|
306 XR Otomatik |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
turan306xr
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı turan306xr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 26 Temmuz 2011 Saat 16:06 |
Merhaba Arkadaşlar aranıza yeni katıldım 1997 model 306 XR 1,8 hacbak otomatik aracı alalı 2 ay oldu gayet memnunum. Fakat son günlerde rolanti sorunum çıkmaya başladı. Benzinde çok hafif fakat lpg de çok fazla rolonti oynuyor hatta bazen stop ediyor. ışıklarda çok sıkıntı veriyor. Avcılar cıvarında iyi bir motor ustası arıyorum yardımlarınızı bekliyorum. Düzenleyen AlbaYDemircaN - 26 Temmuz 2011 Saat 17:51 |
|
TURAN 306 XR 1997 OTOMATİK
0532 226 52 94 HADIMKÖY/İSTANBUL |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım"
başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm
bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere
yardımcı olacaktır, Bilginize...
1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: İlginiz için teşekkür ederiz. Peugeot Türkiye Fun Club Yönetimi www.peugeotturkey.com & www.peugeotturkiye.com |
|
forewer_fb
1. Vites 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
|
wayyy bir ücyüz6 daha eklendi aramıza hoş geldiniz keyifli forumlar. yardımlaşmamızın daha iyi olabilmesi için ersin kardeşimizinde yazdığı üzere bilgilerinizi bizimle paylaşırsanız tam süper olacak
|
|
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
|
forewer_fb
1. Vites 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
|
bu arada gördüğünüz üzere başlığı gören üçyüz6 cılar hemen konuya dalmış:p
|
|
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yenı uyemız sorununun cozumu ıcın usta tavsıyesı aramakta.
Düzenleyen CeCoLi - 26 Temmuz 2011 Saat 16:17 |
|
forewer_fb
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
|
bu son zamanlarda çoğu kişinin karşılaştığı, gaz kelebeği ile alakalı sıkıntıya benziyor, avcılar tarafında yada oraya yakın arkadaşların bir usta tavsiye edeceğini düşünüyorum...
|
|
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
|
turan306xr
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı turan306xr
|
1.- Adınız, soyadınız: Turan CABALAR |
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
o zaman turan abiye bir hoş geldin diyelim... aktif ve keyifli sorumlar geçirmeniz dileklerimizle ..... yapmış olduğumuz buluşmalarda senide bekleriz abi...
|
|
turan306xr
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı turan306xr
|
Kelebeği temizlettim, rolanti motorunuda değiştirdim. fakat sonuç alamadı. son bir gaz ayarı yaptıracağım. belki düzelir. Benzinde düzgün çalışmasını sağlayıp ondan sonra gaz ayarına gitmek istiyorum. ama iyi bir 306 ustası bulup motoru düzeltemedim.
|
|
|
turan306xr
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı turan306xr
|
ok. Neden olmasın?
|
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Turan abı hosgelmıssın. Gecen benı arayan sendın sanıyorum ???
Bu arada komsuymusuz haberımız yokmus
Sen hangı bloktasın ?
|
|
turan306xr
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı turan306xr
|
Merhaba cecoli dün telefon ile görüşmüştük seninle. Olmadı sana geleceğim.
|
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
cecoli kutuna dön abi full çekmişsin gene :)))
|
|
turan306xr
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı turan306xr
|
İnanmıyorum sen maslakta çalışıyorsun nasıl gidip geliyorsun. Ben B-16 blok D 15 teyim. Sen hangilerindesin.
|
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Tamam abı her zaman beklerım. Masl*ga gıdersen Ibrahım abım gerekenı yapacaktır...
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yıne mı doldu yaaa
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Abıcım ben Capada oturuyorum. Yanda dıkkat edersen Capa yazıyor. Sende konum kısmına İST, Hadımköy yaz.
Ayrıca maslaktakı yerımız cok samımı oldugum abımın servısıdır. Ben farklı ıslerle ugrasıyorum ama beraber ıslerde yapıyoruz Omerlıde daırem var. A4 teyım :)) Ara sıra oraya gelırım. Geldıgımde ararım senı orada olursan gorusuruz Düzenleyen CeCoLi - 26 Temmuz 2011 Saat 16:46 |
|
turan306xr
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı turan306xr
|
Lumar cam filmleri haramidere şubesi usta başısı da bizim oradan hatta aynı bloktayız. |
|
|
turan306xr
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı turan306xr
|
İşyeri Avcılar'da o yüzden ama düzelttin geldiğinde ara görüşelim.
|
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Tamam abıcım gorusuruz ınsallah
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |