![]() |
|
Şanzıman yağı kontrolü |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Temmuz 2011 Saat 10:34 |
||
307 1.4 hdi de şanzıman yağını kontrol etme şansım varmı varsa nasıl nerden edebilirim?
|
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
vardırda motor yağı fren yağı kadar kolay değil. yorumlarından okuduğum kadarı ile kendi ustan var zaten bence ona kontrol ettirmende fayda var. |
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
||
Ustaya baktırmak kolay yolu elimden geldiince kendim yapmak istiyorum bazı şeyleri gelmediği yerde doğru ustaya zaten :) Çorluda ayrıca usta ben kışa kadar istanbuldayım olmadı herhangi bir yere baktırcam şimdilik baskı balata değişmişti sanırım keçeyi tam oturtamadılar hafif yağlanma var alt tarafta şanzımanın
|
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
en kısa zamanda sıkıntını halletmelisin.
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
||
usta yağ komple boşalsa bile 1 ay hiç sıkıntı çıkarmadan götürür demişti şanzıman yağı farklı oluyomuş parçalara yapışıyomuş felan o yüzden önümüzdeki ay halledecem inşallah
|
|||
![]() |
|||
||
Nasıl bır sanzuman yagıymıs oyle bosalsa bıle 1 ay calısırmıs???
![]() Bana fazlaca mubalaga gıbı geldı
![]() |
|||
![]() |
|||
||
aslında bi ara bende kontrol ettirsem fena olmaz...
|
|||
![]() |
|||
forewer_fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
arkadaşlar konu kalabalığı olmaması açısından şansımanla alakalı bir soruda ben sorsam. 1. viteste 6000-7000 devire gelip hemen 2. vitese atarken her defasında gaaaaaarrççç ediyor. sizce neyle alakalıdır?diğer vites geçişlerinde böyle sorun yok,
|
|||
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
|||
![]() |
|||
||
Ben komple degıstırmıstım. Zaten 2lt yag alıyor. Fakat ben Esso marka koydum bıraz pahalı. 1 lt sı 20 tl gıbı. Bırde vıtes cubuklarınada bakım yaptım gecısler daha da rahatladı.
|
|||
![]() |
|||
||
bende anlamadı o 1 ay olayını hatta tepkimide belirttim açıkladı uzun uzun.Şanzıman yağına has bir özellikmiş haznedeki bitse bile dişlilere yapışan yağ baya bir süre sorunsuz götürürmüş hatta 1 aydan daha uzun dayanırmışta o garanti olsun diye 1 ay diyomuş
|
|||
![]() |
|||
||
|
|||
![]() |
|||
||
Ben asla boyle bır rıskın altına gırmem. 3 kurusluk yag ıcın sanzumanı kucaklamak mantıklı degıl
|
|||
![]() |
|||
||
|
|||
![]() |
|||
||
|
|||
![]() |
|||
||
Ben yagı 17tl ye aldım 2 lt sı 34 tl. Degıstırme masrafı bedava
![]() |
|||
![]() |
|||
forewer_fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
vites kutusu olarak çok şahane hiç laçkalık yok vitesten hafif çekiyorum şak boşa atıyor kendini sanki yeni araç vitesi gibi ama böyle bir sıkıntı oluyor. |
|||
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
|||
![]() |
|||
Faruk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 801 |
||
o devire kadar gelince 2 ye hızlı geçiriyorsan ondanda yapar o gaarrrççç sesini. bende 1,5 dizel kango vardı 1 den ikiye hızlanıp,hızlıca çekince garç yapardı ![]() 307 imde denemedim,deviri yükseltmeye kıyamadım
![]() Düzenleyen Faruk - 26 Temmuz 2011 Saat 19:26 |
|||
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı???? |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |