Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

207 ön far karartma

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 207
Forum Tanımlaması: Peugeot 207, 2006-2012 yılları arasında üretilmiştir. JATO, 207'yi 2007'de Avrupa'daki en çok satan otomobil olarak adlandırdı.
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=2067
Tarih: 26 Aralık 2024 Saat 18:08
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: 207 ön far karartma
Mesajı Yazan: tolgasena
Konu: 207 ön far karartma
Mesaj Tarihi: 12 Eylül 2008 Saat 01:05
arkadaşlar siyah 207 için ön farları karartma planım var... angel takımı var ama biraz kötü yani beni sarmadı... far kocaman yani gereğinden çok büyük, angellar ufak kalıyo... far karartma olayına baktım da mika ymış galiba öle bişey dediler farlar için boya tutmaz deniyor... bunun bir yolu varmı? internette bir iki araçta gördüm RC lerdi ama siyah zeminliydi bu konu hakkında yardımcı olabilecek olan arkadaş varmı?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 12 Eylül 2008 Saat 01:06
KARDEŞİM BENİM ARACA GİR BAK BENDE ANGEL ALDIM SÖKTÜM DAHA SONRA BENİMKİNE BAK KARARTMA BUHAR ALMAZ BİŞİ YAPMAZ ACAYİP GÜZEL OLDU YARDIMCI OLURUM SNA

Mesajı Yazan: /3uR@k
Mesaj Tarihi: 12 Eylül 2008 Saat 01:07
Orjinalini yazan: tlgsna tlgsna Yazdı:

arkadaşlar siyah 207 için ön farları karartma planım var... angel takımı var ama biraz kötü yani beni sarmadı... far kocaman yani gereğinden çok büyük, angellar ufak kalıyo... far karartma olayına baktım da mika ymış galiba öle bişey dediler farlar için boya tutmaz deniyor... bunun bir yolu varmı? internette bir iki araçta gördüm RC lerdi ama siyah zeminliydi bu konu hakkında yardımcı olabilecek olan arkadaş varmı?

Kardeşim FAr İçini Çok Kolay Boya İLe Karartırsın Fakat Bu Far Su Almasın Buhar Yapmasın Diorsn Bi Ustaya Gidiceksn Onunla Beraber Yapıcaksn...Biz Kndimiz Yapıorz Ve Sıfır SOrunla Karşılaşıorz... Eğer Ankarada İsen Hertürlü Yardımcı Olabilrm....

Mesaj Tarihi: 12 Eylül 2008 Saat 01:19
evet boyamak kolay kapatma işini bi ustaya bırak nem yapmasın sora ıcı..

Mesaj Tarihi: 12 Eylül 2008 Saat 01:47
Kardeşim FAr İçini Çok Kolay Boya İLe Karartırsın Fakat Bu Far Su Almasın Buhar Yapmasın Diorsn Bi Ustaya Gidiceksn Onunla Beraber Yapıcaksn...Biz Kndimiz Yapıorz Ve Sıfır SOrunla Karşılaşıorz... Eğer Ankarada İsen Hertürlü Yardımcı Olabilrm....
[/QUOTE]
eyw arkadaşım sağol da işte şehir sıkıntımız var sağolsun diğer arkadaş yardımcı oldu o konuda bu hafta halledicem iyi bir usta bulim de =)

-------------
Küçüklüğünde Elektrik Süpürgesiyle Rolling Yapan Adamdan Ne Beklersiniz Ki..!

Mesaj Tarihi: 12 Eylül 2008 Saat 02:48

eyw arkadaşım sağol da işte şehir sıkıntımız var sağolsun diğer arkadaş yardımcı oldu o konuda bu hafta halledicem iyi bir usta bulim de =)[/QUOTE]

Hangi Şehirdesin??? İstanbul İse Yardımcı Olabilrm İstanbulda da

Mesaj Tarihi: 12 Eylül 2008 Saat 02:50
İstanbul ;)

-------------

Mesaj Tarihi: 12 Eylül 2008 Saat 02:54

İstanbul ;)

Hmm tmm Bi Tanıdıım War Ona Ulaşıım O Yapıordu.Su Almasına ve Buhar Yapmasına Karşı Garanti Werior....

Mesaj Tarihi: 12 Eylül 2008 Saat 03:01
Orjinalini yazan: /3uR@k /3uR@k Yazdı:

İstanbul ;)

<FONT style=": #efefef">Hmm tmm Bi Tanıdıım War Ona Ulaşıım O Yapıordu.Su Almasına ve Buhar Yapmasına Karşı Garanti Werior....

msn: tlgsna@hotmail.com haberini bekliyorum kardeşim sağol yardımın için ;)

-------------

Mesaj Tarihi: 13 Eylül 2008 Saat 23:22
tolgam abin burda haberin olsun ben yardımcı olurum hertürlü

Mesajı Yazan: sinan-s
Mesaj Tarihi: 13 Eylül 2008 Saat 23:34
Bence karartma güzel..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net