![]() |
|
Black Tazz Sahnede |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Temmuz 2011 Saat 11:35 |
|
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Efsane Tazz çok yakışmış,Tazz lar devamı gelecek diye bekliyorum...
|
||
![]() |
||
|
işte budur...eline sağlık.. bi ara buluştuğumuzda sana bir fikir vericem.... unutturma bana :))) eline sağlık ..
|
||
![]() |
||
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
|
Tamam ersinim unutmam benn kesinliklee
![]() |
||
![]() |
||
|
Bu arada teşekkur ederim arkadaşlarr...
![]() |
||
![]() |
||
|
Tekerin düz bassım kardeşim aslında 4 köşeyede koymak lazım onlardan park ederken felan sürtme çizilme derdin olmaz :) b.evleri iyi bilirim geçen seneye kadar orda oturuyodum park yeri baya sorun bina otoparkı yoksa
|
||
![]() |
||
|
Vay vay vaaayyy... Sonunda hallettın he hadı hayırlısı olsun
|
||
![]() |
||
insomnia ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: B.paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 404 |
|
belki bende yarın tazıma kavuşabilirm du bakem
|
||
306 1.6 XR şeytan kırmızı
Alpıne S serıes 30 cm Subwoofer & Sony Xplod 500w XM-SD14 Amphı & Pıoneer DEH-4250 sab bass 4*50w & Kıcker DS 650.2 Mıd Bass & O RH+ bayariin haa |
||
![]() |
||
|
kavuş abi kavuş ;)))) yaz buluşması yaparız bi ara ;)))
Düzenleyen by_ersin - 27 Temmuz 2011 Saat 12:39 |
||
![]() |
||
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
|
TAz olayı tahmınımden ıyı patladı valla helal olsun :))) piyasada ne kadar tazz varsa depolayın derım yakında kıtlık baslıcak :DDD hayrlı olsun black tazzz hg :D
|
||
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
||
![]() |
||
|
:))9 mesut çabuk istanbula gel senle ortak bir işimiz olcak :)))) uçuk fikirlerim var :)))
|
||
![]() |
||
|
Siyah Tazımız Yoktu ... Artık Oda Var Hayırlısı Olsun.
|
||
![]() |
||
|
blue tazz
red tazz black tazz çeşitli renkleri bekliyorum arkadaşlar :))) süper bir fikrim var .. eğer + renkler gelirse bombayı patlatıcam :))) |
||
![]() |
||
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
|
HAha tatılı bırkaıp nasıl gelem beyaaa :DDD taz'a gunes kremı surdum beklıo sımdı guneste :DDD
|
||
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
||
![]() |
||
|
Yaz değil ersinim o Tazz buluşması olurr anca hahah
![]() |
||
![]() |
||
|
Eyvallah arkadaşım hoşbuldukkkk
|
||
![]() |
||
|
Ersinim dünde dedimyo birtane picamalı var dedi dükkanın biri nette resmi yok buraya gelirseniz görebilirsin dedi bana da ben çıkamadım işten yaride yakındı bana merak ettim ona bi bakıcam
|
||
![]() |
||
|
3 çeşit taz var dostlar :DDD
1: Bızdekı orgın taz , dıslerı gorunen 2: Bornozlu taz bır elı agzında dıgerı belınde 3. bişeye benzemeyen kapalı agızlı kolları yumusak olan... Tahtakalede hepsın gorebılırsınız :D |
||
____BLUETAZZ___
||
![]() |
||
|
biliyorum abi onu :))) sirkecide görmüştüm .... ama bizim taz aşkımız tek çeşit.. en yakışanı bu :))) bu olayıda çıkaran bizim mesut kardeşimiz blue tazz :)) sağolsun :)) sapanca dönüşü bizi mesutla görmeliydin yolda gelip giderken :)))) kopardık milleti :)))) |
||
![]() |
||
|
Birtanede Pijamalı sı var ama gidip görmem gerekiyo göremedimm dahaa
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |