı, şarap içiyorsam sana ne!
Yoksa sana bir zararı, içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim! |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Rabbım boyle vıcdansızları bızlerden uzak etsın... |
|
![]() |
|
dostum başında dur gerekirse ruhsatınıda al koy cebine. ben böyle araba kaybettim bak. çok dikkatli olmak gerekiyor. böyle düzenbazların Allah belasını verir merak etme
|
|
![]() |
|
aynen kardeşim.. başında dikil.. ben hep öyle yapıyorum.. sen gene aynandan olmuşsun.. ben şanzımandan tut askı totlarına kadar neler neler... geçmiş olsun... bazı ustalar ve yanındaki çıraklar maalesf arabayla piyasa yapıyor.. ve arabanın anasını ağlatıyor.. kınıyorum bu tip insanları..
|
|
![]() |
|
rapsody ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2010 Konum: Kırıkhan/HATAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
2 hafta önce memleketimdeki en iyi ustalardan brine baskı balatayı değiştirttim.uzun süreceğini akşam üzeri gelip almamı söyledi.ben de sürekli müşterisi olduğum için bana yanlış yapmaz mantığıyla tamam dedim ve ayrıldım oradan.akşam geldiğimde bu da bizden olsun diye arabayı yıkıyorlardı.eyvallah dedim aldım arabayı ama sol dikiz ayarsızdı.yıkanırken ayar bozulmuştur diye düşündüm,düzelttim ama bi süre sonra baktım ki ayar sürekli bozuluyor.yine de aklıma kötü bir şey gelmemişti ta ki bu sabah gaz alırken ışıkta dikkatimi çekene kadar.sağ dikiz mat görünüyordu sol dikiz ise daha parlak!!! hatta emin olmak için pompacıya sordum o da aynı değil abi dedi.
bu sinirle gittim ustanın yanına böyle böyle dedim.sen dedi bizi ne sanıyon biz hırsız mıyız vs vs vs. hafiften gülümsedim tamam usta haklısın ben yalan söylüyom dedim bastım cıktım dükkandan ve su an hala çok ama çok sinirliyim... demek ki arabayı tamire götürdüğümüde asla ve asla yanından ayrılmamalıymışız... |
|
Rakı, şarap içiyorsam sana ne!
Yoksa sana bir zararı, içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim! |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |