|
207 ön far karartma |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
tolgasena
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2008 Konum: Öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tolgasena
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 12 Eylül 2008 Saat 01:05 |
|
arkadaşlar siyah 207 için ön farları karartma planım var... angel takımı var ama biraz kötü yani beni sarmadı... far kocaman yani gereğinden çok büyük, angellar ufak kalıyo... far karartma olayına baktım da mika ymış galiba öle bişey dediler farlar için boya tutmaz deniyor... bunun bir yolu varmı? internette bir iki araçta gördüm RC lerdi ama siyah zeminliydi bu konu hakkında yardımcı olabilecek olan arkadaş varmı?
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
KARDEŞİM BENİM ARACA GİR BAK BENDE ANGEL ALDIM SÖKTÜM DAHA SONRA BENİMKİNE BAK KARARTMA BUHAR ALMAZ BİŞİ YAPMAZ ACAYİP GÜZEL OLDU YARDIMCI OLURUM SNA
|
||
/3uR@k
1. Vites İHRAÇ EDİLMİŞ ÜYE Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2008 Konum: Ankara-Eryaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Kardeşim FAr İçini Çok Kolay Boya İLe Karartırsın Fakat Bu Far Su Almasın Buhar Yapmasın Diorsn Bi Ustaya Gidiceksn Onunla Beraber Yapıcaksn...Biz Kndimiz Yapıorz Ve Sıfır SOrunla Karşılaşıorz... Eğer Ankarada İsen Hertürlü Yardımcı Olabilrm.... |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
evet boyamak kolay kapatma işini bi ustaya bırak nem yapmasın sora ıcı..
|
||
tolgasena
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2008 Konum: Öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tolgasena
|
|
Kardeşim FAr İçini Çok Kolay Boya İLe Karartırsın Fakat Bu Far Su Almasın Buhar Yapmasın Diorsn Bi Ustaya Gidiceksn Onunla Beraber Yapıcaksn...Biz Kndimiz Yapıorz Ve Sıfır SOrunla Karşılaşıorz... Eğer Ankarada İsen Hertürlü Yardımcı Olabilrm.... [/QUOTE]
eyw arkadaşım sağol da işte şehir sıkıntımız var sağolsun diğer arkadaş yardımcı oldu o konuda bu hafta halledicem iyi bir usta bulim de =) |
||
/3uR@k
1. Vites İHRAÇ EDİLMİŞ ÜYE Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2008 Konum: Ankara-Eryaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
eyw arkadaşım sağol da işte şehir sıkıntımız var sağolsun diğer arkadaş yardımcı oldu o konuda bu hafta halledicem iyi bir usta bulim de =)[/QUOTE] Hangi Şehirdesin??? İstanbul İse Yardımcı Olabilrm İstanbulda da |
||
tolgasena
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tolgasena
|
|
İstanbul ;)
|
||
/3uR@k
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Hmm tmm Bi Tanıdıım War Ona Ulaşıım O Yapıordu.Su Almasına ve Buhar Yapmasına Karşı Garanti Werior.... |
||
tolgasena
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tolgasena
|
|
msn: tlgsna@hotmail.com haberini bekliyorum kardeşim sağol yardımın için ;) |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
tolgam abin burda haberin olsun ben yardımcı olurum hertürlü
|
||
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Bence karartma güzel..
|
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |